ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Ahojte,
skusali ste uz niekto Dukanovu dietu? Znama mi tvrdi, ze tym schudla 20 kilov, co sa mi zrovna nechce verit. Mate nejake skusenosti?
Tu je daco o tom - -odkaz odstránený- a -odkaz odstránený-
marijam- aj u nás sneži riadne :( už som zimnú obuv schovala a zas ju budem musieť vytiahnúť :(
mirijam teraz vzdy ked pozrem na tvoj nick tak to A mi normalne ide oko vypichnut. ako je to mozne ze som to doteraz nevidela? :)ale aj tak pre mna ostavas mirijam, som tvrdohlava :)))
no a ta slabost, ja dnes v robote v podstate len driemem a prezivam, cakam do stvrtej a padam domov. jarna unava? ze by? z ovocia to nebude neboj, to ti dodava energiu a vitaminky. mozno to ta nahla zmena pocasia, ale pre istotu si odmeraj teplotu, alebo si lahni k telke na dve hodky a bude ti lepsie. a inak, kavu nepijes? ja si tu porovu zajtra asi urobim, mam na nu chut, aj helus spominala, ze ju robi. mnamky. ja idem teraz obedovat tu cicerovo-zeleninovu polievku.
Baby prečo píšete, že špeky??? Joooj veď ani jedna tu niesme tučné!!! Tučnota vyzerá úplne inak..nepotrebujete schudnúť 30 kilo ako som potrebovala ja. Len pár kíl aby ste sa cítili fajne :-) Joj kočky moje :-)
Danka robím žemľovku lebo príde moja polovička tak niečo sladké som sa rozhodla, že urobím..a poobede si uvarím zeleninovú polievku s drožďovými haluškami. Alebo možno vyskúšam urobiť tú pórovú polievočku čo Kiki robieva :-)
Kiki sneží u vás?? U nás sa teraz tak pustilo, že koniec :-(
Baby moje inak ja neviem čo mi je teraz..cítim sa strašne slabá..normálne mám pocit, že ma trasie..taký pocit mám ako keby som mala svaly oslabené :-( Čo to môže byť? Nemyslíte, že by to mohlo byť z ovocia čo ráno jedávam?
Dnes si idem nakúpiť zeleného čaju :-) A nejaké ovocko lebo u nás nič nemjú :-(
Joj blbie mi je :-( :-( :-(
dana- tú moju pórovú polievku s rožkom grah. si ju asi dám :)
no takze zajtra si skusim aj ja na tych najtucnejsich miestach odmerat speky, nech viete. lebo ja sa meriam podla sosoviciek. teda jednu mam na nohe, a jednu aj na bokoch, len aby som nebola sokovana, ze ako vela tam toho mam. a pas si meriam cez pupok. uvidime, o co budem zajtra mudrejsia.kikki a co budes obedovat?
dana- ano na najtučnejšom mieste a pred zrkadlom :(
joj aj ja mam zatra meracku. tak som zvedava, ze co to bude. ale som na sto percent presvedcena ze nic sa nezmenilo. ale ako som hovoorila idem na delenu, tak ked delenou zhodim co i len 100 gramov, budem najviac stastna na svete. a mirijam co planujes robit cez volno?a co budes varit? ;)
Danka pomerám sa zajtra ráno teraz som naliata vodou a aj kávu som mala..nejaké to vocie..cítim, že mám žalúdok z toho plný :-)