Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Maoam

Dana, no to mas pravdu, si pragmaticka, vidim :DD

tak rok je dost dlha doba, ona to robila fakt pravidelne, ju to velmi chytilo a upravila aj jedalnicek, to je tiez pravda

ale viem, ako vyzerala predtym, aku mala postavu (peknu postavu mala aj predtym, ale proste bolo vidno, ze nesportuje a ze ma rada sladke, mala trosku brusko, tuk navnutornych stehnach, väcsi zadok troska, ale ako fakt pekna bola aj tak) no ale teraz! proste WOW

malinky zadok, dvihnuty, gulaty, pevny, nohy ako strunky, vymakane svaliky, ale tak pekne, nie velmi, lenze jej zmizol proste vsetok tuk!

:DD

no a teraz si este vlasy nechala podrast, ma dlhe, no chalani sa idu zblaznit po nej teraz :DDD

uz aj frajera ma noveho :DD

ale proste vidim, co to urobilo s telom, rok pravidelneho treningu a fakt super zmeny

ale urcite ma aj dobre predispozicie geneticky, ma stihlych rodicov, je drobnejsia, nejakych 162cm asi a vazi teraz 50kg

baculka

Takže bola som u doktorky kvôli tej viróze, mám jesť 2x denne probiotiká takže sa to našťastie zaobišlo bez antibiotík... ale dnes som mala:
raňajky 6:30 - 1,5 hrušky+med+mak
desiata 9:30 2 také malé banány
Obed 12.30 hnedá ryža, kuracie mäso asi 100g, kyslé uhorky a ľad.šalát ...

inak pozerala som to strvovanie podla krvných skupín a vyzerá to celkom zaujímavo :) som zistila že veľa vecí,kt. som sama postupne vyradila z jedálnička by moja krvná skupina(A) ani nemala jesť :) sranda

marijam

Joj dík baby za podporu..Dnes som si dala parádny obed..teším sa z toho :-) Poobede si pôjdem ľanúť a večer si dám to isté :-) Odložila som si brokolice a aj zeleniny :-) Na noc si nakrájam zeleninu a nad ránom si dám ovocie so škoricou :-)
Na nočnej nám nevaria...ale asi by som si ani nedala varené..veď v noci som na to nene naučená.

dana660xz

maoam tak to je dobra sprava, no nie? cize za rok sa da toho zmenit vela. velmi vela, vlastne cele telo prebudovat. to by mohlo byt motivujuce, ci nie?

Maoam

marijam: nerob si z toho take nervy, vsak si superstihla, ty si taketo dni obcas mmozes kludne dovolit, ine by bolo, keby si bola v chudnucej faze, ty sa ale uz iba potrebujes udrziavat a takato 'zravka' je znama kazdemu cloveku, obcas to telo potrebuje, hlavne ked si pred MS

nic si z toho nerob, ides dalej, nic sa nestalo :-)

marijam

Danka to je otrasné, že deti sa stravujú v MC-áči :-( Ja keď som bola s mojím v Trenčíne a tam sa rodinky rad za radom len tak tlačili do toho občerstvenia..My sme to len tak narýchlo obyšli..lebo ani tá vôňa mi nebola príjemná..Inak som aj ja šťastná, že som na tom nevyrastala...že žijem tu na dedine, a že tu nič podobné nieje. :-)

Maoam

ahojte baby, prajem vam uspesny tyzden

Danka: ja mam v rodine tiez babu, ktorej som davala oblecenie, no a teraz sa stalo ale to, ze som ju videla po dlhej dobe a ona schudla odhadujem takych 8kg, ibaze fitkom a sportom hlavne, takze je z nej polovicka, nema na sebe skoro ani gram tuku a vyzera ako 14-rocne dievcatko co do postavy...

no proste ze wow

takze moje veci su jej asi o dve cisla väcsie teraz :-//

ach jo no co uz, vymakala sa babenka a to len za jeden rok!

dana660xz

helus ja som z teba uplne hotova, ja by som ti povedala s kludnym svedomim ze mas maximalne 40 rokov. ty vyzeras uzasne!!!stihla, pekna a ta tvaricka, jaj nadhera no a oci ani nehovorim, usmiata vecne. ty sa veruze nemusis stresovat ci mas 62 alebo 60kil. aj krasne papas, tesim sa na tvoje recepty zasa. planujem si cez vikend urobit ten cicer s kyslou kapustou co si mi spominala.
inak baby, musim sa vam pochvalit! teda nie je to moja zasluha, ale mne na psychiku pomohla. kedysi som veci, co ja nenosim davala neteri. asi rok je to tak, ze ona dava veci mne, a to ma 13. no a vcera mi tiez doniesla za tasku veci a viete co? mne je to velke :) je mi luto neterky, ze ma 13 a je pri tele, ale ja som svoj boj s jej kilami vzdala. neda si povedat, mc donald a kamarati su jej prednejsi :( nemam na nu take paky, lebo byva v centre a ja v DNV. ked som jej dohovarala, davala mudre rady a ked bola u nas na prazdninach, jedla pekne, aj schudla, ale vzdy sa vratila do starych kolaji, ako droga. joj cudovali by ste sa co do seba dokaze taka 13 rocna pubicka nacpat. velke menu v mc donalde aj s jahodovym shake-om a za dve hodiny uz by cosi dalej tlacila :( hrozne!!! som celkom rada, ze som vyrastala bez mekacu.