Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Helus

AHOJTE BABY JA SOM DNES POKASLALA CELY DENMCO SA U MNA NESTAVA.BOLA SOM V PRACI 15 HODIN,A JEDLA SOM PIATE CEZ DEVIATE.RANO SOM PEKNE ZACALA CERSTVOU GREPOVOU STAVOU,A POTOM BOLA MRKVA STRUHANA+ JABLKO.a POTOM SOM ZJEDLA 2 KAIZERKY SEMIENKOVE,A KAVU+ SLAHACKU,A POTOM 1 PUNCOVY REZ,OBED SEGEDIN+ 1 PECIVO,A DALEJ ANI UZ NEPISEM,LEBO MAM ISTO O 3 KILA NAVYSE.NEVIEM CO SO MNOU BOLO,ALE ZACHVAT SOM MALA ZRAVOSTI.ZAJTRA IDEM TVRDO ZIADNE VYBOCENIE,LEBO MA KLEPNE.ZA 8 DNI CAKAM MOJE DNI,TAK NEVIEM CI TO NEBOLO TYM,ALE MNE SA TO TAKTO NESTAVA.PRAJEM PEKNU NEDELU,

Maoam

Dana: no neviem kedy to budem stihat, lebo mam toho strasne vela

uz jedine ak vecer pri telke daco, po celom dni, inak to nemam kam vtesnat
:-//

mas uz velmi pekne miery si myslim, tie stehna chapem, ale pas a boky mas uz uplne super, na stehnach nejake 3-4cma si tip-top! :D

mne treba dat dole hlavne z brucha, aspon tych 6cm, to mi uplne bude stacit, z bokov nejake 2-3cm, stehna keby boli 50 by bolo wow, ale uvidime

mna najviac trapi brucho

dana660xz

ahoj,no ja neviem ake miery co sa tyka pasu, asi 60, ale keby bolo aj tychto 65 ale nie takych makkych, bolo by fajn. s bokmi som uz spokojna, hoci keby spevneli tiez by som neoponovala, u mna je najvacsi problem tie nohy, keby tam bolo 50 uplne saliem ale aj 52-53 by bolo fajn, no ale ako vravim, hlavne nech je to pevne, lebo ja som nikdy nesportoavala nejak, takze som cela taka makka :) a co sa vahy tyka, tak hlavne po 55 ale viac ako 50. nejak tak. a najdolezitejsie, nech ej to navzdy. asi sa to tou jarou naozaj rozbehlo. zacinas sportovat maoam?

Maoam

Danka, ahoj, ty mas uplne uzasne stihly pasik! :DD super miery a boky mas tiez pekne stihle

gratulujem k ubudnutym cm aj kg :DD vidis, ide to dalej dole, mozno si mala pauzu aj kvoli zimnemu obdobiu, vtedy si telo velmi tazko nieco pusti, ako prisla jar, sa to pohlo u teba hned :DD

aky mas vlastne ciel? kg/miery?

dana660xz

heluska no ja som uz vcera mala sacharidovy den, dneska bielkovinovy, kedze nejem maso, bala som sa toho, ale nie je coho, cottage a tvarohy ale hlavne zelenika su fajn v tento den. dnes som mala vazenie, konecne sa to pohlo: vaha 55,6 (bolo 56,2 a jeden den 55,9)
pas 65cm
boky na mojom mieste minus 2 cm, ale na najsirsom 93 cm a noha na najsirsom mieste 56cm. takze som happy, stacilo by mi len 3cm z nohy a som najstatnejsia na svete, ale z nohy mi este enzliezlo ani cm, tak cakam .
denska som mala na ranajky prazenicu s dvoch vajec s paprikou a karfiolom, na obed som mala kappusotovu polievku, na olovrant syr so zeleninou a na veceru si dam tvaroh so zeleninou. zajtra planujem rizoto a tesim sa na chlebik ;) babule krasny den prajem- u mna je hekticky, mam cez vikend 5 rocnu neter, dava mi zabrat, to dieta ma tolko energie az-az . hadam nebude zajtra toko fukata pojdem aj na dlhsie von, nech ma neznici uplne papaaaa

Maoam

Annika, este raz pre teba moje miery, lebo vcera si to asi necitala:

165cm/57kg

88 - 73 - 95 , stehno 53,5

:-//

no nic moc teda

baculka

Marijam ty usíš vyzeraž úplne brutálne :) máš super váhu a výšku, už len to nejako udržať :)

Ja som mala teraz nejaký žalúdočný vírus, takže včera som pila doobeda banánové smoothie a poobede som mala zeleninovú polivku a nejaké rožky .

Dnes :
6:00 psyllium + 0,5 l zel. čaju
6:45 - 7 :45 korčule
8:00 banán
Uvidím ako budem dnes pokračovať, inak ako chodím korčulovať a plávať dosť mi zhrubli stehná :/ štve ma to, a to po športe vždy jem iba zeleninu (okrem dneška, dnes som bola 1.x na korčuliach ráno) ... ja veľmi rýchlo naberem svalovú hmotu a teraz neviem či prestanem s tým cvičením, lebo stehná su 1.časť na tele z ktorej potrebujem zhodiť ...

marijam

Helus super večera...vieš čo ja som v nedeľu jedla rybu-pritom som alergická na ňu a teraz mám ruky vyhádzané :-( takže Ti tíško závidím :-( Ja si idem dať konečne tú polievočku..lebo som už aj hladná...dnes som toho moc nepojedla lebo to do mňa jednoducho nešlo :-( Tak hádam sa Ti podarí niečo schudnúť ešte :-) Ja už si nemôžem dovoliť zhodiť lebo by som bola už ako ...... veď vieš no :-)

Helus

marijam ja chcem este dat dole take 3-4 kila,ale ono to nejde dole uz,stve ma to,ale nestresujem sa kvoli tomu.Teraz idem jest rybku+ zeleninovy salat.