Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

dana660xz

to je dobre marijam, ze to takto mate aj s upratovanim, lebo nie je horsieho zistenia vo vztahu, nez ze jeden sa bez druheho zaobide! takze je dobre, ze ste na seba takto naviazani. sice v blbostiach, ale ste. a je dobre, ze tyto nerobis nasilu ale s laskou.

dana660xz

no marijam, deticky, ja sa na to vobec este necitim. mozno je to tym, ze mam 5 rocnu neter, s ktorou som do jej troch rokov bola kazdy vikend + prazdniny, takze ako keby bola moja teraz som s nou cca kazdy druhy vikend, co je podla mna dost. a to nevravim o priatelovom synovi, ten je u nas vareny-peceny, deti mam okolo seba asi dost. zatial. ale ty budes moja mila velmi dobra zenuska aj mamicka, ked takto v tomto veku premyslas. uz aby to bolo , no nie? za dva roky najneskor mi tu budes dufam uz pisat ako si pribrala v tehotenstve, alebo v detskych oddeleniach budes pisat. :) alebo nebude to aj skorej? ;)

marijam

Sloniatenko ahoooj chýýýbala si nám tu :-( Jooj moja mala si taký žravý víkend ako ja heh..neboj nič dáme sa doporiadku...ja už druhý deň pekne papám a som spokojná :-) Juuuj krásny dník máme dnes čo??

marijam

Ja 5 kilo pribrať nechcem..on vie čo som pre seba urobila..ja mu chcem dokázať, že sa udržím :-) On sa zas o mňa stará tak, že napr. teraz keď mi ten menzes hapruje tak sa ma pýta ako mi je...nakúpil mi čajov z ajurvédy jeden a potom alchemilku a poctivo si ich pijem :-) Aj doma keď upratujem tak mi pomáha..ale máličko lebo stále učí :-)

marijam

Jooj Danka prajem Ti len a len dobré :-) A rodinku neplánujete?? Moje áno na rukách by som ho nosila..on je proste môj vysnívaný..fakt o takom mužovi som eln tíško snívala..a teraz som tá najšťastnejšia žena :-) Mňa tiež varenie, pečenie baví..ja aj keď som ho nepoznala a aj rodičom som stále hovorila, že ja keď budem mať muža ja sa o neho dobre postarám..a aj o svoje deti..že im nikdy nič nebude chýbať..že im z radosťou a hlavne láskou budem vyvárať, piecť :-) Muža už mám ktorému po víkendoch vyváram, pečiem ale na detičky si musíme ešte počkať :-) Aatak som si rozmýšľala, že je keď budem plánovať bábo taks i to vychutnám plnými dúškami..a odkedy zistím, že čakám bábo tak nebude robiť nič, žiaden stres..jednoducho nič čo by mohlo môjmu dieťatku uškodiť :-) A aj celé tri roky na materskej si ho užijem :-) Ja som už raz taká :-P

dana660xz

ahoj sloniatenko! no vidim, ze si si dopriala, neboj, skoncia ti dni, nakopnes sa. ten majonezak a linu MNAMMMMMM to by som si dala hend a zaraz. aj spolu aj kopcom. ale tak leto nam uz na dvere klope, treba tieto dobrotky na teraz vynechat. som rada, ze si sa ozvala sloniatenko,ale troska ta musim pokarhat za papanie, hoci vidim aj hrusku aj nejaku zeleninku :) do toho sloniatenko bojuj!

dana660xz

ale keby mi moj povedal, ze mam pribrat 5 kilo, ze nechce aby som schudla, to by ma velmi potesilo! hoci byosm kvoli nemu tych 5 kilo nepribrala, ale VELMI by ma to potesilo , je to asi nelogicke, ale tesila by som sa z toho, ze ako ma lubi :)

sloniatenko

ahojte kocky dlho som tu nebola.cez vikendsom bola prec a tak nejak nebol cas ale precitala som si vas.no a ja hroza..cez vikend som bola s mamou...od piatka do dnes som zjedla:karfiol kasa repa 2x kus zmrzky,potom jahody+cukir,slane tycinky,rezne majonezovy salat,vianocka maslo mlieko chleba rajcina hruska veela kofolky,zemiaky+kecup trosku tatarky,maso majoneza,plesnivec,syr,minonky,energy drink,prazenica parok syr...ach co to je?dnes este lina tycinka bo som nic nestihala...som jak balon ale moje dni uz koncia bo balon som z toho zradla...

dana660xz

no moj chlap ma v prvom rade 34 rokov a vie sa o seba postarat a a j o domacnost, z predosleho vzathu ma 8 rocneho syna, takze aj dieta zvlada, stary pes to je :D a ja tiez hrozne rada varim, tak sa niekedy aj povadime, ze kto bude varit :D a ci ma podporuje v chudnuti? no on je taky, ze on by ma podporoval, aj keby som chcela priberat alebo si nafarbit vlas na zeleno. on ma ma rad taku aka som, teda nikdy mi nepovedal, ze som tucna, ale zas ani ze som chuda a mam pribrat. myslim, ze on toto nejako neriesi, ale dneska vcera mi nachystal slatik z balkanskeho syra a dnes mi uz volal, ze zajtra mam na obed pecenu zeleninu s nivou. stara sa o mna, to hej. ale tak co ma chudak doma robit, ked je na PNke so zlomenou rukou, ma mladu zenu, musi okolo mna skakat.
mirijam je fajn mat okolo seba ludi ktori nas maju radi. ja uplne na tebe vidim ako ty toho svojho priam zboznujes, na rukach by si ho nosila od lasky a urcite aj on teba! a je pekne, ze nechce aby si bola ako lata, ako palicka :)

marijam

Danka už aby som si zvykla :-D Ale tak všetko má svoj čas...Booooože akého Ty máš chlapa :-P Aj ten môj vie variť ale ja ho ku hrncom nepustím! :-D Včera bol u kamaráta čo sa dlho nevidelia tam mu dali na večeru nejakú kašu..že vynikajúca pamlska..že mi ju urobí keď príde a hlavne, ŽE SA MU DO TOHO NEMÁM MIEŠAŤ! :-D Inak moja ten Tvoj Ťa aj podporuje v chudnutí??? Môj mi stále hovorí..opováž sa Ty schudnúť...budeš ako lata chudá..neopováž sa..stále mi to prizvukuje! Minule mi povedal aby som pribrala takých 5 kilo. No ts to kde sme :-D
No možno moja sestra robila pirohy pre KIKI :-D