ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
ahojcek annika sa mi neozvala ani na ten mail. do slaka a ani neviem jej skutocne meno, ze by som rozhodila siete po kamosoch a zistila, ci je ouki! neviem co si mam o tom mysliet...
a cuketu som len nakarajala na kolecka a hodila na grilovaciu navicu, dala osm na to korenie a otocila. taky obed velice na rychlo uvareny :) a na veceru budem mat asi mrkvovu kremovu polievku: varecha.pravda.sk mam doma vela mrkvy. asi dve kila, tak si urobim mnamku.
ahoj danka no svalovica?trosku mam ale to este z predvcera z tej hodiny cvicenia :) dnes chcem zas asi hodku cvicit :) a nevies co je s annikou?a ako robis tu cuketu prosimta?
lilek ahoj no dakujem snazim sa s tym jedenim :) nepoznam to kam chodis ale teda urcite ta riadne presviedcaju aby si kupila kade co vsak?dnes nam pekne prsi..co budete vecerat?poradte :)
ahoj lilek, joj aka skoda, ze marketing. my hladame ekonomov- uctovnictvo. skoda. ale ti poviem tie pohovory, to musi byt zabijak. verim ti, keby osm ja nemala take statsie ako som mala, tak som este teraz na urade prace. som brigadovala pocas skoly tu kde aj robim a ked ja som koncila skolu, akurat isla jedna baba odtialto na matersku. ja neviem poriadne ani jazyky, odbor na ekonomickej vystudovany ze socialna politika, no cista karierna smrt, nebyt toho, ze dotycna isla na matersku. ale neboj sa, najdes si volaco, kazdy si najde, cerveny diplom 2 roky praxe? ha mozu lutovat ked ta nevezmu!!!
co sa naturhousu tyka, tak viem o com hovoris, ja som bola na tom podobne ale s herbalifom. to ma tam drzalo, ze som tam chodila kazdy tyzden, merala ma, kecali sme a tak. vedela som, ze som pod kontrolou, tak som nepodvadzala a drzala som sa. ale stalo ma to kopec penazi, take koktejly drahe, joj nie moc dobre. nic ma to nenaucilo, ako so s tym prestala, mala som vsetko spat a este aj gratis k tomu. ale tento naturhouse, to vyzera ze ta to aj nauci co-to o strave. nie su tam nahrady za jedlo, pekny jedalnicek, fajn, to moze byt. vyzera to byt OK, dufam, ze vytrvas, a pekne pojdu kila dole. ale ako vidim aj sportu mas dost, urcite to pojde. sikula.
a trenerku mam taku, ze kolegyna v praci to robila pocas skoly profesionalne tu trenerku, ale kedze vystudovala manazment, tak po skole isla robit takuto vec. a sme dobre kamosky, takze mna trenuje zadarmo . ona je rada, ze ma s kym chodit cvicit do fitka, lebo vsetky baby chodia len na aerobik a tak. a ma este par skalnych klientov a je to ako vravis 10eur/jeden trening. to by som si nemohla dovolit.
a ako to stihas aj jogu aj spinning? ja by som asi nevladala... ozaj a ake si znamenie?
Bre ranko kocky :)
fiha vidim ze ste sa do toho riadne zahryzli Sloniatenko vcera aj dnes prikladny jedalnicek :) inak inspirujem sa Tvojou vcerajsou vecerou, ja to mam aj v diete predpisane....hm ale mam tam ze bud 1 vajce na tvrdo alebo omeleta (2 bielka a 1 zltok?) asi aj tak spravim 2 vajcia jeden zltok hore dole ci?:D
Danik, merania a konzultacie s tou tetou dietologickou mas akoze "zadarmo" oni sa zivia vlastne tym ze ti k tej diete a ich dozoru a radam, predaju ich vyrobky napr ja som brala vlakninu 10 eur (okrem psyllia z lekarne ma v sebe aj vitaminy a mineraly), tie susienky 300g za 9 e(vydrzia tyzden), a este by ti nanutili aj nejake ampule tie uz su drahe od 30e (ale tie som nebrala kedze som v setriacom rezime:) mna ale najviac na tom drzi to ze kazdy tyzden tam idem ma povazia a dietologicka sa so mnou porozprava co mi dost pomaha buduce vazenie mam utorok tak som sama zvedava :|
ja som vystudovala marketing, mam cerveny diplom a 2 rocnu prax v reklamke :) problem je ze vlastne vsade hladaju "hotovych ludi" poviem Ti uz som zhnusena z tych pohovorov a lutujem ze som nesla studovat napr medicinu :) ale co uz
Danka a ty mas osobnu trenerku? Aj ja som mala kedysi lenze financne to bolo dost narocne :| 10 eur hodina a vstup fitko, 3 xkrat tyzdenne celkom palka
baculka - nerob si stresy zo svalov, svaly spaluju ci ako to je...teda cim viac svalov tym lepsie spalovanie :)
ja dnes R: 6 fibre susienok, ovocie O: ovocie O: kuraci filet, zelenina, OL: nizkotucny jogurt, vlaknina, ovocie V: vajicka na tvrdo a zeleninka , 2 hodiny cvicenia / hodina joga, hodina spinning :)
drzte sa!
