Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

dana660xz

maoam aj ja mam taku kolegynku, ktora nebola nikdy tucna nic, proste normalna, ziadne svaly, a potom sa zacala venovat sportu,kazdy den nieco robi, ma 165 a 60 kilo, na co som ja skoro odpadla, lebo som myslela, ze ma maximalne 53 kilo, ziadne traslave rky nic, nadherne svaly! a toto dokazala za pol roka. tiez ju uplne dostal ten sport. jedalnicek tiez upravila, ale nie extremisticky, aj sladkosti si dava. sem-tam. najlepsia cesta za uspechom teda vedie cez sport. uz aby sme len mali 26 hodinovy den, nech je kedy sportovat;)

dana660xz

ahojcek babky. ktosi tu pisal ze jedol len rohlik a nic viac a ci treba dodrziavat jedla. no malo by sa nie? nie je dobre iba jeden rozok dat telu, z coho ma chudatko zit? a nebudes chora, ked ti nechuti, alebo je to stale?
tak ma napadlo, ze raz bola v jste to co jite jedna bba, co nejedla nic cely den, zasadne az po 20tej hodine. a za tri hodiny tolko zjedla, az mala nejakych 130-140 kilo. chudera :(

BašuliQ0000

ČAVTE BABY!
Dlho si už vás čítam a tež chudnem ako vy.
Len potrebujem poradiť.
Keď rano som jedla rohlík s maslom s vajíčkom na tvrdo kava a paradajka.
Došla som domou z práce a nesom vôbec ladná.
Musím jesť a dodržiavať raňajky desiatu obed olovrant večeru?
Diky za radu!
Držte sa!

marijam

Hej a keby to farár čítal v oznamoch čo by prečítal?? Omša za tú čo zhodila 25 kilo..čo je ohovorená po celej dedine..berme si príklad!! :-D