Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

sloniatenko

danka aj ja mam i pekarnicku :) tusim tefal.no vies ten parak je fakt super ked nemas cas varit.to otvorim chladnicku zoberem maso okorenim supnem ho tam nad to zemiaky a este nad to zeleninku potom zapnem a za hodku ma jest a ma to vitamin je to bez tuku :)
danulka ze je to super bez ratania no vidis.ja ked som ratala tak som bola ale ze riadne na nervy :) dakujem danka ale neprehanaj :)
lilek ahoj :) tusim dnes mame vsetkycviciaci den :)

baculka

Dakujem baby za podporu :) mne to vždy tak pomôže :)
Dnes som sa vážla, je to presne mesiac čo sa snažím a schudla som presne 3,2 kg ...som spokojná veľmi, hlavne ked si predstavím aký ten mesiac bol, že som z toho pár dní aj prežrala, aj nezdravé veci boli :)

Ale veci mi nie sú voľné vôbec, tomu nerozumiem, či ten tuk nahradili tie svaly a obbjemovo je to rovnako alebo čo :/

Ráno som išla nalačno na odbery krvy, takže raňajky vynechané v podstate, Ale
9:00 banán,biely jogurt, hrozienka,mak

13:00 šalát : 1vačšia mrkva, asi 50g zeleru - to nastrúhať, 2 lyžice bryndze + 2 lyžice bieleho jogurtu :) to som zmiešala ochutila granulo.cesnakom, a jedla s plnou misou čerstvého špenátu a 1 veľkou kápiovou paprikou :)

A vonku je tak škaredo, že takisto ako lilekk by som najradšej zaliezla pod perinu s čokoládou :D :D :D najlepšie horúcou :D
Držte sa baby :) pekný deň

dana660xz

lilek ahoj :) no este sa na tom len pracuje, aby som mala vypracovanu postavu, najprv musim zhodit tuk, potom mozeme zacat tvarovat. tuku mam este dost :) a to aj vladzes po joge spinning? to si dobra! a dnes po taktomto vykone urcite zaspis pri jste to co jote :) kasli na cokinu a paplon, za chvilu ides cvicit predsa.
a aj ja som lev, julovy (ja som na znamenia, preto dodavam, ze julovy, lebo julovy je iny nez augustovy :D )
a neboj sa, eins-zwei si najdes roboticku.

lilekk

Danka tak tu trenerku uprimne v dobrom zavidim, musis mat pekne vypracovanu postavicku, kolkokrat tyzdenne makate? :)
No vies ked som nezamestnana tak neni problem ist cvicit kedy chcem (jedina vyhoda, co:) jogu mam o 5 a potom o 6 mam spinning, dnes si zamakaaaam :)

inak som znamenie lev, a Vy? :)

sloniatenko ale vies co ani nie, ponuknu mi sice, ale nenutia ked poviem ze nechcem tak neriesia :) v dnesnej dobe je im podla mna kazde euro dobre :)

jeej dobre ze inak pisete aj ja pozeravam jste to co jite (len vzdy pritom zaspim bo pre mna to dost neskoro davaju :( dnes by tam mal byt chalan co sa vypapkal z fast foodov :)

akokolvek to pocasie najradsej by som zaliezla pod paplon s nejakou cokoladou :D

dana660xz

ano sloniatenko toho myslim, ten bol uzasny.
no teraz bol v lidli v akcii za 29 eur taky parny hrniec, ale ja mam strasne malu kuchynu a mam aj pekaren na chleba a odstavovac, aj kavovar, to keby som dotrepala este toto, tak musim vyhodit hrnce alebo pohare :) nebolo by kam to odkladat. napriklad ten ostavovac pouzivam tak sporadicky 2x rocne, len mi to zavadzia. a bojim sa, ze aj toto by tak dopadlo. no este si to premyslim. urcite je to zdrave a lepsie nez klasicke varenie. ja som este neobedovala, pojdem asi az o hodinku, nejako mi v poslednej dobe netreba tak rychlo jest. ze by to bolo dobre? dufam, ze hej!inak musism sa pochvalit, uz ani neratam kalorie, iba tak od oka, to je super pocit nebyt limitovany cislami. :) mala si pravdu sloniatenko,je to na nervy pocitat kalorie, ja uz dam iba na tvoje rady.

sloniatenko

no vidis uz by si zabudla :) myslis toho co mal dlhe vlasy?a hovoril ze ho ustipol daaky had?lebo ten sa fakt ze o 10rokov zmenil.no ano mam parny hrniec ma 3poschodia a je super lebo ked sa mi nechce varit tak tam hidim a za cca 50minut jem :) ja som si kupila taky obycajn tesco lebo som nevedela ake to vobec bude a stoji nejak tusim cez 30-40e neviem presne bo ja som ho kupila v akcii len za 15e :) :) som mu rada a uchovava to vitaminiky a varis bez tuku a hlavne bez prace :)

dana660xz

jezisi ved dneska je STVRTOK!!!! to je ake genialne? ja som posunuta na stredu , dobre ze si mi pripomenula. chlapov kukam rada, lebo vacinou to za ne vybojuju muzi. i ked na zenach je to lepsie vidiet. pamatam si, ze raz tam bol taky chlap a na koniec ho poslali na masaz, kadernikovia nove obleceni mu dali a to bol rozdiel asi aj 10 rokov. uplne omladol a opeknel.
a s tou annikou dufam, ze nic neni. a co sa tyka zajtrajsieho obedu, tak ak bude ta polievka dobra vezmem si ju aj na obed, ale k tomu si urobim asi cestoviny s niecim, asi s nejakou paradajkovo-syrovou omackou. dlho som nemala cestoviny. a na veceru si mozno dam vajicka aj ja, ked nevydrzim cakat na polievku, taka dobra prazenicka by sa mi hodila. alebo mam v mrazaku fazulove lusky, mozno z nich daco vymyslim. uvidim. kukni co mas v chladnicke a mraznicke a podla toho si uvar.
inak vidim ze mas vsetko robene na pare. mas ten parny poschodovy hrniec, ci ako si to robievas?

sloniatenko

ano viem ze si pisala ze jej mas koopu :) ta annika no snad je v poriadku ach dufam ze sa ozve.a ja akurat obedujem pangasa pareneho a parene zemiaky a cerstvu uhorku a rajcinku :) ja fakt neviem co vecerat a obed zajtra?hm