Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

dana660xz

vies co? ved ty si sama sebe panom, nie? tak nepec kolace, var si zdrave a hotovo, ved predsa v praci si vyberies vzdy tu zdravsiu alternativu. u nas to tiez vyzera ako u chudobnych, polka chladnicky je prazdna, lebo som dala vsetky nezdrave veci prec a povedala som ze to kupovat nebudem. a priatel sa musel prisposobit, zdrava zivotosprava je potreban aj jemu. takze mirijam sups anklicit voalco a nekupovat tie dobrotky, vzdy je lepsie sa prejest mrkvy ako reznu no nie? co oko nevidi usta nezjedia, cista prvda. ja pekne papam a ako pridem k rodicom, cokolady na mna vyskakuju z kredenca, vyprazane tiez a neviem odolat, ale doma ma ziadna chut na to nenapadne, lebo to nevidim a doma nemam. uz niekolko tyzdnov si do roboty neberiem drobne,a by som v automate nenakupovala sladkosti a ani som ziadnu v robote nezjedla. neboj, dostran pokusenie a hotovo. je lahke odolat kolacu, ked ho nemas napeceny, nie? ty to zvladnes marijam, ty si silacka nasa predsa!

Miro123

ešte som tu :),

naozaj, ale naozaj si nič z toho nerob.
Ok nechcel som to takto písať, ale moje návyky ohľadne stravy som takmer nezmenil až na pár, snažím sa vyhnúť vyprážaným jedlám a jem viac zeleniny a ovocia.
Keď príde na mňa "žravka" poddám sa, viem, že to nakoniec vybehám.

Spôsobom ako som ho popísal pred chvíľou som "dal dole" za 3 mesiace cca 5kg, čo sa týka objemov je to ešte lepšie, lebo časť tukov sa znova premenila na svaly čo sa neobajví na váhe ale v "šírke" postavy.

Prosím naozaj sa netráp, stress a smutná náleda tiež kazia celkový dojem :)

Ok ako som písal športujem prakticky celý život a už viem, že dôležitejšia ako nejaká diéta a trápanie sam, je dobrá nálada... naozaj to pôjde ľahšie

denná prechádzka cca 30min pre začiatok... (daj si to ako "must" miesto diéty )

P.S.: usmej sa :)

marijam

Danka hej no lenže ja neviem ako to dostať z hlavy :-( Snažím sa ako najviac viem...
Miro na na keď to už príde tiež sa snažím siahnúť po nejakom sušenom ovocí alebo orieškoch. (lenže v poslednej dobe je to viac než horšie)
Musím sa nejak nakopnúť...premietnúť si ako som to robila asi nejak pred rokom a pol..ako som to dokázala...nejak sa musím motivovať..bože len čím!!

Miro123

Ahoj,
ešte raz,
ešte jedna drobnosť, nikdy, ale naozaj nikdy neostaň úplne hladná, má absolútne opačný efekt aký chceš dosiahnuť. Je dobré mať vždy po ruke niečo na rýchle zahryznutie Fit tyčinku, orechy (nie arašidy, ale vlašské, mandle, popr. slnečnicové jadierka (dajú sa kúpiť už olúpané ), najlepšie mix orechov a dostaneš do tela aj stopové prvky, ktoré v bežnej strave až tak často nie sú a telo ich potrebuje ), dobré je mať pri ruke sušené ovocie...
Občas to aj na mňa príde, s manželkou to voláme "žravka" nič si z toho nerobím, telo si proste žiada svoje, snažíme sa tomu predchádzať...

pekný deň

Miro

dana660xz

miro pekne si to napisal, o cosi taekto sa tu snazime, ide nam to, sem-tam zakopneme, ae taksme len ludia.
marijam nerob si z toho tazku hlavu! si dobra dobra dobra!!!! my sa tu tebou inspirujeme, ludia sa ta vypytuju ako si to dokazala a ty si tu robis z toho hlavu? ale prosim ta neries takuto hovadinku oki? lebo sa z toho zblaznis.

marijam

Miro ako sa to dobre číta..čo a ako robiť..keď ja napr. už mám po všetkých tých chudnúcich trápeniach..len kríza...KRÍZA NA MŇA PRIŠLA!!! :-( Čo ďalej...

