ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
lilekk dobre ranko! no rozdiel medzi augustovym a julovym je, ze ten augustovy je taky ako v tych charakteristikach, ale julovy je vzdy miernejsi a ma nieco aj z raka. ale to ja len tak pre zaujimavost sa tu baba pytam ake su znamenie, aby osm is vedela dotvorit obraz aj o pobvahe :)
a ten smakoun, to je cista bielkovina, robi sa to z bielkov. v podstate to nechuti nijak, ale to je dobre, lebo na to napchas co chces a chuti to tak. ja to mam rada, len opecene s vegetou, alebo sojovou omackou. predavaju to v terne, vola sa to eggcheese. takto to vyzera www.eggcheese.eu a na stranke najdes aj recepty a ine produkty. je lepsie ist do terna napr. v auparku, tam to maju vzdy, na kramaroch raz za uhorsky rok. takze radsej hladat vo vacsom terne.
a co budes mat dnes na papanie? a kedy ides na kontrolu?
Bre ranko kocky,
ako dneska vyzera to na slnecny piatocek, aj vam na vikend povoluje pevna vola alebo to len mne?:))
Danka - ja som typicky lev, mam vsetky vlastnosti co najdes v charakteristike ale inak som augustova aky je rozdiel medzi julovym a augstovym ? :)
Baculka - wooow perfektne! mas moj obdiv!ja keby mam 3 kila dole tak sa uz obdivujem v zrkadle cely den :)inak k tym veceriam by si mozno mohla pridat aj trosku bielkoviny aby si nestracala zo svalov ale z tukov :) staci kusek syrecka, sunky alebo co mas rada :)
Sloniatenko - pocuj kde si kupila smakouna? :) furt o tom pocuvam ale nikde som to nevidela, co to vlastne je je to v kazdom dietnom casopise spominane :))
inak baby krasne jedalnicky, super cvicite :) a vcerajsie jste to co jite bolo dost inspirativne a vystihol tu myslienku chalan ze schudnut clovek dokaze len vtedy ked tomu sam veri :)
pekny dnicek Vam zelam :) a este Vas dojdem dnes kuknut! ;)
ahojcek dievcata. sloniatenko ja som dnes necvicila, lebo som rano nestihala, musela asom si este rychlo obed navarit, vcera som zaspala:( no a dnes ranajky ovsene vlocky, desiata dve jablka, obed mrkvova poievka (taka rozmixovana so zemiakom)olovrant biely jogurt. vecera budu asi fazulove lusky na cesnaku.
a vcera som si dal ana veceru prazenicu, ale prosim pekne s troma kaiserkami, ani neviem ako sa to do mna vopchalo, ale dnes som este neni hladna z toho, takze ranajky budem mat neskor. ked mi vytravi vcerajsia vecera :) a dnes si dam v praci kazdu hodinu 25 drepov, dokopy ich bude teda 200 :) uvidime, ci to dam. idem na prvych 25 :)
sloniatenko co vravis na jste to co jite?
dobre ranko kocky,takze ja som vcera cvicila 60minut z toho asi 20minut aerobik a potom normalne cvicenie+relaxacia :)
a dnes jem:r:chleba syr 3platky,paprika cervena polovicka,d:2-3mensie hrusky+b.jogurt,o:zemiaky opecene bez tuku a soli a ktomu asi ten smakoun egecheese+zeleninka cerstva,olovrant:asi acidko,v:?
prkny den a jaj este som dnes rano dala 60brusakov do stran a na stred+20drepov :)
caute baby a vyskusali ste uz detoxikacnu kuru s aloe vera?? ja som ju ukoncila pred mesiacom, je to 9 dni kedy som schudla 4kila a 6cm z bokov 4cm z pasu a 7cm z prs :) citim sa ovela lepsie lahsie a plna energie ja to uzasne!! nastartovalo mi travenie a hlavne naucilo spravnemu stravovaniu :)po mesiaci som schudla dalsie 2kila takze sa nemusite bat jojo efektu :)
vyskusala to uz aj moja mamina sestra a teta a vsetky su velmi spokojne s vysledkami :)
ak mate zaujem o viac info ozvite sa :)
baculka gratulujem!!!super ide ti to no krasa :)
zeleninové polievky, pretože nikdy neviem čo na večeru, a ja polievky milujem, myslím že je to na večer aj lahko stráviteľné :) takže dnes som poobede bola 1,5 hodiny behať po meste vybavovačky a o 5 som mala pár bobúľ hrozna, 2 naberačky zel. polievky a asi 2 veľké lyžice bryndz.halušiek :D smrteľná kombinácia ale bola som hladná, teraz nestíham jedávať až tak pravidelne, akosi som stále mimo domu :)
Dakujem krásne Dana660xz :)
Mám taký dobrý pocit, že to naozaj ide ! :)
Inak rozohodla som sa, že večere budú vždy to isté - ZELENINOVÉ
na veceru si dam prazenicku mnam a na zajtra si navarim tej mrkvovej.
joj dievcence ale mame pocasie :( usmoklene jak soplave decko :D
no ja som si dala po obede aj kavenku aj kofilu. zaujimave, co sa do mna vprace. ale zle som si odhadla obed a malo som si zobrala. mala som "nehladne" oci.tak ale mam odcvicene :)