Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Maoam

kiki, u mna je to to iste, stravou som vzdy schudla len po isty bod a dalej nic, vsetko ostatne je pohyb, u mna by som povedala 30% strava a 70% pohyb

no 4kg za 2 mesiace su praveze velmi dobry vysledok, vobec to nie je malo, ale tak akurat!

kiki5599

maoam- 4 kg za dva mesiace podotýkam dosť dlhá doba:( aj ja si myslím že to je všetko o pohybe ani nie tak o strave...pretože veľa krát som sa prejedla aj týždeň som vkuse zle jedla ale som cvičila, jasne že keď chcem schudnúť vylúčim sladké nemôžem sa prejedať hocičím ale keď si dám aj biele pečivo sa nič nestane pokiaľ sa bude cvičiť! myslím si že vylúčiť sladkosti občas aj vyprážané a pravidelnosť...a ten pohyb je hlavný! aspoň u mňa to platí...píšu všade že 80% strava a 20% pohyb u mňa je to asi neopak :)

Maoam

kiki, tak to je uz krasne, 4kg dole, perfektne ti to ide, ja si myslim, ze je to hlavne ten pohyb, takze vytrvaj, robis to super! :DDD

kiki5599

maoam- nevadí že si zabudla, chcem 54-53 kg výška 162 cm, ale pochybujem že sa mi to nieked podarí :) moja váha ukazuje menej ale u priateľa som sa tiež včera vážila tak mi ukázala o kilo menej ako pred týždňom ... takže schudla som už asi 4 kg...

Maoam

kiki, ale vidis, ze sa to zacina ukazovat, ten tvoj neustaly pohyb, troska to trvalo, ale pozri, uz mas krasne vysledky :DDD, vzdy je to o tom, ze treba hlavne vytrvat a mat trpezlivost...

aky mas ciel? zabudla som, prepac a aku mas vysku?

kiki5599

Maoam- že? asi začnem veľa jesť mám pocit že z toho chudnem :D aj meter mi ukázal menej...ako ja nechápem tomuto už...aj koláče včera boli no zajtra sa už znovu nakopnem :)

kiki5599

a aj majonézový šalát som zjedla...od utorka začínam prísne! každý večer budem cvičiť neviem či budem chodiť na rýchlu chôdzu lebo mi je blbé keď stretnem kamarátky alebo niekoho a pýta sa ma prečo som v teplákoch...budem asi cvičiť viac doma alebo na rýchlu chôdzu chodiť na ihrisko :D

Najčítanejšie články