Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

dana660xz

kikki urcite ano, dva dni pred menzesom telo zadrziava vodu, takze minimalne to kilo hej, ak nie dve. a jasne mirijam je kocka, ale ved aj ty si neboj :) a kikki kde si merias tie stehna? na najtucnejsom mieste? a mirijam ake mas miery? viem kolko vazis, ale miery mas ake?

kiki5599

a mám dva dni pred menzesom je možné že váha mi môže ukazovať viac? no neukazuje mi viac ukazuje mi tú istú váhu čo aj pred 2 týždňami :( ale makala som tak to jedno kilo mohlo ísť dole.

kiki5599

dana- no ti poviem stehniská hroza!!! u nás sa sneh už aj roztopil už som zametala aj cestu pred domom a dnes ráno sa zobudím tk vieš ako sneží??? úplne také veľké vločky, hrôza!!! mne z tých stehien nechce zliesť nič dole, teraz som sa akurát odmerala tak možno polcentimetra alebo centimeter no keď som sa znovu odmerala na tretí raz tak mi ukázalo tak isto čo vždy aj pred 3 týždňami. :(

dana660xz

alicka super, ked si pribrala len z toho, ze si sa nemohla hybat, tak to pohybom a spravnou stravou to das dole hravo, hlavne pravidelne a vela ovocia a este viac zeleniny! :) a hlavne vecer si treba davat pozor.
kiki no myslim si, ze postavou sme na tom asi rovnako, moj najvacsi problem su tiez stehna, to je katastrofa s tymi stehnami. v robote mam fotky len z lyzovacky, co ti o mojej postave vela nepovie, ale pojdem si pozicat ku kolegyni fotak a cvaknem sa! nech vidis. a mas nadherne vlasy! uplna supa! :) ja neviem co ym s tymi nohami budeme robit, dneska som si preventivne odmerala stehnisko a mracha jedna ani milimeter! to je asi najtazsie odtial dat dole to sadielko. no teraz som sice v robote ale idem si dat na ne 25 drepov. lebo dnes nejdem cvicit, prsi u nas a nemam ani chut a aj kycham tak dneska len taketo domace cvicenie. ak sa vycasi hadam vecer pojdem behat. a este sa u vas drzi sneh?

alicka112

takze mmam 160 a 65kg aj na BMI mi vyslo ze mam nadvahu,som studentka takze fyzicku tazku pracu nemam teraz sa este doliecujem co som bola hospitalizovana v tej blbej nemocnici som pribrala 5kg,ktore chcem dat minimalne dole,ale ani do posily nemozem chodit nemam na to peniaze vobec vyhadzovat 20e na to radsej pojdem do hory na turu a behat okolo panelaku:Da stravujem sa co pride ale idem to zmenit uz na nizkotucnu stravu ovocenie,zelenina bez sladkosti a tak

kiki5599

dana- to sa ti len zdá sú to len fotky, môj problém nie je pás, ani prsia ale zadok a stehná, mám také miery ako maoam v páse a v prsiach ale stehna a zadok (boky) uplny rozdiel mať 53 cm v stehnách som šťastná, ale ďakujem ti a budem čakať na tvoje :)

dana660xz

kikki ahkoze tebe SIBE?????? ze tlsta? akoze s otvorenymi ustami som kukala jak puk na tie tvoje fotky. uprimne, podla toho, co tu pises, som si myslela, ze si minimalne 2x taka ak si. vyzeras BOZSKY! uplne som z teba soknuta. wou no ja vyzerat ako ty som v siedmom nebi. naozaj. si velmi pekne a vobec nevidim, ze by si bola tucna a uz vobec nie ze ako prasa! idem pozriet do PC, ci tu mam nejake fotky, ale ked nie, z domu ti zajtra poslem na 100%, ale hadam tu nejake mam. este raz ze WOW! inak uplne neznsam tuto otazku od mojej mamy , ale teba sa musim opytat: Kde si tlsta prosim ta?