ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Sloniatenko, ahoj moja, mas moj uprimny obdiv, ako si sa do toho zahryzla, ze takto vydrzis doma cvicit, super! Urcite sa to cochvila odrazi na tvojej postave :). Ja sa budem merat/vazit 30.04.
caute baby,
Danka, ja cvicim tiez sama doma pred TV :DD, praveze to ma bavi viac ako sa trepat niekam do fitka
normalne sa pytam, ze co za to kurnik mate ze tu v kazdej teme propagujete tu istu stranku?! to vam za to niekto plati? ked si chces robit reklamu tak zaplat a nech mi to tu na boku blika, je mi to jedno, ale nepiste nam sem uz nikto s tou vasou strankou, ste trapni a vaša reklama sa stáva negatívnou reklamou!!!
sloniatenko ahoj, troska hekticky den dneska. este som sni nejedla a zatial nemam ani chut. na veceru veruze ani ja neviem co budem mat, idem k mame zasa, ona mi urcite nieco nabali, ale ked nic dobre, tak mam chut na paradajkovu polievocku, mozno si tu uvarim. a cvicit dnes nejdem, odpadla mi partacka, ale doma cosi vyhutam, aj ja mam DVDcka aj na wii zumbu, ale ja sama doma neviem cvict, nemam volu. jednoducho sa mi nechce, a tak to nerobim. hrozna lenivost. :)musism nahovorit frajera nech cvici so mnou, lebo inak neurobim asi ani tuk :( obdivujem ta sloniatenko ze vies sama cvicit!
ale my tu nechudneme podla ziadnej diety takze vas poprosime neprispievat sem s ponukou diet!dakujeme.
ahoj, odporucam chudnut podla -odkaz odstránený- - su tam popisane dve v sucasnosti najucinnejsie diety
tak moj obed bude velice mini ..to kuracie maso mi nechuti ale ze vobec..fuj neviem ho zjest takze uz zjem len tie zemiacky a zeleninku a z vrchu toho masa som olupala ten syr...
tusim tu dnes nik neni :( neviem co budem vecerat a co zajtra na obed?
ahoj danka pracujem len cez vikend mam vzdy volno :) no ja som zas mala problem urobit tie drepy som nevladala :) ale brusaky som ako tak zvladla :) dufam ze zajtra ich dam tiez a ty tak isto :) no vcera som cvicila svoje cviky a take co si pamatam z dvd.zapla som hudbu a slo to :) a asi 5-7minut som mala aj ten kruh hula hop :) pri tom pade to riadne rachoti :) :) dnes si uz chcem zapnut dvd vies mam aerobik 1-4 casti a potom mam este jedno dvd od zory ochotnickej docela fajn :) ale tie aerobkove mam rada lebo je tam zahriatie potom aerobik a potom su tam normalne cviky na nohy brucho ruky atd...fajn je to ta hodka pri tom ubehne ako voda.ale vcera som cvicila co ma napadlo :)
ahoj sloniatenko a ako pekne si aj papala vcera! paradicka! a co si hodku cvicila? mas nejake dvd, alebo si posilovala sama? inak klobuk dolu nad tymi brusakmi, mne to jednoducho neslo :( nevedela som sa prinutit. ale zajtra idem zas cvicit rano , tak bude tych brusakov ajaj. dam si aj za dnes, co si dlzim tych 40 :) a dnes mas volno alebo pracujes?
danka to je super ze sa na seba uz pozeras v zrkadle inak :) dufam ze sa budem coskoro i ja :) ano budem!inak dobre mi rano padla ta rozcvicka a aj vcera to cvicenie 60minutove :)