Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

dana660xz

kikki ty si uplne ako ja v chudnuti. :) ja som najprv v pase schudla a teraz mi to lezie zo zadku dole a nohy stale nic, spolieham s na to, ze ked bude zadok uz stihly, tak to pojde aj z tych noh, to je taka moja teoria, ze chudenem z hora dole :D musime vytrvat!
Mirijam uplne ti verim, ze psychicke vycerpanie je ovela horsie ako fyzicke, viem o com hovoris :( blahozelam tatinovi k novej praci a ked bude babku vozit k sestre na tyzden, uvidis bude to super, a hlavne to prospeje aj tebe a aj jej. tebe sa ako meni ten zivot mirijam, uplne ze k lepsiemu, zasluzis si to! ;)

kiki5599

no dnes idem ku kamoške tak nepôjdem na najbližšiu zastávku ale na tú čo je ďalej asi 1 km od môjho domu a u kamošky tiež vystúpim ďalej, aj keď pôjdem domov to tak urobím...nepômože mi to nič ale aspoň dačo :)

marijam

Danka u nás slnko ani na dohľad..Dnes keď tu sedeli otec s mamkou som mala pocit, že starká do mňa pred nimi podpichovala..len aby si srandu zo mňa urobila (aby som sa ešte viac rozčúlila)..ja už som nevedela čo povedať...no ešte, že otec jej vždy nato niečo povedal. Ale chvala bohu, že teraz má novú prácu dostal aj firemné auto a bude robiť v Liptovskom Mikuláši (tam býva aj jeho sestra vlastne babkyna dcéra) Tak povedal, že ju tam raz za mesiac odvezie aspoň na týždeň. Joooj hneď mi je lepšie.
Inak moja mne vôbec nevadí makať fizicky... z toho som menej unavená asi ako psychicky zo starkej..

kiki5599

dana- problem je v tom že ja už takto jem od soboty ako sme boli v zahraničí...nie že sa prejedám ale jem jedlá ktoré by som nemala, ale málo nie veľa...len tak zahryznúť nejdem naplno ale už budem musieť!!! a to bude veľká noc ešte panebože!!! ináč zo zadku som schudla asi 3 cm mám 99-100 je to dosť, ten ide pekne dole ale tie stehnááá!!! neviem čo s nimi aj cviky cvičím...

dana660xz

moja, ale necuduj sa, ze si slaba, ked tak malo papas, potrebujes vela jest, ved tolko co ty stihnes. ja tu 8 hodin na zadku sedim a zjem raz tolko co ty a ty stale na nohach a troska zemlovky si das! supsa zjedz ten tvaroh aodpocin si, ved si neni stroj mirijam. mas za sebou velmi narocny tyzden, nie kazdy by zvladol cely den robit, potom sa starat o babku a domacnost a v piatok sa necitit unaveno. troska menej si nakladaj na plecia, lebo nam odpadnes. odpocivaj troska a uvidis, ze ked vyjde slniecko, bude lepsie.

marijam

Danka ale ja sa necítim unavená...ale slabá :-( Teraz si varím zeleninovú polievku a idem si upratať izbu..dnes som aj málo jedla :-( Doobeda len tri jablká obed na rýchlo asi 4 vidličky žemľovky..a teraz keď sme prišli s otcom tak som si dala na malý tanierik trocha tej žemľovky..ale to fakt len tak 5krát zahryznúť do nej. Vôbec mi nechutí ...Joooj zelený čaj som nekúpila...iba tvaroh čo som chcela :-(
Som nejaká vyčerpaná...ešte aj starká ma tu naštartovala..silou mocou nechcela jesť na obed a teraz som ju našla v chladničke pri šunke čo jej dávam na raňajky lebo ja šunku nejem..bože môj.
A ešte toto počasie mi neprídava na energii :-( Sa zatvorím do izby a aspoň si ju upracem poriadne a dúfam, že neskôr sa aj do cvičenia prinútim.
Kiki aj ja som znova musela zimné topánky vytiahnúť :-/

dana660xz

ale kikki prosim ta ved mas pred svojimi dnami nie? tak mikulasa mas odpusteneho a krupicova kasa sa odpracuje, daj si o 10 cvickov viac a je to. ja som dnes v robote urobila 50 drepov, chi chi, este ze mam sama kancelariu :D a kym odidem hadam dam este 25

kiki5599

ja tu mám teraz krupicovú kašu, a dnes som zjedla čokoládového ikuláša nebol extra veľký ale ide mi dnes...:D ...no viem že to nie je do smiechu ale posledný týždeň som pažravá bože musím sa nakopnúť včera som pekne jedla a dnes som to dodrbkala