ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
danka zmena planu smakoun sa nekona volala mi mama ci neskocime kuknut daco do obchodov a ze pptom chce ist do mcdonaldu...vobec na to nemam chut lebo mne to moc nechuti vlastne mikdy mi to moc nechutlo...dam si asi syr v zemli neviem ale neni tam ziadna zeleninka :( ach..?a toho dmakouna si dam asi na veceru asi si nanho dam gyros korenie a opecem?neviem..
danka je to sympatak hej :) amam od neho i knizky o vareni a teraz ma vst nova knizka :)
tu moju psychologiu si kupovala moja kamoska, ona studovala psychologiu a vzdy mi tie casaky posunula, jej to bolo luto vyhodit. velmi dobry caspois to je, taka naucna oddychovka. ten havlicek mi je velmi sympaticky, aj ta doktorka, ale on viac, ma taky podmanivy usmev :) fesacik
a jak si urobis toho smakouna sloniatenko?
danka je to o zdravom zivotnom style a zdravom chudnuti :) a moju psychologiu kupujes ci?to tiez vydava ta ista tlaciaren ale nikdy som to necitala.a niesom ziadny dietolog :) ale dakujem :) inak vcera vyslo nove cislo a tak raz dvakrat do roka k tomu casaku davaju aj taky mensi casopis a to je cele od havlicka a je tam jedalnicek na tusim 2ci 3mesiace a aj zopar rad.
no a na inspiraciu chodim na varecha.pravda.sk podla toho co mam v chladnicke. ale ono to neni tazke byt vegetos. uplne v pohodke, taky zvyk. a hlavne v poslednej dobe som taka polievkova a polievky su najlahsie na svete. cez vikend si urobim asi cicerovu. mam dost cicer, tak pojdem teraz pohladat recept na nejaku polievku cicerovu. napriklad. podla toho vlastne varim, co mam doma, teda o bolo v akcii kdesi a ja som toho kupila jak keby uz nikdy take v obchode nebolo. toto je moja uchylka to mam po mame, ze ked sa naozaj nieco oplati, tak to kupim a vela. uplne ze zle :( preto mam doma aj asi 5 kilo repy, lebo bola v tesu za 15 centov/kilo (!!!) ale na vareche som ansla recept, ze sa z toho daju urobit cestoviny, akoze to cesto a je to potom take ruzove. mozno aj to skusim ak budem mat cas. ale nieco uz s tou cviklou musim urobit!
ja som si myslela, ze je to o zdravi. asi si ho pojdem kupit. a tie jedalnicky su urcite fajn, ja mam doma jeho jedalnicek tusim na 60 dni vytlaceny, sem-tam v nom listujem a inspirujem sa. a on toho smakouna dost propaguje. ted anie propaguje ale v tom jeho jedalnicku je tak raz za tyzden. tak sloniatenko zaujimavosti nam tui musis pisat. co si sa noveho dozvedela. ved ty musis byt hotovy dietolog! a uz len k tomu casopis "moje psychologie" a budes aj vediet ako to vsetko jest robit, pocitat a nezblaznit sa :) a jako urobis dneska toho smakouna?
inak danka kam chodis na inspiraciu ohladom varenia a papania ked nejes maso vieslebo ja ho tiez extra nemusim teda nie casto ale co jest?ty nasa kaizerka :) a aka to bola?ja som si nedavno kupila pohankovu to bola mnamka dobra chrumkava dokonca i mame chutila :)
danka dobre cez vikend to kuknem a potom kecneme o tom :) no ja si ten casopis kupujem uz niekolko rokov,je to mesacnik a nieje o dietach ako je v nazve prave naopak je o zdravom stravovani zdravom zivote.a radii tam i petr havlicek a su tam jedalnicky na tyzden vzdy.moc fajn casak.
ahojcek babulenky moje :) sloniatenko no ja som ich nezjedla naraz ale s prazenicou jednu, potom sruhu a potom tretiu, vzdy som si len odzdibla a nejako takymto zobanim skoncili u mna vsetky tri. ale bola som prejedena az moc. a sloniatenko vies ake to bolo super? ked to budes mat odkukane, tak napis, nebudem ti prezdradzat do predu, ale potom popiseme o tom. ja som inak videla v stanku ten casopis, kupujete ho dakto?
lilek kupujes si casopis dieta?
ahoj danuska no to sko si dokazala spapat 3zemle? :) teda ty si ale jedak :) no a ste to co jite som ako inak zaspala.zaspala som hned pri reklame cize na zaciatku :) musim si to dnes kuknut som zvedava :)
lilek ahoj no danka ti uz o tom egecheese napisala takze tak :) ja som ho jedla raz ako rezen a bol mnam ja viem ze sa to tak nema :) a ra som jedla ten akoze udeny len tak kusok a je to v pohode :) jaj konecne piatok :)