ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
dobre rano koceny! poslusne hlasim, ze som v nedelu jedla pekne, ja ako si nasadim nejaku dietu a ma pravidla je to u mna dobre. ja rada tyram samu seba alebo co:) vcera som mala sacharidovy den, ej dobrotky som mala aj chlebik s medom rano a potom rizoto z ryze natural a zeleninku a tak. dnes mam bielkovinovy den, doobeda planujem len ovocie, lebo som si nestihla nic kupit, na obed mam spenat s vajickom a potom doma budem mat tvaroh so zeleninou. a este cosi, mozno cottage, uvidime.
mirijam, kukam ako puk co sa do teba zmesti :) ale ono to zacalo hend ranajkami, ze? keby si tie mala pekne, nepoondis si to tak. ranajky su zaklad, ked si das langos, tak cely den uz musis takto jest :( telo ti nedovoli nieco zdrave mu dat. ale uprimne: tebe to neuskodi, ty to zo seba dostaens v robote.
helus ahojcek, co sa dukanovky tyka, no podla mna to níe je nic ine len delena strav ale s tym, ze akosi zabudaju na sacharidy. tie tam nie su. a preto su potom z toho problemy. treba jest vsetko a s mierou. drz sa, urcite si od dnes nastarovana!
maoam ja ked mam den ze nestiham, idem cvicit rano. je to super. minuly tyzden som bola prvy krat, ale budem tak chodit minimalne raz do tyzdna. je to super, sice si clovek privstane, ale potom ma popraci cas aj na ine veci. ale to by si musela byt velky ranostajko.
danielka: cakame ta, nastartuj sa!
baculka: dufam, ze je ti uz lepsie a viroza je fuc.
babule krasny den prajem, nech sa Vam dari!
Ahoj Helus..no ja sa hanbím normálne..Teraz ma čaká týždeň nočnej..som zvedavá ako to budem zvládať...jooj neviem. Dnes som hore už do 6-teja vôbec niesom hladná..mám pocit, že mám žalúdok stiahnutý :-(
Ahojte baby som si vas precitala,a zasnem co vsetko Marijam pozrala vyslovene.Ale telo si pytalo,a ked jej meska,tak to je stresom.Marijam verim,ze sa od pondelka znova nakopnes na zdravu stravu.Inac tych kolacov si mala dost.Ja keby som takto jedla tak mam naspet 100 kil.ja som sa drzala,kolegina v praci pozerala co mam na obed mala som porovu polievku+ opeceny chlebik na kocky do nej,bolo to fajn.Inac vsade tlacia tu sprostu Dukanovu dietu.Mam znamu co ju drzala,a je polka,a zacala mat úproblemy s oblickami pri jej drzani,tak ju musela ukoncit,a brat lieky nejake.Ona neodporuca,pokaslala sa.
Maoam no veď uvidíme :-)
marijam, to su pre telo velke zmeny, kludne to moze byt tym
Maoam napr. začala som teraz robiť aj nočné..a aj od zajtra nastupujem..čo som predtým v živote nerobila..takže tak.
Maoam neberiem HAK...a ani nechcem..meškajú 4 dni..vlastne som aj mala niečo také ako MS lenže to nebolo ako MS...možno je preto, že mám novú prácu..neustály stres atď...ak to bude viac ako týždeň potom si urobím test..ale tým sa nechcem strašiť joj :-( A deje sa to len posledné týždne..inak som sa doposiaľ stravovala ukážkovo..vlastne aj sa stravujem cez týždeň a potom to dodrbem!
beries HAK? vsak si urob test, aby si mala istotu (teda ak pripada v uvahu) a inak musis mat uzasny metabolizmus, lebo ked si predstavim ze takto ladujem vikend co vikend, tak mam 70kg :DDD
ale ty to dost vyvazujes pracou a castym vydatnym sportom si myslim, to je super
ale uprimne, pred a pocas MS mam rovnake spravanie :-// tiez to neviem ovladat
Hej Maoam aj ja sa čudujem..snažím sa pridávať toho športu čo najviac ..teraz som začala pracovať..takže i to mi dopomáha ;-) Ale teraz ma dosť hnevá ten MS :-(
marijam, pred MS to mam nejako podobne :DD, ja sa ti normalne cudujem, ako mozes pri takejto spotrebe mat na 172cm 57/58kg??? ved to mas super spalovanie :DD
myslim, ze ti to nijako neublizi, lebo si velmi stihla, skus pridat viac sportu, ak sa ti da (cez tieto vikendy) aby si to nejako vyrovnala aspon trocha