ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
joj baby ja cez tieto sviatky nedodržiavam skoro nič ale ani sa neprejedám, včera som nepila ani toľko vody iba liter a dnes sa postavím zo srandy na váhu že koľko som pribrala a váha mi ukázala 60 kg...kokso skoro som umrela...keď ešte pred týdňom mi ukázala 62 kg...
ja by som to nejedla, ak je majonezovy, z toho sa velmi pribera
Ahoojte baby na sviatky mamka robila šalát ako aj na vianoce môžem si ho dať?? :)
Danka, ahoj :D, ano dari, uz par dni :DD, tak koncom aprila sa pomeriam a uvidim, ci sa nieco odrazilo :D.
Ja som bola vcera na navsteve, no FUJ! mastne veci, mäso, sunka, salaty, bleeeeeeeeee.
Uplne som si odvykla a ti ludia to do seba davaju od piatka,nenormalne. PO tom ti moze byt akurat zle a uz teraz vsetci bozekaju, ze priberu 3kg, no ale ich problem!
ahojcek dievcata, tak ja som uz vysibana vyoblievana, uz mam hadam pokoj na dnes s tymito super zvykmi. vcera som mala na vecer ze mrkvovy perkelt, urobila som si to z 6 mrkiev, ze budem mat aj dnes na obed a nevyslo to, vsetko som zo zmastila vcera na dva krat. dnes si to uvarim na obed. ale musim doma, potajomky, lebo moja mama ma podozrieva, ze mam anorexiu :D a to len preto, ze som jej vcera odmietla klasicky nedelny obed- hovadzia polievka, rezen a salat. ona asi nikdy nepochopi, ze maso nejem. cista ignoracia z jej strany. no ale nedala sa odbit, vsetko mi zabalila domov, aj pre frajera. tak mam o starost menej, priatel to jedol vcera na veceru a aj dnes naobed to bude mat. nemusim mu varit :))) dnes sa tu snazi do mna napchat udene maso a zas ten salat. smola.
helus co sa tej cvikly tyka, no neviem ako to urobim, skusim ju na iny sposob urobit, inak to dochutit, a hadam to este aspon raz zbastim. lusky a brokolicu mam velmi rada. to by som nepovedala, ze take jednoduche jedlo mi bude tak chutit.
maoam ahojcek, ako sa ti vodi? dari sa ti cvicit? ja idem zajtra o 6:00 do golemu, joj hadam vstanem o piatej :)
annike idem napisat mail uz ma stve mam o nu obavy aj ja.
krasne sviatky dievcence!!!
Maoam ja idem ale 1x takto,tak som zvedava.Ale mam usta,a ked nieco budem sa pytat.tesim sa,len menzes mi urobil skrt cez rozpocet,ale vo februari som si musela pisat dovolenku,a prisposobit kolegini,ktora ide do dochodku,menzes ma vobec nenapadol,ale nevadi.Budu aj tury aj bazen bude.Tampony ma dcera doma,tak ich beriem so sebou.ja tampony nepouzivam,len volakedy,ked som isla na plavaren.
Helus, super napad, tiez by sa mi zislo take daco :DD. Prajem ti krasnych par dni a riadne si oddychni.
Maoam idem na welnws pobyt od utorka- soboty idem s vnuckou 6 tocnou.Ideme len my 2 priatela nechavame doma,musi sa starat o mamu.
Helus, ides na nejaky vylet alebo kratku dovolenku? Super, uzi si to! :DD
Maoam ja najradsej ranajky ovocne,po tych mi nie je blbo.vcera som mala ovsennu kasu,a zle na zaludok.vIiem co mi robi zle,tak sa tomu vyhybam.Ja sa idem pom aly balit zajtra odchadzam tak aby som na nieco nezabudla.menzes uz bude rano,co narobim.Tampony to istia,a tesim sa na bazem.Vnucka uz sa tesi,tak bude damska jazda.