Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Maoam

Danka, ty mas zhruba take parametre ako ja(vyska+vaha), takze ti troska viem poradit, 7000 a viac je vela, ak chces schudnut. Pretoze to by si musela mat tazsiu fyzicku pracu, aby to bolo OK, pri chudnuti.
Ty asi taku nemas, ze? Ak mas fyzicky pokojnu pracu, napr. v kancelarii, tak je to vela.
Takze tych 5500-6000 by som povedala, ked CHCES dat nieco dolu, ale nie menej, skor by som sa zamerala na pohyb, lebo obmedzovanie v strave tiez nie je bezhranicne, zasa musis prijimat dostatok zivin aj kJ, inak sachudnutie zastavi.
Skus zvolit viac kardio-cvicenia, ktore rozpusta tuk, v nizsej zatazi, aspon 3-4x do tyzdna, idealne 4x, vytrvale, 3 mesiace v kuse. Musi sa to prejavit. PResne to mam v plane teraz aj ja.
Je aj dost mozne, ze mas dost svalstva, (ja mam, hlavne v nohach), cize vaha moze byt vyssia ale nevidno to na tebe, ludia by ti tipli nizsiu vahu ako skutocne mas.
Dolezity je podiel svalov verzus podiel tuku, to je podstatne.
O tuk uspesne prides jedine kardiocvicenim, stravou sa da urobit len cast.

Vidis to dobre napr. na Annike, ako pekne postupne chudne tuk kvoli sportu a presne o to ide.

NO moja strava, tak ja sa snazim pridrzat 0-kovej stravy, cize viac mäsa, bielkovin, velmi vela zeleniny, minimum sacharidov.
Ale ako som uz vyssie pisala, strava ma tiez svoje hranice a jest musim, nemozem hladovat a to by ani nemalo vyznam, lebo by telo extra zacalo ukladat tuky, kebyze zisti, ze mu davam malo. Idem na to teraz odteraz z tej druhej strany - pohyb a uvidim, take 2 mesiace dam testovaciu fazu a po 2 mes. by som mala nieco uz vidiet, si myslim.

kiki5599

dana- poslala som ti také aktuálnejšie okrem jednej, tie ďalšie sú fotené tak od októbra a túto zimu :) a nezľakni sa a pošli mi aj ty :D

dana660xz

maoam co si pipi? ved je to fajn, dve kilecka vycvicit a je to :) a nebude to trvat pol roka, neboj. ked sa do toho pustis, ze budes 3x tyzdenne cosi pre seba robit, tak neverim, ze za 2 max 3 mesiace tu bude vypisovat, ze si na udrziavacke! urcite!
inak nevies mi poradit? ty sa tak vyznas. kolko kj denne? vsade mi pisu, ze okolo tych 5500-5700 kj (cca 1200-1300kcal). a na chudnutie-ako.sk mi pisu ze okolo 7000-7500kj (cca 1600kcal) som na tych 5500kj, ale stale to pokazim a nechudnem, ale na druhej starne- velmi velmi sa bojim to navysit an 7500. lebo 2000kj hore-dole je naozaj vela. nevies ako to je? ja by som samu seba uz velmi nerada testovala :( dik a ozaj ty si ako na tom s papanim?

Maoam

Danka, ahoj moja, myslis, ze to nie je take zle? :-// ja viem, musim fakt zacat s pravidelnym pohybom, to inak nedam dole :-//

ach boze, to je este robota aspon na polroka

ale beriem si z vas priklad, motivujete ma, tak snad to dam do jesene :DD

Alicka: aku mas vysku + vahu? robis nejaky sport?

dana660xz

maoam ahojcek :)no celkom fajn nemyslis? viem, ze by si chcela menej, ale nie si tlsta, to je dobre, cvicit a bude to, neboj :) bude teplejsie tak sa ti bude dobre vonku sportovat, ty to das, ty si bojovnicka!

dana660xz

dobre ranko dievcatka! a co tot u vidim? kikki rozdava fotky? a ja som kde? poprosim si dana660xz@gmail.com poslem aj ja. prosim ta kasli na to behanie po dazdi, oka?
helus to horke v ustach moze byt naozaj zlcnik, no a ze neboli? to nevadi, ani cholesterol neboli a zabija. supsa k doktorovi. a to moze byt aj pecen, aj zaludok hocico. telo ti dava najavo, ze je nieco zle! heluska chod radsej k doktorovi prosim!!!
weronika prajem prijemny restart, neboj das to!
baculka ahoj :) dufam, ze dnes zjes viac nez vcera.
no a vcera som to pokazila u nasich, ale dneska som dostala, do paze odkedy som vysadila antikoncepciu chodi si to ako chce :) baby oficialne sa davam na delenu stravu. nebudem mixovat veci, ktore telo nevie spracovat ! takze dnes akoze rastlinny den, ale s ohladom na to, ze som si to rozmyslela az dnes rano (cista improvizacia)
R: ovsene vlocky s bananom
D: to iste
O: cicerovo zeleninova polievka (400 gramov)
Ol: ovsene vlocky :)))
V: to uz budem doma, takze nieco dobre vymyslim. rizotko alebo tak.
hadam sa nezvlockujem dneska. joj a na kazde vlocky skoricu. je to potom mnamiiii. babule krasny den prajem

alicka112

Ja tiez,budem sa snazit maximalne ako sa da lebo som si merala aj bmi a mam nadvahu:( tiez kebyze mam 57 som stastna ako blcha a uz by si nechudla velmi do mesiace max.2 to stihnem uz nikdy nechcem byt takato tucna

kiki5599

a baby ja som sa dnes zobudila a vidím odraz v zrkadle že niečo biele je vonku no keď som sa tam pozrela som myslela že odpadnem viete ako u nás snežíííí??? :(

kiki5599

marijam mať takú postavičku ako ty som v siedmom neby :( no ešte mi to bude dlho trvať :( si fakt kočka :)