Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

marijam

Raňajky jogurt alebo píškóty..obed len suché cestoviny a nič?? :-O Ty chceš schudnúť alebo sa najesť do anorexie?? Koľko meriaš??

marijam

Danka ja v noci len zeleninu jedávam okolo 12-tej až 2-hej a potom o 4-tej si dám akože "raňajky" Ovocko+škorica-strašne mi to tak začalo chutiť :-)

dana660xz

jejda marijam ja dnes bielkoviny. na ranajky jogurt s hrozienkami, potom cottage s rajcinou (akoze desiata)na obed pecenu mozzarelu so zel. salatom, teraz tlacim zas biely jogurt. nejaka som stale hladna ci co. a potom ked dojdem domov, caka ma leco s vajcom. MNAM. a ty co budes mat dobreho okrem rizota? v noci co budes jest?

dana660xz

ahoj marijam, tak teda dobre ranko sa praje :) u nas asi nefuci, neviem cely den som v kancli zavreta. ale svieti slnko, to vidim. a je krasne. marijam poslala som ti tu knizku, ale cez uschovna.cz lebo to ma viac ako 25mb, tak cez mail mi to neslo. kukni sa na mail, mala by si tam mat od uschovne pokyny o s tym. pozri si aj spam, keby nahodou.
heluska ahojcek. v piestanoch je nadhern, ja som tam bola minuly rok s priatelom. velmi sa oplati ist aj na cachticky hrad od tial, je to kusok. dobre si to uzi, vyrelaxuj sa, ako sa len da. velmi ti to zelam, ty si to zasluzis a tebe to velmi prospeje. a priatel nech sa stara :) ty mas narok na oddych.
sloniatenko velmi pekne bojujes, ides do toho na plne obratky, super !
lolka nezvyknem ich jest, ale ked mas chut na sladke je to asi mensie zlo nez twix napriklad.

Helus

Inac bola tu otazka na Macingovu,ano ja som ju drzala 10 dni,a potom som isla do nemocnice,na operaciu s tym kolenom,nevedelo sa v decembri ci sa bude operovat,a v nemocnici som uz nedrzala nebolo ako,a po navrate uz som nepokracovala,len som si varila jedla podla knihy.Ja mam aj tu 1 knihu,a ked som sa vratila z nemocnice,tak vramci vychadzok som si kupila tu s Cd.Mne nechutil ten cviklovy salat,napinalo ma z neho,potom som v nom vynechala mrkvu+hrasok a dalo sa to.Recepty su chutne aj teraz si varievam z nej zajtra bude na obed ta brokolica.Aj ranajky si zvyknem spravit,hlavne ked robim rano,vecer si spravim do dozy a rano sup s tym do tasky,a lyzicou vyjedam.

marijam

Helus takže si oddýchneš :-) Poriadne si moja oddýchni si zaslúžiš :-) Ja už ma rizoto dovarené...ale nejak nemám chuť naň :-/

Helus

Ahojte babulky ja idem dnes na 16 tu do prace,tak az teraz som sa sem dostala,doobeda vybavovacky a teraz obed.Noo ranajky som mala sladku makovku+ acidko biele,desiata-drst susenych sliviek,to za pochodu,obed- kuracie sote+ vela kapustoveho salatu,robila som aj rodine,ale oni mali s hranolkami.Olovrant jogurt,a vecera- zeleninova polievka v praci.Dana660 teraz jem takto,v piatok sa odvazim a som zvedava,som v podstate v udrziavacke,ale mohlo by ist nieco dole.A teraz sa vam pochvalim dnes som si zaplatila 4 dnovy WELNES POBYT V pIESTANOCH.Mala som uz od februara nahlasenu dovolenku a chcela som ist aj s vnuckou,aj ideme na babsku jazdu.Turu a hlavne plavanie,len mam tam procedury saunu,atd,ale bez vnucky,nieco vymyslim,s nou do dajakeho kutika,pojde.Tam deti nemozu.Uz teraz je priatel nervny zobral si dovolenku,a bude doma s mamou,starat sa o nu.No teraz ked bude zit este 20 rokov,tak budeme len doma,a nic ineho si myslel.Ale prepocital sa.chcem sa venovat vnucke odchadzame v utorok a vraciame sa v sobotu.chcela som ist do hor do Tatier ale sama s nou sa bojim.Preajem vam pekny den,a sloniatenko drrz sa.Marijam to malinove Acidko je novinka,vsetky poznam,mala som ich uz velakrat.