Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

marijam

Ale Natusik 1x denne nestačí?? Sú tu baby čo ani necvičili a schudli!! Do ríma všade píšu 3-4x do týzdňa!!! Keď Ty sa trápiš s cvičením ráno, obed, večer tak prosím ;-)
Baby moje ja som sa teraz dosť unaháňala okolo kobercov..ale už sú aspoň orajbané...no a teraz sa chystať na nočnú :-/

kiki5599

joj baby moje ja som dnes nestíhala vôbec s časom zo školy som prišla asi o piatej a vtedy som mala prvý obed :(

ráno 6:15- rožok grah., zelenina, kuracia šunka
9:15- rožok, maslo, paprika, šunka
12.15- trošku jablka musela som sa podeliť
a do tej piatej nič pretože sme mali exkurziu a jesť som nemohla a už ani nemala čo myslela som si že prídem domov tak ako vždy o tretej...no dnes ma čaká cvičenie a rýchla chôdza dnes ma nohy už nebolia a ani ruky :)

dana660xz

jo jo vsetko na poriadku :D uz poslucha :))) asi sa budem musiet naozaj najest. dam si uz len zeleninu dusenu. a zajtra pojdem papat niekde spenatik. mame zeleny stvrtok , tak sa niekde pojedem najest. na veceru asi sosovicka uvarena taka polievky, ty si tu tusim pisala taky recept, tak taku somsi urobila. pekny vecer babule! idem ja z tohoto hriesneho bytu (mama-hotel) a idem pekne k sebe (o dve ulice dalej :D) kde na mna nebude cihat pokusenie . zajtra rano pisem!

sloniatenko

danka a vies preco by si este jedla?bo pernik a tusim twix si pisala?+biele rozky ti nic nedaju nezastia naddlho lebo su to rychle sacharidy vies co radsej sa najedz lebo je dost mozne ze insk zachvilku zjes co uvidis :) ja si chutim uz na veceru :) a co budes jest zajtra?inak si minule pisala ze frajer ti chysta jest a tak takze uz je vsetko ok vo vztahu?nemusis odpovedat :)

dana660xz

supis sloniatenko! a s tym ovocim- doobeda, poobede ja to vobec nedodrziavam, pozor si davam len na banan, inak mam v pazi a dam si aj vecer ovocko. no a dlho som uz "nezhresila", ale vies co je na tom najhorsie? ze ja by som este jedla (!!!) ale radsej si aj ja zacvicim troska a bude pokoj.

sloniatenko

danka 27minut lebo uz som sa ponahlala nachystat do prace no a cvicila som trochu brusakov. trochu na nohy a take natahovanie a tak :) a potom som si zatancovala na 1pesnicku :) pacilo sa mi to cvicenie :) danka stavasa nic si z toho nerob ved kedy si si naposledy daco take dala?ja som si dala pred chvilkou biely jogurt +hruska ja viem ze ovocko poobede nic moc ale kedze som ho doobeda nestihla tak mi chybalo :)

dana660xz

zozrala som cca 4000kj, dobry vykon, co? tak vy v sobotu, ja dnes. hmmm, myslim, ze od utorka idem na tu macingovu, ten detox, cim viac o tom citam, recenzie od ludi, tym viac som presvedcena, ze to skusim.

dana660xz

ajojcek. no pekne sloniatenko pekne a co si cvicla ? a ako presne si to napisala, ze 27 minut. a co na to hovoris? teda na to cvicenie?
inak nemam ziaden oblubeny obchod. a nemam ani ziaden styl. som naladova a to sa premieta aj do mojho oblecenia, u mna najdes aj kostymceky,ale aj teplaky, rifle, saty sukne, sportove veci- vsetko :D ale najradsej mam momentalne vysoke boty, ohavice a bluzky.
a prave som dokafrala celu svoju snahu a za vsetko mozu moji rodicia. (dobra vyhovorka, ze?) dosla som k nim a co vidim? no cerstve rohliky, no nedaj si a jasne ze hned tri!!!dojdem do obyvacky a tam co na mna kuka? twix a pernik. nasrata som na seba jak jak jak ani neviem jak! vrrrr co mam robit s tym sebazaprenim?!