Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

dana660xz

dobre ked ti 4 stacia, tak oka, ja som spachtosko :) teda nie velky, ale tych 7-8 hodin ja musim mat. ked spim menej, akoze nevadi,ale dlhodobo by som to asi nezvladla. a co sa nocnej tyka, marijam poviem ti clovek si zvykne. na vsetko. zaciatky su tazke, ale potom neboj budes vytrenovana ako ten moj. po nocnej hned zaspi, ale o jednej je hore, navari, uprace a ja ked pridem ókolo piatej, tak len nohy vylozim na stol :D :D :D

marijam

Danka príde mama musím ju počkať..a čo keď pôjdem okolo 16-tej tie 4 hoďky mi stačia..táto nočná sa mi neskutočne vliekla..ale tak dá sa to. každé dve hoďky sú prestávky :-) *Joooj veď var som nejaká žena!!!
Kiki ahoj moja aj moja segra mala dnes prax v kuchyni :-D

dana660xz

kikki podla mna mozes si takto robit prazenicu ja si ju robim tiez takto na cibulke. ved ta mala lyzicka oleja je absolutne nic. to treba, netreba tuky vylucit zo stravy. a mozzarelu ja jem bud len tak nakrajanu s rajcinou, alebo ako salat, zelenina (rajcina,paprika, cibulka) a mozzarela nakrajana na male kusky, alebo si ju zapeciem, a to tak, ze ju bud nakrajam na platky a na to dam na platky rajcinu a dam len do truby na chvilku, kym sa to neroztopi, alebo si vezmem zemlu, rozkrojim, vydlabem. dam do nej mozzarelu a rajciny a tak dam piect. tento posledny sposob je naaajlepsi. a nahodou mala si dnes dobre papanie. je fajn, ze si slanine odolala.

kiki5599

dana- ja sa meriať budem o mesiac a možno aj viac! amožno aj vážiť...tento mesiac chcem riadne makať každý deň aspoň v týždni drep cvik na nohy brušáky a tá rýchla chôdza :)
ráno som mala grah. rožtek zo zel. a kurac. šunkou, o deviatej hrušku a o dvanástej som mala 4 pirohy zo zemiakového cesta s bryndzou a pórom...( viem nie moc dobré ale na výber bolo ešte vyprážané tak som si radšej dala to bola som na praxi takže tak....a teta mi hovorí daj si k tým pirohám aj slaninu ale tú som si radšej nedala :D

kiki5599

baby- baby ja zatiaľ všetko pekne dodržiavam, včera brušáky, drepy, cvik, 45 min. rýchla chôdza, dnes to isté a aj celý týždeň, dnes som mala prax som stála a a chodila 7 hodín som si ani nesadla ma tak bolia nohy ...

baby a môžem si robiť na večer praženicu tak že si opražím pór na troške oleja a dám vajcia? môže to tak byť? alebo bez toho praženého póru alebo cibule....k praženici si dávam veľa zeleniny a chrúmem...

a ešte jedno s čím jedávate mozzarellu? alebo ako su ju pripravujete? viem písali ste to tu veľa krát ale kým to zas nájdem :D

kiki5599

baby- baby ja zatiaľ všetko pekne dodržiavam, včera brušáky, drepy, cvik, 45 min. rýchla chôdza, dnes to isté a aj celý týždeň, dnes som mala prax som stála a a chodila 7 hodín som si ani nesadla ma tak bolia nohy ...

baby a môžem si robiť na večer praženicu tak že si opražím pór na troške oleja a dám vajcia? môže to tak byť? alebo bez toho praženého póru alebo cibule....k praženici si dávam veľa zeleniny a chrúmem...

a ešte jedno s čím jedávate mozzarellu? alebo ako su ju pripravujete? viem písali ste to tu veľa krát ale kým to zas nájdem :D

dana660xz

kikki cawes, dakujem :) btw. nemavas stikutku? vzdy ked robim drepy, tak na teba myslim, ze aj kikki robi drepy. robim ich v robote 3x25 a aj doma, lebo v tieto dni sa mi nechce chodit do posilky, jaj tie babske dni, uz aby som bola v prechode :D a kikki chudnut musim, tie nohy traslave, keby sa netrasli, nech su ake chcu, ale v sukni take traslaky sa nosit nedaju, jedine s leginami, ale to v lete asi nebude moc fajn :( a co si dnes jedla, ako sa dari? co v skole? kedy sa merias?

dana660xz

natusiiik uz si nam tu pisala dva krat a ked sa ti nikto neozval, tak asi nikto nema zaujem cvicit 3x denne a vynechavat jedla, nespamuj nam to tu prosim!
marijam, chod spat ked ta lame, lebo sa mozes dostat do takeho stavu, ze nezaspis vobec, alebo neskoro, ked zacinas o desiatej, to aby si o somej bola hore. uz terazz mas len 6 hodin spanku, co je malo, ked mas byt zasa celu noc na nohach. sup do periny a hajat! :)

kiki5599

dana- ty pána ty si kočka, ja som si myslela že máš takých 16-17 rokov, a teraz pozerám že máš 25???ty vôbec na 25 nevyzeráš ako to robíš??? si kočka...a chudnúť ti ani netreba :)