ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Baculka len problém je, že ja svoje dni nemám..meškajú 4 dni :-) Ten odkaz mi nejde zobraziť..no nevadí..ale tá posledná veta ma dostala :-D A píšu tam aj, že uvoľnuje stres, nepokoj, rozrušenie..vlastne mám pocit keď to vypijem, že sa mi chce spať :-)
Tieto čaje sú dosť silné...a aj hnusne chutia..tento čo mám tak chutí ako keby ste si 10 minút prevárali bahno a potom si ho osladili medom :-D
Baby, že našla som si ten čaj na internete a viete čo som zistila. :-D :-D
www.joga-ajurveda.sk
Posledná veta: Podporuje zdravú chuť k jedlu a nárast telesnej hmotnosti.
Nááá i ja sa čudujem :-D
Marijam no v tomto ti pomôcť neviem a myslím že asi nikto , pretože ja mávam pred krámamy úplne to isté a aj počas krámov ! ...
Ja som jedla počas celých 6 dní čo som mala svoje dni denne ako 90kilový stavbár :D no nepomôžem si :)
Jedine čo ti poradrím, ak máš rada sladké a počas krámov ešte viac, tak si daj v pohode ale doobeda, šak to vieš, ale mne naozaj pomáha to, že ráno si dám veľmi sladké raňajky aj desiatu a poobede už na sladké absolútne nemám chuť :)
Držím palce :)
Čafte baby :-)
Baculka hej cítim sa dobre..len po víkende nikdy nie!! Prejedám sa stále..jednoducho nedbám či je 3 hodiny pred spánkom alebo nie...zožerem sladkého aj o pol 10 večer a idem si ľahnúť!!! Shit!! Normálne ma už dnes berú zúfalé stavy :-( Ako to zastaviť no ako???? :-( Kriste aj to počasie je na p*ču nabababralo u nás asi 30cm snehu!!!!
Baby moje nakopnite ma aby som sa neprežierala toľko!!
Ja vám schválne napísem čo som dnes požrala!
Raňajky: Langoš k tomu kyslá smotana a syr (nennormálna!!!) Potom asi 4 kúsky tvarohového koláča..neskôr sme šli na prechádzku s mojím...boli sme pri mame a tam som zjedla kapustnicu ( ale rúči tanier a aj kus klobásky!!) Popritom som vyjedala kašu..No a doma: Koláče, bebe keksy, orechy, s priateľom sme sfutrovali 3 sójové tyčinky, zas koláče to všetko sme zapíjali červeným vínom a zelným čajom...Potom asi okolo pol 4 som bola na prasknutie ale nie ja som si dala rezeň a kašu!!!!
A odvtedy nič..len som sa bola prejsť ..teraz som si urobila jeden čaj z ajurvédy a zázvor..ale cítim sa na prasknutie..a žrať už dnes nemienim!!
Baby menzes mi stále neprišiel...preto pijem ten čaj z ajurvédy...dúfam, že sa dostavý mešká už 4-tý deň :-( :-(
Baby sa mi zdá, že celkom zlyhávam ako príklad zdravého stravovania!!!!!
*virózu :D
Baby ja som mala štvrtok,piatok, sobota nejakú brušnú vyrózu takže som jedla fakt len tak ako sa dalo , ak mi bolo zle tak nič, alebo nejakú polievku .
Uvidím čo to bude, dnes som mala ráno banán, obed polievku (iba mrvka + hnedá ryža )
A druhú polku obeda o hod. hnedá ryža + paradajka+čerstvá zelená cibuľka a zopár olív a ľad.šalát :)
inak tiež som strašne unavená a bolí ma hlava, rozmýšlam že pôjdem ku doktorke zajtra, ale ked nemám teplotu :/
Ahojte baby ;)
dlho som tu nebola som si aj vás prečítala tak ako vidím sa držite.
Mame tu aj nové babenky tak vitajte ;)
No tak moje kočky tak neviem s mojou váhou sa to nijako nehýbe;/
Jem zeleninu aj ovocie niajke sladké a nič stále to isté.
Raňajkujem desiatujem .... a strášne sa cítím plná ako keby som nechudla ale priberala :/
Poslednej dobe som asto unávená.
No neviem čo to može byť.
Tak uvidíme ako to pojde somnou dalej tak držte sa mi ;)
Krásnu neďelu prajem ;)
ahojte babule, rozhodla som sa, ze sa budem vazit a merat 2x mesacne, kazde dva tyzdne.
Prajem vam peknu nedelu.
Ahojte baby moje,dufam,ze vy ste to vcera nepokaslali tak ako ja.Dnes som sa dobre vyspala,a idem dalej,zdravou cestou.Idem za 2 hodky do prace do 22 ale vecer si vas precitam,ako sa vam darilo.Dana660 dobry jedalnicek si sem hodila.Ja mam teraz v sebe 1 kavu a zeleny caj+ psyllium,a idem si dat susene slivky od vecera namocene mnam.