ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
no a este ti ostava ako moznost c. 2 liposukcia
Sloniatenko, ja viem, ze si chcela pocut nieco ine, ze vsetko sa da urobit stravou - ale neda. Okrem toho musis akceptovat geneticku. Ak mas raz postavu taku, ze mas sirsie boky a stehna, tak to nezmenis, mozes to iba upravit.
Lebo je to geneticky dane. Ale sportom sa da velmi vela pozitivne ovplyvnit. STrava ako taka je len sucast toho vsetkeho. Ja viem, ze mnohym zenam sa nechce cvicit a vsetko riesia dietami, ale ...... ostanu mäkke, mlandrave a podaktore sadlove, napriek tomu, ze schudli, nie su spokojne.
Nie je jednoduchsie cvicit 4-5x do tyzdna, vybudovat si svalstvo, ktore ti spali viac kalorii dokonca aj v spanku a zvysi ti tvoj bazalny metabolizmus, takze budes moct celkovo zjest viac bez toho, aby sa to na teba nalepilo, okrem toho spevnies, budes mat stabilnejsiu psychiku a pravidelny prisun endorfinov???
Iste lepsie ako si neustale vycitat kazdy prehresok v jedeni, ktore dozivotne proste NEMOZES vkuse byt schopna ustrazit. To je nemozne.
Musis prepnut v hlave, to je cele. Na to ale musis prist sama.
statie v praci a prechadzky nestacia, mala by si pravidelne cvicit, inak sa to nikdy nepohne
stravou mozes ovplyvnit len cast, ale tuk stratis jedine aerobnym cvicenim + ti spevnie telo
takze ak chces, aby bola sadlovost a mlandravost minulostou, to vyriesis iba pravidelnym sportom
staci 30min, ale potom kazdy den, ak zvladnes viac, tak aspon 4-5x do tyzdna, ak si ten typ, ze potrebujes vidiet vysledky rychlejsie a 2kg/mesiac je pre teba pridlho, nemas inu moznost
neviem ti nic ine poradit
ale motas sa v kruhu uz par mesiacov, skus to, aspon mesiac a uvidis ci sa nieco zmeni- za pokus to stoji, nie?
maoam ja vecer nevyzueram chladnicku iba fakt obcas to neni u mna zas taky problem teda ako kedy.a to len vacsinou vtedy ak jem pocas dna hocijak lebo ak jem zdravo tak aj vecera je zdrava.u mna je problem ze po cca2kg a cca mesiaci odchadza tachudnuca nalada..
maoam doteraz som necvicila ale mam pravidelne denne prechadzky a v robote stojim.no a bcera som cvicila 30minutiek
Sloniatenko, no uvazuj logicky, ten tlak si musis prestat robit. Akykolvek natlak je negativny a sposobi podvedome odpor a telo sa bude branit - najskor tym, ze prepadnes v noci chladnicku, alebo vecer chytis zravku na sladke. To je uplne typicke.
Namiesto toho ty ale na seba vyvinies este väcsi vnutorny tlak, si na seba nastvata a este sprisnis vsetko - a bludny kruh pokracuje.
Sloniatenko, cvicis ty vobec? Podla mna a mojej osobnej skusenosti je to JEDINA cesta.
ahoj maoam no neviem a mas radu?dik
danka ja fakt neviem kde je chyba ..vzdy je to u mna rovnake schudnem cca2kg a konec radost odide...a som cela sadlova
Baby, citam vas problem, nebude to tym, ze prilis podliehate vlastnemu vnutornemu natlaku a psychickemu tlaku, ktory si same robite?
danka je to veeelice tazke :( na zaciatku som sa tesila na to ako schudnem a sladke som voobec nejedla ani ine blbosti a teraz akokeby hladam dovod preco si dat aj ked vlastne ani nechcem...a ako riesis navstevy alebo ked neni cas chystat jedlo?ja dnes som nestihala a teraz vobec neviem ako mam jest lebo rano ranajky a potom 2x kaizerka pohankova sucha a teraz jem hrusku a biely jogurt
sloniatenko a ani nevieš kde je chyba? preco je tomu tak? potrebuejs poriadny kopanec? na nakopnutie? baby kde beriete motivaciu? ako to bolo u vas ked ste chudli? co vas motivovalo? kde ste na to brali volu? bolo to tak u vas ako u nas? stale prehresky? joj baby odpovedzte prosim!
ja dnes tiez OK, len to acidko a lečo, ale po tom co som do seba vcera natlacila by som sa velmi cudovala, keby sa dnes vošlo viac. bojim sa, ze uz zostanem takata buchta:( ale nie nie nie nemozem.ze sloniatenko? ze nechceme byt buchty? ze chceme nosit pekne veci cislo S a neriesit furt slaninu a jedlo, ze nie? joj keby som tak mala niekoho vedla seba (fyzicky) kto by ma strazil . no je to len a len na nas samotnych.
ano danka nik to za nas neurobi ale ja ti mam cim dalej viac pocit ze som na to chudnutie slabsia a slabsia a cadto zlyhavam na veciach ktore ani nechcem.zas to sladke...vies ja mam vo svojej hlave to rozdelene tak ze si nic uplne nezakazujem teda sa za niektore veci co zjem ani netrapim ale teraz to prehanam a jem to co som si nedovolila teda jedla som nastastie vceraa dnes ok zatial :)