ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
babule ahojte! takze hlasim, ze celu macingovu mozem krasne okaslat :) neviem ci to zas neni len nejaka vyhovorka, ale ja to nemozem. tam su v kuse na ranajky jablka s mrkvou hrozienkami a medom. rano ma pri tom naplo a ako pisala helus, uz ani susto neslo dole krkom. pri pohlade na tu mrkvu co som mala mat na obed mi bolo tak isto. tak som si povedala, ze detox je sice pekna vec, ale asi nie pre mna . takze tak. som zasa tam kde som bola- na zdravej strave :)
rano budik 4:50 -ranajky , kava 6:00-7:00 posilak, apotom kavicka a celozrnna zemla s jednym platkom syra a salatovym listom (made in terno) :) kupila som si dva bio jogurty, dam si ich na olovrant. teda iba jeden. na obed budem mat spenatove lasagne. na veceru asi iba salat, ideme si s kolegynami sadnut do jednej restiky kde dobre varia. ale nedam si nic takeho nezdraveho, len salatik. idem na to teraz tak, ze budem sportovat 5x tyzdenne a jest iba zdravo, bez nijakej diety a hotovo. krasny den dievcata! napisete co vy papate a akos a mate!
inak pisala som annike mail a neodpisala mi.:( tak neviem ...
Ahojte babulky,jan uz zbalena,a teraz dopijam kavu,a hajde na stanicu za chvilku.Do soboty sa neozvem,nootbuk neberiem je rozladeny,tak v sobotu poobede som naspet,a potom si vas precitam,drzte sa a budem na vas mysliet,dufam,ze nepriberiem tam.
ja dnes nejem nič :D som po disco tak nejdem riskovať...som sa zas postavila dnes na váhu a stále mi ukazuje 60 kg :) no a od zajtra začínam prísne!!! už by sa zišlo po tých 4 dňoch prežierania sa!!!
a co dnes jete?ja ranajky chlebik maslo syr 30% dva platky a 3ks redkovka desiata 2ks mensej hrusky a bieky jogurt obed hrachova omacka s kustickom chlebiku potom olovrant asi 62gramov mozzarela a zeleninka :) vecera mozno spenat a volske ocko :)
ahojte kocky :) helus pekne si to uzite s vnuckou prajem ti to :)
a co ta annika baby?uz sa fakt bojim co s nou je.prosim ozvi sa nam annika.
baby no ja idem tvrdo do toho!ved za cca 2mesiace je tu leto a ked nezaberem tak zas si neoblecem plavky...ani tricka....takze dnes rano som dolila poslednu trochu kofci co bola na sviatky a davam jej zbohom tak nie navzdy ale na cas urcite a potom si dam len obcas no a zacinam cvicit !chcem aspon 2x do tyzdna 45minut a kazde rano chcem spravit 20brusakov takych ze lava ruka k pravemu kolenu a opacne+ 20natahovani tiez na brucho ze lezim na chrbte a ruky taham k noham a spat.myslim ze na rano to neni zle ved zabere to len asi 3minutky ako rozcvicka do dna ok+2-3x tyzdenne hodku cvicenia :)
danka a ty mas ktoru knizku tej macingovej?priblizis mi prosim trosku o co tam ide?teda viem ze o chudnutie ale myslim ako?a paci sa ti?a ako boli sviatky?pekny dnicek :)
ahoj, precitaj tipy na tomto webe - -odkaz odstránený- - su tam velmi dobre popisane diety aj postupy aj jedalnicky
Dana660 dakujem za zelanie.inac ja idem teraz urobit zapekanu brokolicu,lebo do soboty by zozltla.A robim to u dcery,takze si zoberiem do misky domov na veceru.A mam tam aj mozarellu+ rajcinky,keby bol hlad.
joj baby ako som si ja myslela, ze vydrzim. prd makovy :) zjedla som u nasich 2ks syrovej roladky a k tomu majonezak. ten mi krasne lezi v zaludku ako taky kamen. fuj. a zajtra 6:00 uz v goleme ficim , dohodnuta som s kamoskou, da mi dobre do tela zabrat. zajtra to cele vypotim, aj keby co. a budem cvict kazdy den. neviem aky je u mna pomer co sa stravy a pohybu tyka, ale kedze mam sedave zamestnanie treba mi pohybu denne, inak sami to uklada. ale ked sa na seba pozriem do zrkadla, mam uz zo seba dobry pocit, to ma tesi. dnesne jedenie uplne vymazavam z pamati a tento den opakujem, tazke idem detoxovat aj dalej. zajtra budem jest to co som mala jest dnes. helus takto skusim aj ja urobit tu cviklu. ale mam ju az niekedy ku koncu prveho tyzdna. prajem ti krasny vylet, uzite si to s vnuckou poriadne! kikki gratulujem! maoam- super, budem sa tesit na miery, urcite sa ti podari cosi dat dole! na 100%. pekny den, zajtra sa vam rano ozvem!
Ahojteb baby krasny den mame,ja uz som zbalena,aj vnucka jen zbalena,uz aby bolo zajtra,odchadzame o 11.50 a ideme vlakom.Aspon vnucka bude mat zazitok.Dana660 aj ja mam rada cvilu,a ten salat si sprav takto- uvar cviklu+ nastruhaj na struhadle+ nastruhaj aj kyslu uhorku+zakvapni to olejom+ osol,a zamiesaj.Toto je lepsie,ale ja ked citim cviklu takuto,tak ma uz napina,a to zavaranu jem bezne,sama zavaram.
no nič idem si ja už čakať tých kupačov :D