ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
danka mne v kolenach puka stale odjakziva ale u doktora som nebola.nemam rotanu ale neviem ci by ma to bavilo.na to sa postavis a tocis vsak?ja mam kruh ten co sa toci okolo bokov vies asi hula hop ci jak sa vola a ked ho 5x do roka vtiahnem a zacvicim si tak mi da zabrat lebo mne furt pada a jak sa snazim tak sa za 5min spotim :) a ked som na nom cvicila pravidelne asi mozno mesiac tak som na bokoch badala vysledky :)
danka tak som si dala tych 25drepov teda 26lebo jeden sa mi nepozdaval tak somho zopakovala :) :) a je to rychlo odcvicene ale dalo mi to trochu zabrat :) tak sa dohodnime ze si kazdy den dame rannu rozcvicku+25drepov hm?vies ked budem mat niekoho kto je v tom so mnou tak nebudem taka leniva a odcvicim to :)
sloniatenko no tak to nie, ked mas s kolenami problemy, mne v nich sem-tam puka, pri korculovani jedno niekedy boli, ale drepy mi nevadia, ale citim, ze naozaj tie kolena makaju najviac pri drepoch. ja si dam na rozcvicku 25 drepov, telo sa mi prekrvi a potom 60 brusakov: 20 dolava, 20 doprava a 20na stred. musim si pozhanat tu rotanu po rodine, mam chut sa tak tocit. ked ju zozeniem, tak mozno aj to skusim rano. nechchem ju kupovat, lebo to skonci v kosi , dlho ma to bavit nebude ako sa poznam. rotanu mas? to je sranda :)
danka no super ze budeme mat obe rannu rozcvicku :) aka bude tvoja?drepy?vies ja mam divne kolena asi klby mam nanic lebo ma bolia uz ked idem do schodov.budem muset asi jest daake tabletky na klby.ale idem ich teda skusit spravit :) dnes aj tak neni ribota :)
helus len nech sa stara, nech aj on vie, co to je starat sa o niekoho. hadam si to uvedomi, ze to je tazke a este k tomu aj popri praci, vareni, vnucke, dcere, tvojich zdravotnych problemoch... juj nie ste vy dve helus nahodou? ako to stihas? a s usmevom na tvari...
sloniatenko dobre, aj ja budem teda mavat rannu rozcvicku a potom si sem napiseme, ci sme to dodrzali. no a ja si budem davat v praci este aj tie drepy. ale dnes nie, boli ma zo steppera zadok, zamakala som si rano troska viac nez by bolo vhodne. vyskusaj aj ty drepy, ono sa to nezda, ale urobit 25 naraz, to neni bez namahy. a je to rychlo. sup ked nebudes mat zakaznikov a nikto ta nebude vidiet odskusaj.
danka no cvicila som vtedy tych 30minut cez sviatky nic ale chcem cvicit 2-3x do tyzdna 45-60minut + kazde rano 20brusakov ze lava ruka k pravej nohe a opacne a 20natahovani tiez na brucho ze ruky k niham :) aspon daco taka mala ranna rozcvicka :) musime maknut leto je za rohom...
helus nech sa stara neni si ty jej dcera tak nech vidi ake to je a ty si to uzi,on sa nema co zduvat tak papa a bavte sa ti normalne zavidim :)
baby posledneš kuk,a uz ozaj odchadzam.Danka veru Macingova je dobra,ale to chce silnu volu a drezuru.Ja ten cviklovy nemozem ani citit,ale jej ranajky robievam si casto,a dost si to bravam do prace.teraz som vypila kavu dnes uz 3 tiu ved som od 6 hore.Doma mame tichu domacnost,nevadi mi to vobec,jeho to prejde,.ved je to jeho mama,a ja nie som opatrovatelka platena.neveril,ze by som isla sama na dovolenku,ale buude velmi rad,ze sa vraciam domov.Baby odchadzam v sobotu napisem.Inac budete mi chybat,ale mam zo sebou krimisku do polky precitanu.
sloniatenko no ono je ta macingova o tom, ze 4 tyzdne mas detox. tam mas presne jedalnicek co mas jest. napriklad na ranajky jablko mrkva hrozienka med, skorica. na obed brokolica so syrom a na veceru cviklovy salat. ale ja som vydrzala len 4 dni aj to neviem ako. lebo cvikla sa mi hned na prvy krat sprotivila a dnes aj ranajky. no a po tomto detoxe mas pokracovat v delenej strave s prihliadnutim na krvne skupiny. to je cele. mna zaujal ten detox, pocula som na neho chvaly, ale nemam na to. recepty vsak budem skusat dalej.lebo brokolica bola famozna. najviac sa mi na tejto macingovej paci, ze napisala jedlanicek na 4 tyzdne a su k tomu aj recepty, to je fajn. ale bohuzial, cviklu nechcem ani vidiet a mrvku s jablkom tiez nie :D sloniatenko dufam, ze teraz nam to uz vyjde, takze ziadne vymyslanie, sups pekne papat a hlavne cvicit. cvicis? troska doma?
danka ja som si hned myslela ze je zbytocne sa pustat do seljakych diet a tak..ved naozaj staci jest pekne a zdravo :) ale bola som zvedava ze co to je zac :) helus pa a maj sa krasne budes nam tu chybat potom napis tesime sa na spravicky :)
heluska odpocivaj, najidealnejsie by bolo keby si si aj mobil nechala doma a poriadne by si vypla. uzite si!