ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
cafko, ja som schudla pomocou kombinacie diety a cvikov na -odkaz odstránený- :)
slonatienko, aky mas medzicasom progres? kolko si schudla?
Ahojte kocky moje.V y mate isto v piatok volno,ale ja pracujem,takze poobede si maknem.Dnes bolo dost ludi,ale bolo fajn.Inac Dana660 prekvapila si ma tym detoxom,od piatku,super tesim sa ako ti to pojde.Ja sa na neho chystam po welnese,lebo som nakopnuta ostro.Dnes som stretla jednu znamu zakaznicku a ta jejda ako ste schudla,potesilo ma to velmi,a nakoplo.Na velku noc nepeciem nic,bude ovocie,ani majonezovy salat nerobim pre rodinu,povedali,ze netreba,ale rezne musia byt.Budu mat pyre a mam doma cviklove salaty.Tak to u nas na sviatky este nebolo,bez majonezaku a kolacov.Dana 660 drzim palceky v detoxe.Sloniatenko ty ma stves ,zle myslis,ty schudnes,len si musis urobit v hlavicke poriadok.Ziadne stresy,ked si das nieco navyse,ty sa vobec nemas rada,a priamo sa nenavidis,tak som vycitila z tvojho pisania.teraz papas dobre moja zvys pitny rezim.My sme tu pre teba,aj nam sa stane,ze zhresime,ale ideme dalej.Mam znamu,ktora schudla a vypytovala som sa jej,jej odpoved bola CHUDNUTIE SA ZACINA V HLAVE,A TREBA SA MAT RAD.Odvtedy sa toho drzim,a ver mi citim sa velmi dobre psychicky.Baby prajem vam pekne a nicim nerusene sviatky.
Sloniatenko malej sestre :-D No tak ja akurát papám šošovicovo-hrachovú polievku..dala som si ešte kúsok syra :-)
maoam no ja by som asi asi urcite delenu nezvladla :) tak ano nikam sa neponahlas pekne to pojde neboj sa :)
Sloniatenko, ja som neskusala ani delenu stravu a ani som necitala tu knihu od Macingovej,ale myslim, ze to robila Helus a ma s tym vyborne skusenosti, tak sa popytaj jej. Viem, ze na delenu stravu mnohi velmi dobre zabrali, vsak vyskusaj to a uvidis.
Ja som uz pisala, ze som sa zacala pred par dnami troska hybat, inak stravu nijako neriesim, jem na co mam chut. Ja nie som typ na diety. A tak dufam, ze ten pohyb zaberie :D.
Je mi jasne, ze skor ako za dva mesiace neuvidim nejake väcsie vysledky, ale tak mam cas, nikam sa neponahlam ;D.
maoam ja sa vzdy vazim po zobudrni nalacno po wc a meriam sa tak raz mesacne 24 v mesiaci a vazim sa 11v mesiaci ale i castejsie a dakujem za rady.a tebe ako to ide ?co budes vecerat?a co vravis na delenu stravu?a tu macingovu co tu bolo pisane?
Sloniatenko, meraj a vaz sa vzdy iba rano, nalacno, naha (alebo v spodnom pradle) a po WC. Nevaz sa naobed, poobede alebo vecer, to je velmi skreslujuce. Pomeraj sa a zvaz sa zajtra a zapisuj si to, staci ked sa budes vazit a merat raz za tyzden alebo kazdych 14dni, urcite nie denne, z toho ti sibne. Len pre tvoj vlastny prehlad ale asi si to zapisujes, ked si dnes sem dala tie cisla.
No radim, lebo mi nedalo, ked som videla tvoje zufalstvo, ktore razilo z tych dnesnych prispevkov :-). Ja sa na to neviem divat, tak som sa ti ozvala :D.
maoam neviem pas musim si ho odmerat :) si super ako nam tu vsetkym radis :)
marijam ahoj a dakujem .akej malej si dala jest??ty ides dnes a potom volno co :) i ja od puatka do pondelka :) sa tesim :) mas plan na volno?
Ahoj kočky..a čože sa deje sloniatenko?? :-( Joj ale pozri ak si začala cvičiť..tak ako Maoam píše tak to pôjde určite rýchlejšie dole :-) Pevne Ti tu všetky držíme palce :-)
Jooj baby ja som si dnes pochrápala do tretej, a teraz už mám aj navarené..idem len oddychovať :-)
Keď som vstala dala som si jogurt a potom priletela malá a jej som urobila škoricové mušličky s mliekom...nedojedla ich tak som ich dojedla ja :-D Teraz ani na neskorší obed nemám chuť...No nič najem sa keď pôjdem do práce zase :-)
Inak normálne keď si dám takúto mlsku ako včera a dnes (piškoty, tieto mušličky...) tak mi je fajne celkom :-) Sú to síce sacharidy..ale asi po tej 8-hodinovej šichte si to telo pýta :-)