Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

sloniatenko

chcem byt ako helus danka annika marijam maoam kiki baculka daniela a ostatne ak som nahodou na niektoru zabudla. vam to ide uzasne!

sloniatenko

ahojte baby kocky moje a viete co?ja sa predsa musim mat rada!helus baby dakujem viete prave som si kukla ste to co jite a bola tam baba ktoru nikdo nepodporoval a islo jej to az na cvicenie dobre schudla cca 15-14kg tak preco nie ja?ved ja mam oporu vo vas a v mojom priatelovi tak preco nie?prero ze som leniva?ze hladam vyhovorku?asi hej.viete ked tu citam vase prispevky ako to zvladate som na vas hrda a moc som hrda na helus lebo ma choru svokru o ktoru sa musi starat ma vnucku s ktorou skvelo travv cas ma priatela ktory neviem ako sa stava k tomu jej chudnutiu ma pracu kde stoji na nohach niekolko hodin denne ma problem s kolenom klbom a 47rokov a ako super jej to ide!na jednotku s hviezdickou a este viac,som hrda na nu aj na kazdu z nas ved my same si urcujeme ako to v zivote budeme mat,ci budeme chude stastne zdrave teda jest zdravo cvicit a hlavne sa mat rada ako ste spominall alebo ci budeme tlste chore nevludne nervozne zenske!a ja chcem byt taka ako ste vy!chcem bojovat a byt stastna a zdrava a mat sa rada.

Helus

Kiki ja psyllium pijem preventivne na creva,je to prevencia rakoviny,tej sa ja strasne bojim.teraz mam za sebou 30 min cvicenia na fit lopte,a idem ten spenat uvarit a hajde do prace.Olovrant bude jogurt a kapia,a vecera mozarella+ rajciny.Dana660 som zvedava,ci si zacala ten detox.Zajtra mam Macingovej ranajky,mam na ne chut.

Maoam

kiki, psyllium najmä cisti creva od usadenin a toxinov a tym napomaha pravidelnemu detoxu + je to vlaknina, cize by malo pomahat aj v otazke nastolenia pocitu sytosti, tym padom by si mala prirodzene jest menej jedla/mensie porcie

je to ale dobra prevencia proti rakovine criev, kedze sa pravidelne dokladne cistia creva

treba ale popritom pit vela cistej vody, aj 3l denne

kiki5599

baby to psylium pomáha nejak pri chudnutí alebo len čistí črevá? lebo to mám tiež doma, a pila som to s vodou a potom som raňajkovala ale čo ja viem nejak nepomáhalo.

Helus

Ahojte kocky,prajem vam pekny den,tu v Ba je chladno.Moje ranajky psyllium+ zeleny caj,kava+ mlieko,a malinove acidko+ celozrnnun bagetku,velmi chutne.Poobede do prace idem,vobec sa mi nechce.Obed bude spenat+ vajicko.

TTJHP

Ahojte,

komplet navod (asi najlepsi na slovenskom internete) na Dukanovu dietu je mozne najst na -odkaz odstránený-

Odporucam!