Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Natusiiik

VŠETCI: Ahojte...Od dneska zaČínam chudnúť podla jedneho videa, cvičím to ráno, keď prídem zo školy a večer... snažím sa vynechávať jedlo (dneska to bolo OK, kým mamina nespravila hranolky) KTO BUDE CHUDNUŤ SO MNOU ? ak ma niekto zaujem, napiste mi na email natus86@centrum.sk dohodli by sme sa na jedlách atď. a zistili kto viacej schudne a tak. mohla by to byť zábava.. a pošlem vám aj LINK toho videa

marijam

Danka tiež som nato myslela, že či to nieje tým, že som bola hladná..ako som sa "zobudila" Taks om si dala jogurt a urobila tú omeletu so zeleninou..a cítim, že už ma láme..ale tak ešte nejdem..idem si ešte záclony povešať, vlasy umyť a potom pôjdem do haján ;-)

dana660xz

ale ahoj marijam , nespala si ? no teda, moj priatel ked nevie zaspat po nocnej, co sa mu ale casto nestava, tak sa napapa, zapne telku a za pol hodku uz chrape :) marijam radsej sa nejedz viac, aby si zaspala, nez by si mala nespat, ked ides vecer na nocnu, to asi nezvladnes, ked nebudes spat. alebo si daj nieco sladke, co ta "uspi". musis zvolit mensie zlo.
alicka blahozelam! kilecko potesi :)

marijam

Ahoj kočky..nespala som nič -_- Nemôžem ja neviem prečo..nikdy som ešte nočné nerobila tak si budem musieť asi zvinúť, že prvé dni sa asi nevyspím :-(
Idem si teraz urobiť omeletu z vajíčok..i keď rezne mi tu voňajúúúú voňajúúúúú :-D NEDÁM SI!!!
Ozaj bablky sa nám tu dlho neukázali..ale snáď sa ukážu kočky..a určite sú v poriadku :-)

alicka222

BABY konecne kilo dolu,tak sa dobre citim kazdy den chodim na prechazku na hodinku a neprezieram sa vobec je to super pocit

Helus

Ahojte dievky moje,ja som bola rano na krvi,na lacno,takze ani kava doma nebola,len zeleny caj.Nakrajala som si 2 mega jablka,a tie som chrumala po ceste,takze ranajky mam uz za sebou.Teraz som u dcery,a pijem kavu bez mlieka,nema ho doma,fasa,do obchodu nejdem,lebo idem do prace,a nahanat sa nebudem.Ale vobec mi nechuti,tak v praci bude prva kava moja milovana.Inac olovrant pecivo+ trochu Ramy a obed cestovina+ zelenina.taky salat a v praci olovrant nejaky grep,a vecera este neviem.Baculka uz veru davno nepisala,verim,ze su baby v poriadku,a nic sa im nestalo.Prajem vam pekny dnicek.

dana660xz

dobre ranako dievocky moje. kikki nemam ziadne fotky, tak ti poslem len jednu a ked konecne najdem nabijacku na fotak, odfotim sa a poslem aktualne foto kazdej. oki?
heluska nebud skromna, mysllim, ze by mi vsetky baby dali za pravdu, keby ta videli tak ako ja.
marijam krasne spinkaj :)
basulik, ked nevies jest takto aj s desiatou a olovrantom minimalne obed si daj. lebo osobne moc neverim tomu, ze ti staci na ranajky jeden rozok a potom az vecer zeleninova polievka s jogurtom. nie je to zdrave ani dobre pre telo. niekedy sa clovek musi naucit jest. ked clovek je tak ako ty, cize dokopy nic, tak potom priberie aj zo vzduchu, naozaj. minimalne obed zarad!
baby, chyba mi tu sloniatenko a annika! neviete co s nimi je? annika naposledy pisala, ze je jej zle po nejakej hubovej polievke. hadam je v poriadku! a sloniatenko? neviete co s nou je? hadam cez sviatky budu mat cas nam cosi napisat. a inak aj danielka aj baculka moc nepisu :( ak som na nejaku babulku zabudla, neurazte sa prosim a napiste ako sa vam vodi!

marijam

Krásne ráno kočky..tak ja som akurát dofrčala z práce..stihla som aj obchod a nakúpila som si ovocie a zeleninu na tento týždeň...Ja porazím tú moju žravku!!! Ja sa len tak nedám..:-)
Helus inak aj ja skúsim pomenej jesť syr... skúšam na raňajky ovocko :-) Celkom je to fajn...neláka ma dať si chlieb :-) No ale uvidíme :-)

Idem si teraz hodiť sprchu a spať...na obed neviem čo budem jesť...ale si znova niečo zeleninkové urobím :-) Krásny dník vám prajem baby moje :-)

Helus

Ahojte babulky,vidim,ze sa vam dari.Dana660 zasa neprehanaj,mam toho este dost na sebe,ale klidek,pohoda to je pre mna dolezite.Rano idem na krv,ani kavu si nemozem dat a to idem az na 8.30 no neviem,aspon zeleny caj si dam.Inac Baculka vitaj v klube,aj Danka je A cko aj ja som A-cko.Baby dnes som skusala tu Fantaziu jak to ospevuju ,mala som na olovrant,nejaka visnova+ale vobec mi nechutila,ostavam verna bielemu jogurtu,ked tak.Inac postupne jedavam nenej syrov,tak som zvedava co to urobi so mnou.Citim sa taka lahsia,a nemam brucho jak balvan.