Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

dana660xz

jejda nenky dievca moje zlate ja az teraz kukam ze marijam si a nie mirijam, ale ja som si tak zvykla, ze ja ta budem aj tak volat mirijam. akoze inak kolko si piseme? tri mesiace? a keby si teraz na to neupozornila, tak ja si to nevsimnem, ze aka slepota? :)
annika dufam, ze je ti lepsie!
baculka fajn papanicko ! dobre ti to ide.
no a musim sa priznat, mam pred svojimi dnami, nahana ma zravost. a ja zerem, hlavne u nasich. uz som im dneska povedala, ze k nim nebudem chodit kazdy den, lebo moja mama vyvara a nakupuje aj sladkosti a nuka mi to,a niekedy neviem odolat, teda skoro nikdy. takze tak :) babule, prajem este pekny zvysok dna!

marijam

Inak dnes sa idem hrať na fotografku..heh segra chcela nejaké fotky spraviť takže idem sa dnes venovať tomu čo ma najviac baví-Fotografovaniu!! :-) Tak ak sa mi podarí tak aj seba nejak skúsim cvaknú a potom pošlem nejakú najaktuálnejšiu fotku :-)
Danka, Annika, Maoam vaše e-maily mám :-) Ale ostatné aj vy by ste nám mohli ukázať...heh samozrejme s tým, že aj my sa vám ukážeme :-) Aby sme vedeli asi ako vyzeráte ..a vy zas ako my :-) Hm????

marijam

No bacuľka mň a to baví aj keby som pospiačky mala cvičiť tak bduem :-D
Inak baby moje ja som Mária :-) Preto mám marijam..nie Miriam :-) :-P To len tak lebo som všimla, že ma voláte Mirijam :-)

baculka

Ahojte :)
Mirijam to je super, že sa donútiš takto cvičiť :) ja sa tiež musím premáhať, milujem šport ale cvičeie doma ma akosi nechytá

Ja som dnes papala :
6.00 psyllium + 0.5l zel.čaju
6:30 pol šálky ovs.vločiek, veľký banán + lyžička medu
9:30 2 jablká
o pol 12 som mala 2 kúsky čokoládovej rolády :)
13:30 cestoviny s gyros šalátom ( kur.mäso, čísnka kapusta, kápia, kukurica+domáca majonéza )
17:00 veľká mrkva s trošičkou medu a škoricou

Bola som asi 20 min. na korčuliach lebo som rýchlo potrebovala ísť na stanicu, takže tam a späať som prešla na korčuliach :) inak som poobede chvílu spala,akosi ma bolela hlava z toho počasia a tak :)

marijam

Idem si teraz zacvičiť trošku :-) Aj keď sa mi nechce a normálne sa mi až hmlí pred očami..vonku sa nedá ísť lebo leje..tak aspoň doma..:-)

marijam

Ahoj kočky :-) Tak ako?? Ja už mám konečne víkendík..juuj zajtra mám voľno :-)
Takže ja so stravou dnes fajne ráno: ovocie a posypala som si ho škoricou (korením), desiata: znova ovocko so škoricou..obed: kapustová polievka a pol porcie číny: ryža+kuracie mäso so zeneninou a zeleninový šalát..Potom keď som prišla z roboty tak som dojedla druhú polku tej číny..No a potom som to trošku zvrzala...hneď nato som zjedla s otcom arašidy (dosť hodne), potom balík sušených banánov (100g balík) a u našich doma jedno čevabčiči a zemiaky :-( joj keď neviem sa to ja zdržať!! :-(

dana660xz

annika ved ja neviem uz nic prosim ta :( chudatko moje,nesadlo ti to, pi mineralku a utekaj domov lezat! drzim palec nech sa z toho dostanes

Annika1987

na obed som zjedla sampinonovu strudlu na cerstvom salate, boliiiiiiiiii ma zaludoooook, asi pojdem domov a dnes ani taebo :((((( au.. je mi blbo :(((

Annika1987

dani, aky mas podiel tuku? nie su to nahodou svaly co ti drzi tvoju vahu? si si ista, ze mas dost tuku na chudnutie?

dana660xz

tinuss no ved toto je ten problem, ze ako viem, kedy mam prijem nizsi ako vydaj? ja jem 5, 6x denne, ale nechudnem uz, neviem co uz so sebou, asi sa spytam nejakeho odbornika, alebo co. nejakeho dietologa. alebo odbornika na stravu.