Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Maoam

ahojte baby,

Helus: ja dnes podobne ako ty:D, troska dieta po tom vcerajsku

dufam, ze Annika neskoncila kvoli tym hubam niekde na PN, alebo este horsie - v nemocnici :-//, snad sa nam coskoro ozve, robim si o nu starosti

babule, prajem vam pekny zvysok Velkej noci :)

Helus

Ahojte dievcence prajem vam pekne ranko,tu v Ba sviti slniecko.Ptrave pijem kavu a idem si dat psylium a ranajky budu struhane jablka+ orechy+ med+ skorica.

baculka

Vitaj dumspiro !:)
Mám k tvojmu jedálničku pár vecí, kt. by som ti rada povedala :) ja tiež nepapám nejako ideálne, ale myslím, že za celý deň tam máš toho veľmi málo + ešte ak takto pekne beháš a športuješ neboj sa papať viac...

-raňajky sú v pohode, aj ked bebe keksy by som radšej nahradila nejakým kusom ovocia, kt. neobs. rafinovaný cukor ...myslím že vláknina z ovocia + jogurt ťa zasýtia viac ako bebe keksy

-olovrant super ! :)

-Obed dosť zle, teda , po športe , ak chceš schudnúť tuk a mať viac svalovej hmoty ti odporúčam jesť viac bielkovín a zeleniny a vôbec nie sacharidy + ten obed bol podľa mňa dosť malý

-vynechaný olovrant- to tiež nie je najlepšie, ale ani ja ho vždy nestihnem

- večera super :)

Ja nerada takto radím,pretože sama viem, že moja životospráva nie je ideálna, ale snažím sa ti len odovzdať info, kt. ti určite pomôžu (ak som tam nenapísala nejakú blbosť-tak ma opravte :D ) ...takže papaj viac ! neboj sa ovocia, najmä doobeda ! po športe bielkoviny ! a určite pridaj viac zeleninky a ak máš rad/a tak aj nejaké to chudé mäsko :)
Držím aplce !

Helus

Ahojte baby akoo vidim,vsetci asi sviatkuju.Inac dana660 je tiez som z toho cvikloveho salatu mala zaludok prevrateny,jedla som ho,zrazu ma naplo,a viacej som ho nemohla,a ked som si prilozila lyzicu k ustam,tak ma naplo.Ja som potom cviklu uz nejedla,striedala som ine jedla,ta fazulka a brokolica je super.Mam to radsej s vajickom,ako so syrom.Ja som dnes s dcerou bola na stanici kupit listky na vlak,zima je vonku riadna.Ja som dnes na obed mala fazulu v paradajkovej omacke s mrkvou.A k tomu chlebik cert.Priatel rezne,a pozeral na mna jak na mimozemstana.Ale mne to chutilo.Zakazala som mu vraviet,co som mala na jedlo,lebo by ma zavreli do blazinca,ze na velku noc a taky obed.Budem to varit pre seba castejsie.Mam aj na zajtra este.

dumspiro

R - jogurt a pol bebekeksov
O- ovsena kasa 65g, ananas
hodina behu
O- jogurt a lyzica musli s medom
V - dobra vlaknina a trosku ochuteneho tvarohu

dana660xz

ahojcek dievcata moje. no vcera som tu nakoniec nebola, lebo ja nemam doma net, iba u rodicov a vcera som u nich nebola.
Sloniatenko mas u mna velikansku poklonu za prispevok cca vcerjsi taky dlhsi, vidim v nom zmenu myslenia. paci sa mi to! drzim ti palecky!
helus, no teda, ty mas ale zivot, teda o tebe napisat knihu, to by musela byt aspon trilogia, aby sa to vsetko zmestilo. Uplne som v soku z toho, ze co si si vsetko prezila a mas tak neskutocne pozitivny pristup k zivotu, usmiata ako slniecko stale, uctiva poklona aj tebe!
marijam helou, takze buduci tyzden mas poobedne, alebo ranne? mnam makovcnik, sala by som si.
baculka, weronika dobre vam to ide.
annika tu inak baby nebola od vtedy co pisala, ze jej je zle od nejakej hribovej polievky. hadam sa ozve.
no a ja a detox. dneska je to treti den a ja vam poviem, ze cviklu uz nechcem ani vidiet :) nie je to vobec narocne, nie som pri tom ani hladna,mam dosatok energie, ale neviem si dochutit cviklu.je tam totiz taky cviklovy salat, ktory je v prvom tyzdni detoxu asi 5x za tyzden. dnes som ju mala aj na obed, na veceru mam mrkvovy perkelt, na ten sa tesim. velmi. ked prejde tyzden, skusim sa odvazit, ci nejake to deko nahodou nezmizlo.

Helus

Ahojte baby prajem vam peknu velkonocnu nedelu.Ja prave pijem kavu+ dnes mam vynimku ovocny cajik,a idem si spravit ranajky,podla macin govej.Idem ostro na zdravu stravu,teraz som polavila,a odzrkadlilo sa to na vahe.Ale som nastartovana,aj ked je velka noc.No a v utorok idem na ten pobyr,a uz mam naznaky menzesu,takze v utorok bude v plnom prude,no nevadi.Ja som si to ani neuvedomila,ked som pobyt objednavala.Dana660 vcera ani tu nebolo,kto vie,ako sa jej dari s detoxom.

Helus

aHOJTE BABY JA SOM SI DNES VYMYSLELA PERFIS VECERU CELEROVE HRANOLKY OD MACINGOVEJ+ VARENU BROKOLICU+KAPUSTOVY SALAT S PARADAJKOU.TIE HRANOLKY FAKT NIE SU MASTNE,SU SUPER,MALA SOM OBAVU Z NICH TAKTO VECER,ALE VOBEC NEBOLI MASTNE ZEMIAKOVE SU MASTNE,TIETO NIE.A TA VONA UZASNE.