Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

dana660xz

ahoj weronka, bujon je dobry co by nie aj piskotiky, ale s mierou a nie vecer. len ci budes z takeho bujonu napapana. mne by to nestacilo... pekny vecer!

Weronika456

A baby môžem si dať na večeru bujón ??? polievkový zeleninový so zemiakmi???

a čo hovoríte pri chudnutí na piškóty?

dakujem!

dana660xz

marijam drzime drzime, ale ty sa hlavne drz, daj do poriadku frisko aj robotu aj domov a potom podaj spravy! drzim palce, nech ti hekticke obdobie rychlo prejde!

Marijam1

Ahoj kočky ..ja vôbec nemám čas sem nakuknúť :-( Joooj des a hrúza...v robote stále niečo. Doma tiež..nieje čas ani len sa zamýšľať nad tým čo idem jesť a či budem vôbec cvičiť.. kočky moje dúfam, že sa mi držíte :-)

dana660xz

Ahoj lilekk! viataj medzi nami! Som rada, ze mame novu chudnucu clenku! pozerala som na nete, ze co je to ten naturhouse, a uz som mudrejsia :) takze mas teraz nejaky jedalnicek presny a plus vitaminy k tomu, tak? budem tiu drzat palec, ale napisa nam viac o sebe, kolko mas rokov, ci pracujes, chodis do skoly, alebo si na materskej a tak, nech si ta vieme predstavit. co sa tyka emocneho jedenia, tak tiez vitaj v klube- to som cela ja, a na toto ti odporucim jedno: co okolo nevidi, usta nezjedia :) pokial je to mozne, nekupuj milky ani nic podobne. ja si napriklad zasadne nenosim do roboty drobne, aby som z automatu cez stresy nevyjedala a cuduj sa svete ani som nikdy odvtedy nejedla sladke v praci. tesim sa na tvoj dalsi prispevok!

lilekk

Ahojte kocky, tak smirujem Vas uz poriadne dlhu dobu (popritom vzdy nieco chrumem:)a naberam odvahu sem napisat lebo ste naozaj velmi velmi inspirativne (hlavne Helus, Maomam a vlastne setky :)a ak nemate este plno bola by som rada ak by ste ma vzali medzi Vas :)

Vypapkala som sa riadne na 79kg, mam 172 cm...tot znamena 15 kg tuku navyse.... je to des a hroza ja viem, depka jak svina, znechutena som zo seba strasne :( oddnes som sa do toho zahryzla (isla som aj do naturhausu de mi napisali peknu dietku, a o tyzden mam vazenie. potrebujem sa dostat na vahu 66kg moj problem ale je ze sa bojim ze mi to vydrzi tak tyzden a konec :( som inak emotivny jedak niekto ma vytoci a oddnese si to milka takze asi tak s cvicenim nemam problem pravidelne chodim 3,4 krat do tyzdna :)

dana660xz

jejda neneky, neni to nejaka choroba, ze ked pisem tam poprehadzujem pismenka? alebo je to len pre to, ze nemam strojopis a chcem to rychlo napisat, tak mi prsty idu hala-bala? ja pisem ako taky madarko mam dojem...

dana660xz

4 litre kofoly? no ty ju musis naozaj milovat :))) ja mam tiez 100 chuti vykaslat sa na svoje meranie, lebo viem, zen nic neubudne, ani makke f, ale aj tak to urobim. nech viem, ze nepriberam (dufam). iank musism si urobit zasa ten ocistny den, na ovoci a zelenine, asi zasa v piatok to uskutocnim. chcely som si z toho urobit tradiciu a zasa som sa na to vyprdla. vtedy mi to dobre padlo.
sloniatenko a dnes si az do vecera? a potom chces este cvicit?

sloniatenko

baby dakujem ale vam to ide lepsie ako mne no dufam ze mi to vydrzi :) no som zvedava co napisete ked sa povazite a pomerate :) ja som sa rozhodla ze sa tak skoro asi neodvazim.no a co sa pitia tka takk pijem ako kedy.niekedy pijem menej niekedy viac no neviem dnes som zatial mala trochu acidka trosku vody a asi cez liter caju.ale ja pijem dost.nemam s tym problem :) 2,5 a viac urcite.a raz daaavno som vypila za jednu sluzbu v robote skoro 4l kofole :)

dana660xz

aj teba obdivujem maoam, ze to dokazes, ja som doma velky lenivec, ale fo fitku makam ako das, tam ma to bavi, ALE zasa len na strojoch alebo s cinkami. obycajne brusaky si tam nedam, len na lavicke :)
joj 15.4 mam vazenie/ meranie, ani sa i do toho nechce. kukam, ze je to nedela, pekne. v poslednej dobe malo pijem vody, asi tyzden, dva, musim sa nakopnut a pit tu vodu, ked sanepije tak sa nechudne. dnes som vypila len 3 kavy (!!!) 2 caje a liter a pol vody. citim, ze som dehydrovana, normalne pijem denne aj 3-4 litre. akosi mi to nejde dole krkom v poslednej dobe. aj vy tolko pijete?