dobre rano babulky moje!
ja dnes od 6:20 do 7:10 posilka- bez. pás 20 min, potom s cinkami na ruky (trenerka mi dala zatial len kilove, ako na posmech :D)a na koniec brusaky a kliky. no prisla som do prace, kavicka zemla so syrom a salatom. na desiatu budu tri mandarinky, an obed grilovana cuketa so zemiakmi a kapustovo-mrkvovym salatom. olovrant bude asi biely jogurt. a na veceru este neviem. inak vcera som mala na veceru - o pol siestej knedlu vo vajci. mnam! a vobec to nelutujem. (zatiall) :)
sloniatenko hezkyyy odcvicene, aprada, svalovica nie je?
maoam skodaaaa ze neprisla, dufam, ze pride coskoro, aby si sa mohla zmykat a podelit sa s dojmami.
lilek vyzera to byt dobra dieta a dost poskrtene kalorie, ale tak co uz, clovek musi ubrat aby zacal chudnut. a nie je to drahe? ten naturhouse myslim, ich pripravky a tak... lilek a odkial sia aku skolu si skoncila? ze som zvedava, ale hladame niekoho akurat v robote, absolventa...
baculka drz sa dnes! inak presne viem o com hovoris, ze nechces svaly ani tuk, ale dole objem. ale neboj, cvicis dobre, korcule, to nebudu z toho rast svaly.
ahojte baby,tak ja dnes:r:chleba 2platky 30%eidamu redkovky,d:3ks male hrusky,o:pangas na pare+uparene zemiaky a cerstva zeleninka,o:acidko+?,v:?
a ako u vas?dnes chcem cvicit.
danka odcvicene?ja ano,60brusakov rovno doprava dolava a 20drepov :)
ahojte kocky,vitam novu clenku!vitaj lileek :)
marijam odpocin si trosku,myslime na teba!dani nezabudni zajtra rano nase cvicenie :)
danka dnes som robila rano cize poobede som uz doma,ale necvicila som zajtra budem :)
dnes:r:chleba syr redkovka,d:2x mensia hruska,o:opecene nasucho zemiaky nesolene+zeleninka+2platjy syra+asi dve susta kuracieho masa(nechutilo mi),o:acidko,v:prazenica z 2vajec bez tuku+rajcina +asi 2platky eidamu.pekny vecer :)
Dakujem Dani,no ale taku milecku mliecnu by som si dala :))) teraz som prisla z cvicenia hodinnu spinning, potom sauna a tlacim veceru (kozi syr a jablko):)
Hej v naturhause som bola tam ma pomerali, a dietologicka mi nasadila najpr tyzdnovu dietu jedalnicek vyzera asi takto: R: 6 susienok fibre (tie som kupila tam maju spravny glykemicky index ci co a vela vlakniny)je to taka narazka sladkych ranajok ale sak lepsie nez drotom do oka :) olovrant: nizkotucny biely jogur do 1,5 tuku s vlakninou, ovocie O: bielkovina so zeleninou, bez prolohy! Ol: opat jogurt, vlaknina, ovocie, V: bielkovina, zelenina,bez prilohy :) dnes sa mi to aj podarilo dodrzat tak sa vytesujem lebo mam svoje dni takze by som zjedla setko co nezje mna...prilohy sa budu pridavat postupne zatial mi nechybaju :|
a inak mam 24 rokov, skoncila som VS a som uspesne nezamestnana chodim z pohovoru na pohovor a nic z toho, inak aj preto som tak pribrala velmi kedysi som vazila 69...odkedy som doma islo to takto strasne hore, stres a tak som proste kopa tuku a nestastia :))
weronika - inak predavaju aj celozrnne piskoty,a su celkom dobree mnam s mlieckom :)
Ahojte baby :)
Ja som veľkú noc akosi nezvládla, teda v nedelu , pondelok a utorok som mala aj tzemiakový šalát ( zemiky + cibuľa na oleji) ,aj 1 rezeň kurací bol ale hlavne to sladké zas .... v nedelu ale pondelok boli 3 hod na korčuliach, utorok 2 hodiny a dnes 2 hodiny takže tým športom som to trošku zachraňovala, ale aj tak som nahnevaná sama na seba . I ked cítim baby že namiesto toho tuku je viac svalov, ale ja to neznášam :D ja nechcem mať svaly ja chcem byť štíhla, jasné že radšj svaly ako tuk, ale objemovo to vyzerá takmer identicky ....
A dnes som mala ráno banán so suš.slivkami, desiata biely jogurt s hrozienkami potom asi 2 koláče , a !!!!chlieb s nutelou a džemom ! ! ! a obed bol cottage so zeleninkou ..potom olovrant znova cottage a večer zelenina...zajtra do toho idem plnou parou (aj ked to si hovorím vždy )
baby, mne ta rotana este neprisla :-///