Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Helus

Ahojte baby baculka ten salatik vyzera dobre,niekedy vyskusam.Ja som bola na prechadzke pri Drazdiaku krmili sme kone mrkvou a jablkami.oni to maju radi,nic sa mi nechce ked pridem domov asi pojdem nachvilu spat nejako ma berie,inac nezvyknem poobede spavat,ale uvidim,ci to spravi kava a cesta domov.

baculka

Weronika456 mozzarela je super, napr. so zeleninou, je vhodná aj pri diétach :) ale samozrejme všetkého veľa škodí :) takže s kľudom si daj

Baby ja som dnes vstala až o 9, čo u mňa nie je veľmi vo zvyku, tak som raňajkovala až o 10 banán + mak
o pol 12 som mala také maličké jablko
a o 13:30 NAJLEPŠÍ ŠAALÁT na svete: pažítkový cottage cheese, biela redkvička nakrájaná na kocky, uhorka šalátová na kocky,zelené olivy to celé som zmiešala dokopy a k tomu asi 150g čerstvýcch špenátových listov a asi 100g hlávkového šalátu :)
Bolo to naozaj jedna z naj vecí aké som kedy jedla :D a to som len všetko nahádzala dokopy, čo som mala v chladničke. Odporúčam :)
Inak u nás sa dnes jedli palacinky a vôbec som na ne nemala chuť, takže zatiaľ odolávam :D

Helus

Ahojte baby sloniatenko prijmi moje ospravedlnenie,to bola baculka,ktora zjedla ten rozok,citam potme vecer,a som aj slepa,este raz prepac.Teraz uz mam kavu v sebe,a pijem caj pu-er.ranajky budu grahamovy rozok+ platok syry+ kopec zeleninky.Potom idem este chlebik dokupit a malickosti,baby majte sa krasne,a sloniatenko prepac.

sloniatenko

ahoj heluska s kym si ma mylis?ja som ziadny rozok vecer nejedla :)
no mala si to v zivote tazke presne ako moja mama i ja som mala otca alkoholika prepil co videl..zobral nam vsetko len aby si kupil pivo a podobne....

Helus

Ahojte babulky,dufam,ze ste prezili pekny den.Sloniatenko tolko zase nelichot,som obycajna zenska,len na zivot sa pozeram trochu inak.Som rada,ze si si zobrala z toho pisaneho,to,co som ti tlmocila.Musis sa mat v prvom rade rada,a potom bude vsetko pomaly dobre.Ani ja som nemala v zivote na ruziach ustlane,neboj sa kolko vankusov som zmacala v zivote.mala som muza alkoholika,a gamblera,prepil mi celu vyplatu o 14 vytiahol z bankomatu,a o 20 nemal ani halier.A ja 2 deti,doma,a cely mesiac strava+ seky a ostatne.Ale vzdy som sa zdvihla,a isla dalej.A po zdravotnej stranke,tiez nic moc,6x uz som bola operovana,a vidis beriem zivot tak ako ide.Nestresujem sa,ked sa nieco viacej zje,ale hlavne ze sme zdrave,a mame okolo seba ludi,co nas maju radi.Baby som rada,ze si tu piseme,az to su skoro 4 mesiace,pokial dobre pocitam.Sloniatenko si mlada,nestresuj sa,kvoli rozku vecer,nejes nho kazdy den,predsa,a boli ste tam dve.aj kamoska si dala.keby si bola doma sama,urcite ho nespapas.Baby ja mam od zajtra 2 tyudne dovolenky,juppi.Dnes vnucka bola smutna,ked som isla do prace.Povedala mi,babka chcem taku hulku,kde si vycarujem este jednu babku,a ta pojde do prace.No bola zlata,mne by sa hodil Arabelin prsten,aj vam tiez isto.

Peťušik

Prosím Vás ozvite sa mi niektorá, kt. sa podarilo zhodiť už niečo na môj mail "Petus176@azet.sk" budem Vám veľmi vďačná..pretože ako aj Vy aj aj potrebujem podporu a niako ju nemám..a verím, že keĎ nás bude viac pôjde to a ešte k tomu aj rýchlejšie a účinnejšie! :)

marijam

Krásny dník kočky moje :-) Tak ja som sa teraz vytrepala z postele po nočnej :-) Ráno keď som prišla z práce frčala som rýchlo do obchodu a u našich som zjedla škoricové mušličky s mliekom a jedla som ešte aj makovník...potom som prišla domov a odvalilo ma ako hrušku..Presne ako mi Danka písala, že jej priateľ keď sa naje tak jedlo ho ako keby uspí po nočnej..tak bolo i u mňa :-D Teraz sa cítim taká najedená ...dám si len jogurt :-D :-D
Idem sa pustiť do nejakého pečenia..aspoň suchého zajtra s mamkou niečo ešte dopečieme a bude. :-)
Takže tak no..aj cvičiť by sa zišlo..možno večer sa trochu prekonám a zacvičím ;-)

baculka

Sloniatko ja som na tom podobne ako ty aj ked ja aj dosť cvičím, ale mne to všetko ale mne sa veľmi rýchlo tvoria a zväčšujú svaly a tuk mi na tom ostáva...takže vyzerám ešte väčšie ako predtým.
Včera už som sa cítila úplne super,pretože som v utorok večer bola 1,5 hodiny na korčuliach poriadne ...a včera ráno som mala tvaroh,banán,hrozienka potom 4 hodiny práca na záhradke a jedla som tam jablko
potom obed polievka (iba uvarená hnedá ryža posolená), neskôr trochu pečených zemiakov, nákupy a večer ešte 1,5 hodin.prechádzka , ale o 11 večer sme s kamarátkou zjedli 2 rožky a 1 chlieb s brav.masťou a cinuľou !!! no povedzte mi či je to normálne :D
Dnes som mala jablko, 150g cestovín + špnátová omáčka( špenát,krupica,cenak,oliv olej) a asi 200g čerstvého špenátu
Ale potom som dostala strašnú chuť na sladké tak som mala 2 nízkot.biele jogurty + banán +hrozienka+ 2 vanil. cukry...dnes už si dám len kopec vody a nejakú zeleninu... a už sa zas musím nakopnúť a jesť normálne ...