ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Ahojte babulky,ja som mala len v sobotu zraci den,vcera uz po starom som jedla zdravo,a dnes tiez.Ranajky celozrnny rozok+ maslo+ paradajka,desiata jablko,obed hrachovu kasu+ chlebik,a dalej este neviem,asi grep poobede,a vecera zeleninova polievka.Som znova vo svojich kolajach,to len sobota bola divna.Ale baby dnes som sa videla u dcery vo velikom zrkadle,a som so sebou spokojna.ked pojde dole nieco,bude dole,a ked nie tak nie.Zdravo sa stravujem a psychika je pre mna dolezitejsia,ako dat dole 2 kila este.Mam tych 62 kil a za 2 mesiace mam 47 tak si myslim,ze to nie je take zle.Ked som mala 25 tak som mala 100 kil.Marijam ty sa prosim ta nestresuj,hlavne klud nakopnes sa znova,to len vikendovy ulet bol,aj ja som mala a vidis,tragedia sa nekona,ved sme ludia no nie pekny den vam vsetkym prajem,ja idem pracovat.
Nakoniec som si tú brokolicu sparila a vajíčka uvarila, zeleninku nakrájala a primiešala k nej vajíčka a papám s brakoličkou :-P
super! mnam dala by som si aj ja taku dobrotk, ja budem mat spenatik s vajkom. joj ale za o hodinu, utekam na poradu :(
Takže môj obed dusená brokolica do toho si rozbijem dva vajíčka a kopu zeleniny...:-)
No Danku musím sa pozviechať inak to nevidím :-) Teraz si idem urobiť zelený čajík..a potom obed..niečo zeleninové a basta!! :-) Ja si šalát nedám no nech sa naši aj hnevajú dosť to drbkám cez víkendy..presne ako si povedala za týmto si dám hrubú čiaru a davaj stravovať sa ako sa patrí!!!! :-)
Danka u nás sa nešibe len oblieva...joooj neteším sa vôbec..:-D
tak marijam toto je rec! toto sa i paci :) joj velka noc :( och budem musiet ist traposit k rodicom :( to zas bude ale skuska. majonezak je moje naj jedlo na vsetkych sviatkoch. joj. no ale co uz budem mueist ist. asi si urobim svoju alternativu a hotovo. dam si do toho sojovu majonezu a v sacharidovy den taketo budem moct jest. nedam si do toho vajce a akoze idealne :D
iank baby chodi sa u vas sibat? alebo to len mojej rodine este sibe? ja musim kazdorocne naklusat k mojim rodicom a nechat sa vysibat o deciek z rodiny. nechcem v tom nikdy nechat mamu samu. sestra zije v anglicku, ta na to kasle a brat si zbali rodinku a ide si na chalupu.
Miro ja sa už teším na leto kedy konečne zlezie ten sneh, a už ma inde nenájdeš len v horách ;-) Som ja taký hôrny typ...možno mi to udiera na hlavu, že som strašne dlho nikde nebola ( myslím v horách )
No ja keď budem mávať nočné asi toho moc nenacvičím...Ale tak dnes som už stihla periny prezliecť a okná umyť!! A i s vami písať!! :-P Ešte idem chlieb piecť a potom si dám 30 minút nejakého cvičenia ;-)
Joj ďakujem...no tak ja zas nejaké extra nezdravé veci nejem :-D Len fakt sem tam ma toto pochytí..:-( Miro veď baby tuna by Ti povedali, že ja sladké vôbec nejem. Akože ani teraz to neboli nejaké horalky, mily, čokolády...boli to len bebe keksy, tie tvarohové koláče, sójová tyčinka...No včera som mala napr. vyprážaný rezeň po straaašne dlhej dobe. Dnes si ho nedám tak veru!!! Vytiahnem z mrazáku nejakú zeleninu a udusím so zeleninou :-) TAK!!! Ide veľká noc a mama sa ma už pýtala, že či ideme robiť šalát zemiakový!! Urobíme ale nedám si!! Tak!! NEDÁM SI!!! :-) Pre boha ja sa musím pozbierať..veď to čo som ja dokázala nedokáže hockto..tak máte pravde..sa tu zaťažujem nad tým ako malá :-)
mirko mas pravdu. spotrovat treba denne, nielen "ked mi vyjde cas", "troska v sobotu". to bohuzial nestaci, suhlasim, staci len rychla chodza. aj to je naozajstny pohyb. mirko len tak dalej, ide to velmi dobre!