Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

dana660xz

kikki a ja ze aky si ty zurista :) odpocivaj, spinkaj, v dvadsiatych rokoch minuleho storocia chodili zeny na spankovu terapiu. dosli do nemocnice, na tyzden- dva ich uspali, zeny isli domov lahsie, oddychnutejsie a krajsie. ked spis- nejes :D aj tak sa da chudnut a pre to je spanok dolezity pre chudnutie, aby sme nejedli :D
sloniatenko cosi som nasla, ale v praci sa mi to neda pustit, kuknem u nasich, ale precitala som si clanok, ze dotycna schudla nejakych 11 kg tuku. klobuk dolu . ale pozriem si to urcite u nasich. 1,5 hodiny po obchodoch? mas odcvicene na dnes ! ja som mala polievku hraskovu a spenatove lasagne. jedla som to okolo jedenastej, ale este nie som hladna, takyto vydatny obed mi dobre padol. pred odchodom z prace si vsak dam este jogurt. v restike jest nebudem som sa rozhodla. dam si kafe radsej. no a kde si na to dosla ze 63gramov? vazila si? ci len presny odhad? :) (nesmejem sa, ja si vazim vsetko, aj jablko ked som doma) parada inak sloniatenko, paci sa mi ako papas!

sloniatenko

danka dnes som mala na obed taku hrachovu omacku a kustek chlebyku a ty?no ved prave ze ani ja neviem na tom hula hope cvicit stale mi to pada ale o to viac sa spotim :) fakt danka.olovrant mam cca 63g mozzarela a uhorka

dana660xz

hmmm no kikki ja neviem co teda, ako to ma byt, ale mozno ze tebe netreba kazdy den chodit na wc tak nechodis no. ked ta nic neboli....
a takze si zurovala? to akoze az do 9:37 kedy si pisala prispevok prvy? ale ti je hej, vytancovana urcite, to mas namiesto tej rychlej chodze :))))

kiki5599

dana- no všetko to robím skoro čo si mi napísala...dnes som toho moc nepojedla ani moc nebudem jemi trochu zl epo zábave len kávu pijem :)

dana660xz

joj sloniatenko nekukala som to ale chcela by som, do prcic, najdem to na nete dakde? idem hladat a kuknem si to, potom ti napisem svoje dojmy !

dana660xz

sloniatenko jasne plati dohodnute a rano sa tu vzdy skontrolujeme. ved to zaberie rano kolko 5-7 minut? nebudem tolko cumet na telerano a urobim to. a hotovo. a ano rotana je to, co popisujes. hadam to ma este dakto v skrini odlozene a mohol by mi to pozicat. myslim ze mesiac ma to bude bavit. viac nie ako sa poznam. a hula hop by som ja nemohla, ja som na to hrozne drevo, mne by to stale padalo. akurat v marci mala neter 5 rokov tak som jej to kupila a hrali sme sa s tym, no makacka to je. joj tesim sa. co budes dnes obedovat sloniatenko?
kikki, ahoj :) teraz ked si sa 4 dni prejedala, tak si dala crevam zabrat, dali sa do pohybu, telo dostalo signal- nemusim setrit, ved dostanem, pustime aj nejaky tuk zo zasob. nastartovala si si metabolizmus. to vsade pisu, ze treba porusit dietu, aby si telo nezvyklo len an zdrave, ale aby vedelo, ze nemusi setrit, ze dostane aj kolace. ale co sa tyka toho, ze ked jes zdravo tak ides na wc len 2x tyzdenne urcite nieje v poriadku. nieco s tym treba urobit. viem, ze vlaknina ti nepomaha, asi mas lenive creva. musis jest vela vlakniny v strave- zeleniny, jedz viacej suroveho, aj ovocko, aj zelenina, lebo to neni dobre. a davaj si aj kasu z ovsenych vlociek, to tiez cisti creva. musis mat ciste creva. a pi rano tu teplu vodu, to tiez pomaha zvysit cinnost criev. a kukni do googlu ako zvysit peristatiku criev. lebo ked nemas ciste creva, tak to tam hnije a robia sa tam bacile a ine nechutnosti, ktore ale ty nepotrebujes mat v tele. takze sups s nimi von :) idem si to vsimat aj ja, ze kolkrat chodim na wc ja. chodila som kazdy den, ale uz asi nie, no kuknem. a co budes ty papat dneska?

sloniatenko

danka takze sa dohidnime ze kazde rano dame 25drepov 20 brusakov dolava 20do prava 20 na stred :) som zvedava ako to dodrzime :) bolo by to super :) inak ste to co jete si vo stvrtok nekukala ?

kiki5599

baby ja to nechápem veď mne váha neukázala 60 kg neviem kedy...a to po 4 dňoch prežierania sa mi ukáže...ale myslím si že to bude tým že som chodila na veľkú potrebu konečne pravidelne pretože keď jem normálne tak idem aj 2 krát do dňa a keď jem zdravo tak možno raz za týždeň preto mi váha ukáže vždy viac...ja už neviem...

Najčítanejšie články