ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko nemaj taketo myslienky! ja sice tiez o sebe pochybujem, lebo naozaj kazdy den to poondim, potom sa odvazim a je tam o nejake gramy viac, alebo ziadna zmena. taky pocit marnosti mam :( ALE potom sa naladim an vlnu ze MUSIM chudnut! do kedy chcem takto vyzerat?! aj ja chcem nosit leginy! a tak, motivacia nam chyba sloniatenko. musisme jednoducho musime. ja milujem kratke sukne,vysoke opatky a ked sa chlapi za mnou otocia, alebo lichotky od kolegyn- dnes vyzeras super. a to sa mi v sucasnom tele nedostava. takze to potrebujem a musim pre to nieco urobit. uz to nie je len o chceni ale aj o nutnosti. sloniatenko, vycap si nejaku tucnu fotku na chladnicku, k nej nejaky svoj vzor, a bude ta to inspirovat. co ty na to? musisme sa nejako nakopnut, ako ked dokaze schudnut hocikto, tak preco nie ja? ked to dokazala mirijam, helus annika, tak ja nie? a co som ja nieco menej? a ty sloniatenko? hmmm? mas na to rovnako ako oni a musime pre to urobit nieco my, nikto to za nas neurobi!
ahoj danka no ty urcite schudnes ale ja...stale na novo a na novo a furt rovnako.ved ja som este tlstejsia jak minule leto.a dnes?ranajky chlieb maslo redkovka ale asi to bolo malo lebo pchvilku som si dala hrusku to bolo okolo 7:40-8:00 a potom az teraz pred asi polhodkou 2suche pohankove kaizerky skoro cele.no a najedena veru nejsom..no dnes nestiham lebo som musela o dost skor dojst do prace...ja myslim ze js nikdy neschudnem
dobre ranko dievcence moje. takze od zajtra zacinam s tou macingovou, dnes to docitam a od zajtra praktizujem. rano som pozerala telerano a bol tam bukovsky a hovoril o detoxe aj aj o jedeni, tak ako vzdy, mam ho rada, tak ma nastartoval, ze som si povedala, ze nebudem detox odkladat.
po vcerajsku som este najedena, takze zatial chlipem acidko a na obed budem mat leco, doma ma caka mozzarela a zeleninkaa aj nejaky jogurt tam tusim este je.
po praci idem nakupit suroviny na prvy tyzden detoxu. musim si asi pripominat, ze na to mam, ze si to nemozem pokazit. najviac ma motivuje to, ked si poviem, ze som dokazala prestat fajcit, tak preco by som nedokazala schudnut?! mate aj vy daco, co na vas takto posobi?
Krásne ránko...tak tretia nočná zamnou...ešte jedna a fajront :-)
Baculka som rada, že som pre vás motivácia..ani nevieš ako si to vážim..a to nielen pre vás..aj kamarátka čo spolu robíme (my sme spolu aj nastúpili do práce v ten istý deň) Tak povedala, že sa teší keď v pondelok ideme do práce čo budeme spolu pekne papať :-) Že sa niečo priučí a tak :-) Inak stále sa ma vypytuje..a toto môžem a toto tiež?? A Ty si čo ideš dať..joj ako Ti dobre Ty si už môžeš dopriať a tak stále dookola :-D
ahojte kocky.tak ja dnes:ranajky chlieb. maslo redkovka niekolko kusov.obed asi hrachova omacka.a vecera asi mozzarela desiata hruska aolovrant este neviem.
Ahojte babulky prajem vam pekny a slnecny den tu v Ba taky je.ja mam v sebe psyllium a zazvorovy cajik,a ranajky budu 2 jablcka idem plavat a desiata bude nejaky chlebik so zeleninkou.
AHOJTE BABULKY MOJE CHUDNUCE.INAC DANA660 PO NAVRATE Z DOVOLENKY SA CHYSTAM NASTUPIT NA MACINGOVU,,UZ MA TO ZACINA BRAT,ZE ESTE DAT DOLE NIECO.VERIM,ZE V PIESTANOCH SA NASTARTUJEM,A POTOM TO ROZBEHNEM S MACINGOVOU.RANAJKY BUDU STOLY VECERE VYBER Z 5 JEDAL,A OBED SI S VNICKOU DAME NEJAKY LAHKY,CHCEME CHODIT NA TURY,A HLAVNE PLAVAT NA TO SA TESIM STRASNE BABY.INAC TO ACIDKO MALINOVE JE DOBRE DOPIJEM HO,A VIACEJ NEKUPIM JE SLADKE JJA LEN BIELE TO JE MNAM.RANO IDEM PLAVAT A POTOM HADE DOMOV OBED NACHYSTAT A DO PRACE AJ V PIATOK PRACUJEM.
Marijam ďakujem ti krásne, ale nie každý deň sa mi takto vydarí :) No ja by som chcela schudnúť na 55kg, čo je necelých 10kg, takže čaká ma dlhokáááánska cesta :) ale už viem, že to nie je len o tom chudnutí :) naozaj sa takto cítim lepšie aj psychicky a baví ma to :) len poznáš to , keď vidíš na stole marlenku a máš tak neskutočnú chuť na sladké to sa nedá :)
Ale mne totálne večer pomáha to, že sa tak teším na raňajky, a tie si fakt doprajem , dám si všetko na čo mám chuť, čiže väčšinou banán + niečo :) Marijam a myslím že, ty si takou motiváciou pre viaceré z nás, takže si to fakt vážim :)
Baculka ja Ťa obdivujem..krásne sa stravuješ k tomu cvičíš...juuj držím palce aby Ti to vyšlo..aby si sa dostala na svoju vysnívanú váhu..koľko chceš schudnúť??
Ahojte, dnes som papala :
6.00 psyllium+0,5l zel. čaju
6:30 tvaroh, banán,kokos,hrozienka + lyžica medu
9:30 jablko
11:30 jablko
13:30 180g cottage cheese + zväzok reďkoviek
17.00 2 naberačky polievky (iba uvarená mrkva + sol)
18.00 praženica z 2 vajec ( bez oleja), 1paradajka + ľad.šalát a v tom trochu cestovín
potom 1,5 hodiny korčulovania :)
Som celkom unavená z toho, natiahla som si triesla pri takom rýchlejšom korčulovaní takže uvidím ako sa zajtra prebudím :)
pekný večer :)