Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Helus

Ahojte++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++babulky,dana660ja robim poobede,tak vo stvrtok ta neobsluzim.Inac sloniatenko vitaj medzi nami naspet.Vidim,ze vsetky sme nejako sobotu zrali,ale uz sme zase znova vo svojich kolajach.Dana660 dnes nam priviezli novy druh ACIDKA MALINOVE.Pozerala som na neho,drzala v ruke,vratila ho naspet,a odisla od pultu.Ale satan ma zmohol,vratila som sa a sups do kosika,a mam ho doma,zajtra bude na ranajky,ovocne nemusim,ale bolo to silnejsie,aspon vyskusam novinku.Babulky pekny den vam prajem.

marijam

Ahojte baby...práve som si dopapkala pohánkovú kašu so syrom mnamka :-) Zo spánku som nemala zas nič :-( aaach joj............

kiki5599

ja ani neviem či pôjdem na tú rýchlu chôdzu bolia ma nohy ruky som strašne unavená...keby ma tie nohy z toho dnešného chodienia a státia neboleli tak idem...mam ísť či nie? :( drepy, brušáky a cviky spravím to je jasne..

baculka

ahojte bábiky :)
Ja som dlho nepísala kvôli tej viróze, jedla som tak všeliako tak som tu radšej nechcela strašiť :)
Dnes som už bola v škole takže som papala :
6.00 psyllium + 0.5 zel.čaju
6:30 1 veľké nakrájané jablko s makom a medom
9:30 hruška
11:30 hruška :) -doobeda som tomu moc nedala viem, ale ked na večeru som zjedla 4 kusy pizze tak som bola dosť plná
o 13:00 hnedá ryža+ praženica z 2 vajec + konzerva kukurice a cherry paradajky
a potom som bola behať po meste, na pošte a tak , čiže som akosi nestíhala, prišla som domov až o 5 a mala som ešte 2 paradajky nakrájané s tvarohom (asi 100g) :)

baby všetkým vám to ide úplne super :) len ja som taký magor, ked už sa konečne cítim fajn, hýbem sa atď. proste si to potom nejako pokazím...ale za tie 2 týždne aj niečo som schudla asi 2kg , čo je super :) ale chcem aby som išla dalej a nestála na jednom mieste :)
držím palčeky :)

dana660xz

marijam, dufam, ze uz chrapkas :)
jejda kikki jak vidim od teba prispevok uz sa mi nohy vystieraju a musim si dat 25 drepov. aka skoda, ze ty aj marijam ste nie z BA, rada by som Vas poznala na zivo.
inak vo stvrtok idem zrejme rano cvicit, takze ak heluska robis, pojdem si k tebe kupit ranajky nejaky dobry syr, alebo zeleninku. ja som si dala prave opekane zemiaky s kecupom, joj na dnes mam uz dost. uz len zeleninka dnes. majte sa pekne!

kiki5599

dana- tak ja neviem večer otvorím a dám vedieť :D ja som to mala ale ešte som to nekupovala a ani neotvárala :D

marijam

Danka skôr babenky ešte nie :-) No sme jeden na druhého naviazaní to áno..ale sú to blbosti, ale ľudia sa aj pre také "blbosti" dokážu pohádať. Moja a môj ide na Mgr a potom ešte doktorát..takže tak o takých 5 rokov to vidím :-) Ešte si počkám na materstvo :-(
Idem ja do haján ešte tu večer skočím ahoj kočky :-)

dana660xz

kikki ako tekutu? to je v saciku a ked ju otvoris, je tam taka vol- nalev, to vylejes, to je ble a samotna mozzarela je ta gulicka. a ta je sice makksia, ale nie tekuta. jejda nenky a vy s tou marijam nakoniec susedky budete uvidite! alebo sa nikede v obchode zrazite, to bude sranda!

kiki5599

marijam- ja viem že mala prax v kuchini jej spolužiak je môj nádejný švagor...a nie nerobila pre mňa pirohy ja som dnes síce mala prax ale bola som na prevádzke v kuchyni :)

a dana- lenže ja mám tu mozarellu nejakú tekutú nie tuhu...:(