ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko, napis konkretne cisla, neber to v zlom, ale chapes, kazdy ma ine vnimanie, ja poznam zeny, ktore pod pojmom 'tucne stehna a velky zadok' chapu miery stehno 46cm a boky 90cm, takze je to relativne :DD
ja viem, ze tvoj pripad je iny, ale prosim pis konkretne cisla, aby som si vedela urobit obraz
takze kolko mas v prsiach, pase, bokoch a stehnach aktualne v cm?? to je dolezite, nie vaha ako taka, ale miery
a ano - jedine sportom ten tuk das dole a spevnis svaly, ktore su sice tazsie ako tuk, ale na objem mensie, takze opticky budes vyzerat uplne inak
a sloniatenko neplackaj , schudla si bez cvicenia a ide to. to si chces pokazit? ze nie, ze? mas na to, takze chudnuca nalada nech sa prosim pekne okamzite dostavi k sloniatenku ! cary mary fuk a uz by mala byt pri tebe :)
moja, ty to zvladnes, chce to len troska planovania a sebazaprenia, nic viac. mas na to!
maoam ale teraz po pribrati mam boky a brucho a nohy ako hrom strasne velke co predtym nebolo uz je...
maoam ma pravdu, treba cvict. bez pohybu to nepojde tak easy.a uvidis po pohybe je taky dobry pocit, ze nemas ani naladu si to kazit nejakymi horalkami a kofalami a uz vobec nie hladat dovody preco si dat sladkosticku.
a ako to riesim ked nemam cas na pripravu? no idem do obchodu namiesto obeda a kaizerka s mozzarelou a rajcinami ma zachrani. alebo nieco na tento sposob, hoci v poslednej dobe s tymto vobec nemam problem, som nejak tak nastavena, ze viem den dopredu, co budem mat az po olovrant. a vacsinou viem aj veceru. ci to ale splnim, no je uz druha vec :) ked idem len domov, tak je to oka, ale ked idem este aj k rodicom, kde na mna doslova padaju dobroty, tak neviem odolat. ale vies co? aj tak je to dobre ako to je, hlavne ze nepriberame navyse. od zajtra macingova a pohyb 4-5x tyzdenne pojde to dole, budem detoxikovana, zdrava a hotovo. konecne nebudem musiet mysliet na to co mam jest, lebo tu je vsetko dane, napisane. tak. basta fidli :D
ale ved to je vyborne! a to bez cvicenia, som si ista, ze kebyze pridas cvicenie 4x do tyzdna, tak to pojde este viac dole, ved to je uplne super
maoam takze na zaciatku chudnutia teda 10.1.2012 som mala 68,4 a teraz teda 23.3 vtedy som mala vazenie som mala 65,7kg.cize minus 2,7kg.
a v mierach=24.1.2012 do 23.3= lytko -1cm,stehno -2cm,stehno inde -1cm,pod prsiamm -4cm,cez pupok -7cm,boky -0,5cm
Sloniatenko, tak preco si taka zufala?? Nerozumiem tomu, preco to tak negativne prezivas, ked je to vlastne uplne OK a aj si uz pekne schudla.
Ja - prisla som na to, ze strava je len cast a ze len nou sa neda dosiahnut ciel. Zacala som sa hybat a uvidim. Zatial je to iba par dni, takze o taky mesiac-dva snad uvidim prve vysledky.
Sloniatenko, ake je vlastne tvoj aktualny stav, vaha, miery? Mozno je tvoje zufalstvo uplne zbytocne, lebo si len netrpezliva, aj to je hlavny problem u mnohych ludi, ze chcu mat vsetko rychlo, najlepsie hned.
Ale ak si od januara uz schudla, tak je to predsa super, ale ja to chcem vidiet v cislach, nech mam lepsi obraz o tom.
maoam nemam dane sirsie boky ani nic take pred pribratim som nemala tlste nohy ani boky ani nic len trosicku brusko.dakujem za pomoc a tebe to ako ide?
maoam ja viem ze by som mala cvicit.no a islo to teda chudnem od januara a take 2mesiace to bolo ok..
mozno by mi pomohlo keby som si naplanovala jedalnicek a urobila si dost casu na pripravu jedal alebo skusit tu delenu??