ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
ja neviem, ja sa tymi energetickymi tabulkami vobec neriadim, mne sa skor smeju ze jem vela...ja som toho nazoru ze ked mas vacsi vydaj ako prijem tak sa mozes aj napapat...a podla mna ked clovek castejsie papa, co neznamena ze musi spapat vela naraz, tak to telo sa to nauci rychlejsie spalovat...skratka jest casto nech ta hlad nedostane :)
tinuss ja byvam niekedy hladna, priznam sa, ze hej, ale bojims a zjest viac :( stale hladam, ze kolko KJ mam denne prijat, niekde pisu 5500 niekde az 7500 kurnik nevies ako to je? lebo ja keby som jedla ked som hladna a spoliehala sa na seba, tak mam 300 kil :D
tinus, neni :))
baby inak mne sa zda ze strasne malicko papate...neni ste hladne??
baby a aky bol obed? ja som si dala prave tu polievku aj cestoviny, fuuu, ze aka dobrota? ale plna som az-az. zajtra si dam an obed iba tu polievku, takto sa dobre najest... no musim este aj poobede makat za takyto obed :D
45min v kuse je velmi dobry vykon tinus, naozaj, klobuk dolu!
annika, tesim sa, ze sa uvidime, a len aby som aj ja na teba nezazerala :D :D :D
tinus oki, skoda tej krvnej skupiny, ja sa tiez lubim najest a radsej by som si to potom odmakala, lebo ma to bavi, teda ten sport :) inak ja som mala dva bicykle a jeden orbitrek. za kazdym po mesiaci sa z toho stale vesiak , tak sme to vzdy kamsi posunuli. ja patrim k tym idiotom, co nevedia doma cvicit, neprinutim sa ani keby co, ja som ten idiot, co radsej plati aby sa mohol znicit. :(
behavam 45 min vkuse...kolko je to km to neviem, ale taky normalny priemerny beh...ani sprint ani slimak :)
jj kazdy den,teda pokial som nebola chora. joj keby ja tu krvnu skupinu viem...hanba mi :D...zs ten pocit ze mozem papat co chcem to stoji :)
danuska, nevyzeram praveze az tak uzasne, samu ma to vcera prekvapilo :D preto som to tu aj napisala, ze nechapem
a buducu stredu uz som rozhodnuta, ze pojdem na ten body boxing :) uz aj kolegom hovorim, ze mi pribudne program v stredu :) tak sa, dufam, uvidime :) a uvidis, ze vyzeram uplne obycajne :))