Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

marijam

Ahojte kočky :-)
Danka no nespala som..ale zato dnes som chrápala od 8 doteraz :-D 5 hodín to tak akurát...ešte večer na chvíľku zdriemnem a budem spokojnááááá :-) Moje raňajky boli ešte v robote ovocie+škorica..domov keď som prišla tak som dojedla to ovocko čo som nezjedla v práci...a teraz si dám jogurt a idem si urobiť rizoto. Dankaaaa mojaaa mne to pošli prosííím moja zlatá :-) Ďakujem krásna :-)
Sloniatenko juuuj vidím, že si sa pekne nakopla..paráda tak to má byť!!! :-) Držím palčeky!!
Lolka super, že sa cítiš super..a ver, že to bude len a len lepšie :-)
Helus tieto acidká predávajú kadejaké..tiež ma láka si zobrať ale vždy nejak odolám :-) Raz som neodolala to keď sme boli s našimi na nákupoch na vianoce..zobrala som si vanielkové (ale neviem na 100% či to bolo acido) bolo tak presladené, že koniec..ale vypila som :-P :-D
Juuuuuj aj u vás tak fučí????

sloniatenko

ahojtetak ja dnes ranajky chlieb maslo syr biela redkovka desiata kustik uparenej mrkvy a hlt acidka nestihala som obed bude upareny pangas+zemiaky mrkva hrasok tiez upsrene.ryba je okorenena s korenim na rybku.olovrant asi biely jigurt a vecera milovana mozzarela+rajcinka.a dnes+27minut cvicenia!

lolka00

pridala som do stravy zeleniny a ovocie ..celozrnny chlebík papám, uz ziadne sladkosti nejem. takto sa to dá :)

lolka00

ahojte kočky už som davno vám nepísala ako sa držím ja :) , ale začala som chodiť do roboty a nemala som na nič čas :)
Musím vám povedať že už na sebe vidiím zmennu :D :))..neviem koľko mám kg lebo nemám sa kde vážiť :) teraz už ani na cvičenie nemám času ale v robote sa občas spotím, takže to beriem ako cvik :D

dana660xz

dnes som tu asi sama, ale nevadi :) helus mne sa mari, ze ty si macingovu skusala, co na to vravis ty? na ten detox?

dana660xz

ahojcek, tak som si tak prelistovala tu knizku a precitala cosi. a poviem vam baby ze MY sme genialne!!! cela knizka je ot tom, ze spociatku detoxikujes 28 dni (len lahke jedla)a potom prechadzas na delenu stravu s prihliadnutim na krvne skupiny. takze je to presne to, co sme si tu my hovorili, ze takto to chceme robit. a my sme na to prisli same :) baby ktora chcete tuto knizku, mam ju aj naskenovanu. ja som si ju kupila, ale kolegyna mi ju poslala aj mailom, kdesi to stihala ci co. ale ja som za klasiku, knihu treba listovat. takze kto ma zaujem, poslem mu ju na mail. maj mail asi viete dana660xz@gmail.com ale ak nie tak pre istotu. napiste a poslem, su tam zaujimave recepty a dost toho popisaneho o krvych skupinach.

dana660xz

inak dievcata od dnes som majitelkou knizky antonie macingovej- najedzte sa do stihlosti. takze ak sa bude dat, budem citat aj v robote :)

dana660xz

servus kocky .
marijam to ma mrzi, ze si nepsla, dufam, ze dnes spinkas a ze si v zdravi prezila nocnu.
helus, aj tak nevadi, ze nerobis, lebo ja nejdem cvicit. som chora. nevedala som ci som chora alebo je to alergia, ale dnes sa mi vyhodila horucka, takze este nemam alergiu, ale som nachladnuta. nevadi. pojdem cvicit ked nebudem tolko soplit. to by som nevedela cvicit a smrkat stale. tak niekedy na buduci tyzden. maliny mam velmi rada, ze by som odskusala aj aj? no uvidime, ked pojdem do obchodu.
kikki setri sa troska, cely den an nohach a potom drepy a cviky a brusaky a este ja rychla chodza? hadam dneska vladzes stat na nohach.
sloniatenkou ahoooj. ja mam od minuleho piatku naordinovanu delenu stravu. je to tak pre mna lepsie momentalne. v piatok sa odvazim, ci sa to hyblo. al eplanujem sa v aprili takto stravovat a v maji delena strava uz len v ramci jedal, nie v ramci dni. dnes mam bielkovinovy den, takze jogurty jem, cottage na desiatu, na obed mam zeleninovy salatik s pecenou mozzarelou, olovrant asi zasa jogurt, a vecera bude leco s vajkom. celkom fajn jedalnicek, ale som zvedava, ci sa nieco pohlo smerom dolu. uvidime v piatok, vtedy sa odavzim.
krasny slnencny den prajem baby!

sloniatenko

dobre ranko kocky,dnes jevdalsi den tak sup sa do toho!uz ziadne prehresky ci vyhovorky!co budete papat ?ja asi kuracie masko no este neviem.a viete co?idem si zacvicit!ja co som necvicila uz niekolko veela mesiacov,idem :) a dakujem za prvitanie :)