ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
dana660xz
tak ako malo čo sa mi to stáva ale posledej dobe dosť často
a ked zase jem ranajky desiata obed olovrant večera citím sa strašne plná.
Možno to tak ma byť ja neviem : /
No ale už som si dala aj zelen. polievku a teraz mam aktiviu bielu.
VŠETCI: Ahojte...Od dneska zaČínam chudnúť podla jedneho videa, cvičím to ráno, keď prídem zo školy a večer... snažím sa vynechávať jedlo (dneska to bolo OK, kým mamina nespravila hranolky) KTO BUDE CHUDNUŤ SO MNOU ? ak ma niekto zaujem, napiste mi na email natus86@centrum.sk dohodli by sme sa na jedlách atď. a zistili kto viacej schudne a tak. mohla by to byť zábava.. a pošlem vám aj LINK toho videa
VŠETCI: Ahojte...Od dneska zaČínam chudnúť podla jedneho videa, cvičím to ráno, keď prídem zo školy a večer... snažím sa vynechávať jedlo (dneska to bolo OK, kým mamina nespravila hranolky) KTO BUDE CHUDNUŤ SO MNOU ? ak ma niekto zaujem, napiste mi na email natus86@centrum.sk dohodli by sme sa na jedlách atď. a zistili kto viacej schudne a tak. mohla by to byť zábava.. a pošlem vám aj LINK toho videa
Kiki ahoj :-D Dobre sme sa tu narodili čo??:-D Inak ten kúsok pizze Ti asi moc neublíži...to prečítaj si mňa čo som včera požrala :-( Neviem fakt neviem kde sa to do mňa vtrepalo..nuž nevadí..dnes som spokojná...už aj pociťujem hlad..ale jesť nejdem lebo idem spať pred nočnou :-/ Potom sa napapám :-)
uf baby tak som si vás tu prečítala, čo ste všetko pojedli ale nie len vy ja som si včera o 23.00 dala jeden kúsok pizze...lebo nestáva sa mi často že nemôžem spať ja mám dobrý spánok ale včera som spať nemohla a to vôbec a mne vždy pomôže keď si dám niečo do žalúdka ale hladná som nebola...viem mala som si dať niečo zdravšie :( a to som mala včera aj buchty čo sme pieeklino hrôza, večer som mala americký šalát.
Dana- ja na niečo stále ešte čakám :D
a baby ja som šťastná že tu nemáme toľko fastfoodov ani mekáče...lebo by som tam určite sedela každý deň...dnes sme sa o tom akurát bavili v škole, že načo vlastne tie mekáče vymysleli
voda ta nezasyti, naplni ti brucho. to je vsetko. nepocitujes taky hlad. ale voda neobsahuje bielkoviny, tuky cukry ziviny, stopove prvky, mineraly atd, ktore su v jedle a ktore tvoje jedlo potrebuje. jasne, kezda z nas trpi sem-tam takymto nechutenstvom, ale maximalne 1x za mesiac, ak nie za dva. ako casto takto malo jes?
Bašuliq ale jeden rožok za celý deň??? :-O Veď to je až žalostne máličko...:-( Ja tiež pijem veľa vody ale žeby ma nejak nasýtila..po pol hodine som aj tak hladná..
Ale i tak som rada, že pri tom čo ja som schudla, že mi neostalo viac trasľavého :-D
dana660xz
Ták malo čo to je.
Ale ja veľmi veľa vody pijem a som z vody nasýtena.
tak asi kvoli tomu.
Ja by som sa tiež chcela zbaviť všeho trasľavého na sebe :-D Však sčasti sa mi to podarilo na nohy mám celkom pekné..ale čo ostatok :-D