marijam

Danka keby môžem tak si vytlačím svju fotku kde bola naj naj naj NAJVAČŠIA a zalepila na vidideľné miesto!! A pod ňu napísala sa spreberaj!!! :-D A keď budem chcieť žrať tak sa len pekne pôjdem na ňu pozrieť a tú vetu si poviem 10x!!!
Moja veď to, že samá dobrota okolo mňa..prácu mám..krásny vzťah mám (priateľa ktorý ma podporuje vo všetkom) Všetko je super až na pár veci čo sa dajú nejak zvládnuť (veď viešo čom hovorím) No ale nie...ja neviem čo sa to deje :-(

Miro123

Ahoj,
bol som náhodou na tejto stránke a zaujal ma tvoj problém. Tiež sa borím s váhou a to už dlho, ale z iných dôvodov. Napriek tomu to ale nerobím židnymi špeciálnymi diétami, najhoršie čo sa dá je chvíľkovo zmeniť spôsobom stravovania a pri tom sa \"nerváčiť \" pri počítaní každej kalórie.
Najlepšie je zmeniť celý životný štýl, prijať pohyb a šport za svoju každodennú súčasť. Netreba si hľadať nejaký úplne náročný šport, ale niečo máš rada je to pre teba ľahko dostupné a príjemné. Ja športujem prakticky celý život ale s vekom som nabral nejaké to kilečko, hlavne okolo pásu. Je to spôsobené niekoľkými okolnosťami, posledné roky som trénoval už len dvakrát do týždňa a aj metabolizmus sa s vekom spomaľuje. Pred nieľkokými mesiacmi som začal behávať, zo začiatku to nebolo ľahké, ale zlepšuje sa to. Behávam v cykloch - 3dni beh 1 deň oddych. Ten beh nie je žiadny šprint, ale v podstate príjemný monotónny pohyb, pri ktorom si aj psychicky oddýchnem. Dôležitá je doba minimum je 20min a netreba prešvihnúť 40min to je zbytočné.
Pred športom netreba jesť, odporúčané je cca 2hod. pred tréningom nejesť, ale aby sa rýchlejšie odbúraval tuk, tak potom tak 3-4 hod. aby telo skôr siahlo do tejto zásobárne energie.
Je to len osobná skúsenosť, netreba sa upínať na beh, dobré sú prechádzky, bicyklovanie, inline korčuľovanie.
Je nutné dodržať \"častosť\" a pravidelnosť a samozrejme aj relax pre \"zmučené \" svaly hlavne zo začiatku.
Výsledkom bude rýchlejší metabolizmus, krajšia postava (a to nielen chudá, ale zvýraznia sa pekné krivky :) ! ) .
Pri pravidelnej strave ( 4 - 5x denne ) môžeš prestať tak úzkostlivo rátať kalórie a výsledok sa dostaví, nie hneď trvá to určitú chvíľu, ale na 100% príde.
Dôležité je pokračovať v tomto spôsobe aj po získaní svojej váhy a postavy, z tohto žiadna bulímia nebude len endorfíny v krvi, dobrý pocit ... a možno aj nové zážitky ....
pekný deň

dana660xz

ale zlatino, neboj, nastartujes sa uvidis, take silne slova, ze ti je zo seba zle? co si pipi? my to tu takto vrzame kadzy vikend a potom ideme v pondelok s hlavou hore , neboj, vitaj v klube nas neposlusnych :)nebud na seba taka prisna, mas pre ms, vikend s priatelom, okolo teba sama dobrota... ked takto papas jeden- dva dni v tyzdni po sto rokoch tak si nerob vycitky, daj za ty viendom hrubu ciaru a hotovo. uzavrete a ides dalej. to ze si raz zakopla, nezamena, ze musis sa viez dole. hlavu hore, mas reset metabolizmu no nie? usmev prosim marijam!

marijam

Ahoj Danka..aj ja sa čudujem :-( Vieš ako mi je :-( :-( Ja sa musím pozbierať....keď si predstavím ako ukážkovo som sa dokázala stravovať...žiadne prehrešky proste nič!! A teraz..neviem čo sa to somnou deje..mám veľmi zlý pocit a hlavne zo seba..na váhu a do zrkadla ani nehľadím. Dnes som začala pekne dva jablká so škoricou (korením) Na obed by sme mali mať ešte rezne zo včera..ale keď si predstavím včerajšok ..vlastne celý víkend tak nechcem!!!! Ja sa jednoducho musím zaťať..Hmmm viete čo?? Mám pocit, že asi prišla na mňa kríza..tak ako počas a na začiatku chudnutia prichádza kríza tak mňa asi chytila teraz!! Shit!! Zle mi je zo samej seba!