Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

dana660xz

marijam mnam posli aj mne :D
sloniatenko no v lidli ta linessa naozaj nestoji za nic. ale v podstate ako vsetko to linessa v lidli a ako vsetko "ligt".
alicka raz do tyzdna ked si das, neublizi ti to.
baby a planujete nieco specialne robit na sviatky, ci len tak "hnit"? lebo ja som kukala pocasie a asi budem iba hnit :D

sloniatenko

ahoj danka no ja pojdem spat aj neskor ako o 22h lebo robim do osmej a potom idem este na nakup :) budem mat mozzarelku+rajcinka :) uz teraz si chutim :) joj vcera som kupila mozzarelu v lidli tu ich linesse ci jak sa vola a polka sla do kosa..

marijam

Danka ešte som si to nepozerala poriadne..tak zjedla som asi pol balíka piškótov..eeech ale dobre mi padli :-) Normálne mi je lepšie :-)

alicka222

chcem sa nieco opytat,ked zjem raz za tyzden nieco sladke je to ok?rodina ma donutila do kolaca z piskotoveho cesta takze nebola to mastnota no vobec mi to ani nechutilo bolo to rano viac mi chuti milka cokolada,ja len ci v diete je to povolene

dana660xz

ahoj sloniatenko ked budes mat veceru o 20:00 a pojdes spat po 22:00 tak je to oukej. a co sa tyka tej delenej, ano nekombinujes bielkoviny so sacharidmi. jeden den tak, druhy tak. alebo umiernenejsia forma je v ramci jedla, ze na ranajky sacharid na obed napriklad bielkovina. ale to zas niektori zastanci delenej neodporucaju, lebo to by si musela mat uplne vytravene prve jedlo, aby sa ti to v organizme nepomieslao, co pri niektorych, najma bielkovinovych jedlach trva aj 6-8 hodin. takze sa odporuca jeden den tak druhy tak. nechs a to nemixuje. a co budes mat dobreho na veceru?

dana660xz

no natusiiik tu napise jeden prispevok a skopiruje do dalsich tem, bez otazok, bez nicoho, nejaka je divna...
no ale chut na piskoty urobila aj mne. ale mozem si len piskat. nemam tu piskoty a peniaze si nechavam doma, teda drobne, aby som nemohla ist do automatu. to keby som si mala ist kupit do obchodu, to sa mi uz nechce. :D hnilobnost najvacsia. asi s tym skoncim, ale potom bude zo mna hotovy vegan. bolo by to uzasne, ale neviem si predstavit tu stravu dlhodobo. volaco len vymyslim. ja som taky vymyselnik ako helus :) stale by som len cosi skudala a testovala na sebe a nikdy nebudem spokojna . pozrelala si si uz tu macingovu? co vravis na ten detox?

sloniatenko

baby ja mam dnes jedlo ok ale casovo nestiham..ranajky 7:40 desiata kustik parenej mrkvy asi o 11:30 obed predchvilou som dojedla takze olovrant si damasi o daakej 17h a veceru asi o 20h :(
heluska tak si super odpocinies :) super :)
inak baby ja som nevedela ze delena strava je i tak ze jeden den bielkovina atd ja som myslela ze len proste nekombinovat to s tym :)

marijam

Danka tak skonči keď Ti to nerobí dobre...ja som tiež sem tam nafúknutá..ale neviem z čoho..keď ja to tak nedelím ako Ty, že v jeden deň bielkoviny a tak...Pred hodinkou som zjedla rizoto a teraz vyjedám piškóty! :-D Nata ich tu pripomenula a teraz som na ne dostala chuť :-D

dana660xz

natusiiik ja nechcem byt protivna ani nic, ale pisala si nam predvcerom aj vcera, nikto nemal zaujem v takejto veci ta podporovat, mas aj vlastnu temu, taketo bludy si tam pis oki? je to plytvanie slov , radili sme ti, nechces si dat pomoc, ani len nepodakujes za rady a zasa tu vypisujes? daj sa do temy ppp.
inak marijam ja s tymi mliecnymi vyrobkami asi budem musiet skoncovat alebo co :( somtaka nafuknuta ako koza (mééééé) :D ty s tymto nemas problem?