ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Annika a to ich bolo viacero, tych zazerajucich? :DD a to ako vyzeralo? co sa za tebou obzerali ci ako? :DD
no tak ty uz mas velmi krasnu vahu aj miery + ten sport riadne spevnuje postavu, takze to vyzera uplne inak, taka postava, ako keby si chudla len upravou stravy
velmi ti to prajem :D
zeny ale zazeraju az od isteho momentu, teda ked dosiahnes level, o ktory sa snazia aj ony ale darmo, nedari sa ;DD pripadne ked sa ti podari, to co im po dlhomesacnych mukach, no tak ti nedopraju asi :DDD
Annika, no neviem, ma to stve, teraz mam taku fazu, ze 'idem so sebou daco robit' :DD, stravou sa drzim, teda pridrzam tej 0-kovej stravy, lebo zasa vsetko sa neda vymazat z jedalnicka, to by som jedla uz asi iba brokolicu a to je nemyslitelne, no a zacala som sa troska viac hybat ale je mi jasne, ze kedze som s pohybom zacala iba teraz, potrva to urcite aspon 2-3 mesiace, kym uvidim nejake vysledky, ale tentokrat to MUSIM DAT
tinus ja si myslim, ze tebe netreba uz chudnut ani deko, mas bmi 19,1, co je podla mojeho nazoru viac nez len uspokojive, ak budes dalej cvicit a davate telu dost bielkovin, budes mat pekne svalnate telo. niekedy, ked ti ludia hovoria, ze si taka chuda, ze e to skarede, tak to byva pre to, lebo sa o teba boja, aby si nechudla uz dalej, alebo ti zavidia, alebo je to uz naozaj moc a mala by si jedno kilecko pribrat, ale to musis vediet ty, ze ako sa citis ako vnimas samu seba. pokila teda nemas ppp, ale to asi nie je tvoj pripad (dufam)
No co som sa vazila tak uz mesiac vazim asi rovnako, aj ked mi uz rebra trcia :)...v pase mam dakych 62 a okolo zadku 92...k prsiam sa vyjadrovat nebudem :D...a jedlo ozaj neriesim, 5-6 x denne, aj sladkosti su takze nebojte nic pojde to aj so stravovacimi prehreskami :)...a kedysi som mala 55, len mne sa da dost rychlo schudnut tym cvicenim
Maoam, priznam sa ti, ze toto sa mi este nikdy nestalo, a vcera niekolkokrat :D mala som rande a dve hodiny sme sa prechadzali po Starom meste, tak nedalo sa nevsimnut si to :D
som zvedava na tvoje miery, dufam, ze budu potesitelne!! velmi ti to prajem
Annika, tak hnusne zazeranie zenskych je jasna indicia, ze si dosiahla level, s ktorym sa tazko drzi krok :DDDDDDDDD
musis uz mat uzasnu postavu
dani :D chvalim ta za pravidelne hlasenia :D dufam, ze ti bude takto vyborne cely den :)
babulky, budte take chude, ako sa paci vam a ako sa dobre citite :) a nezamyslajte sa nad tym, kto vam co hovori, vy predsa viete najlepsie :)
dnes idem na taebo ale minule som si asi natiahla slachu na ramene a aj noha nad clenkom tusim utrpela, boli ma to... ale pojdem aj tak, ja som asi zavisla :D
a vsimla som si vcera novu vec, na zaklade ktorej sudim, ze asi vyzeram lepsie :D to, ze sa chlapi obzru, to uz ma nejak neprekvapuje, ale vcera na mna zenske skaredo zazerali :D takze asi sa mi to ako som schudla hodi
caute babulky, prisla som vas kuknut a vidim, ze sa vam vsetkym dari ;DD
Danka, ja mam ten isty problem, 165/58 a nie a nie ist nadol, sakra!
Tinus: WOW, to je presne moj sen, 52kg na 165cm aaaaaaach super, ze sa ti to podarilo, hoci 40km kazdy den je fakt makacka, to je intenzivny trening, to sa necudujem, ze sa ti za 2-3 mesiace podarilo tak zhodit, z akej vahy si chudla?
ides este nizsie? lebo to je uz fakt uzasna vaha a urcite mas krasne stihle nohy aj boky z toho bicyklovania teraz :DD
aj sa merias? miery su viac vypovedne, ako hmotnost
baby, ja sa fakt snazim s tym jedlom, ako viem, no meriam sa o 2 dni, tak uvidime
no mne sa uz vyse dako schudnut ani neda, tak aspon to udrzat...len mi vsetci hovoria ze takato chuda som skareda tak mi to je luto :(...a este behanie pomaha,raz som behavala a tiez som rychlo schudla
no to je super!ja mam 163 a 56 a nie a nie dat cosi dole, a to sportujem minimalne 3x do tyzdna . ale nebicyklujem. no asi zacnem, ked vidim tvoje uspechy. a ty 165/52kg, no wow to musis byt paradnica, akurat mas vahu.
U mna to trva hodinu a pol, vzdy vecer pri seriali tak to celkom rychlo ujde :)...lebo zamestnanie mam sedave tak aspon takto daky pohyb