Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

baculka

ja som dnes stihla jesť len 2x ale za to veľmi výdatne. raňajky pohánkvá kaša s medom a suš. slivkami ale obed bolo až 6 hodín potom a to som zjedla asi 2,5 rožka a chlieb s nátierkou a zeleninou + asi 80g keksíkov, takže víkend zase super . Asi pôjdem skôr spať som akási unavená a zajtra možno fitko alebo čo , uvidím :)
Baby držte sa lepšie ako ja ! :D

Heluš tak to je sila tá chlapi :D teším sa na bližšie oboznámenie so zážitkami :)

dana660xz

ahoj babule, tak ja som mala vcera na veceru nakoniec tuniaka s chlebikom- vynikajuci a potom este jedny pukance a dva kolaciky. oslavovali sme. dnes som na ranajky dotlacila tie pukance a k tomu jeden kolacik (piskotove cesto, slahacka, poleva). na obed u nasich boli dve knedle a stava z gulasu k tomu (nic moc).
velmi sa tesim na heluskine prispevky, som zvedava, ako sa mala , co tie ponuky od solidnych panov :)
babule krasny den prajem!

Helus

Ahojte baby uz som prisla som sice u dcery,a vecer si vas precitam,som cela a zdrava,aj ked o nejake kilo urcite naviac.Ale nevadi vecer napisem viacej,doma mame tichu domacnost kvoli pobytu,nevadi.B olo super bazen som si uzila,a vnucku som naucila plavat hura mame s toho radost.Inac isli po mne stari dedovia 70 tnici,jeden ma pozyval na izbu na poharik,a aj o milovani,ci nechcem vyskusat so starym.ha ha .

baculka

lilekk áno doobeda väčšinou ovocie, pretože ráno ma najlepšie naštartuje a ked k nemu pridám napr. jogurt a oriešky, stačí mi to kým si nedám desiatu :) Pooobede som zjedla asi 80g trubičiek plnených jogrutovou náplňou takže konec :D :D ale bola som 2 hodiny aj štvrť na korčuliach a dnes som aj 45minút išla rýchlou chôdzou takže to nebolo až také zlé :D aj ked mne sa zdá že nohy , stehná mám stále väčšie a väčšie :(

Inak dnes som vypila 2,5 Litra čistej vody + 0,5 l čaju :) úplne super :)
okey tak dobrú noc baby :) dúfam že zajtra bude zas lepší deň :) na obed si spravím asi pohánkvú krupicu s nieším tak som zvedavá :D idem pozreť nejaké recepty :)

sloniatenko

ahoj lileek :) no ty coksa ja mekac :( neva i take obcas musi byt :) 3vajcia neviem ja jedavam 2.moja dnesna vecera:ten. smakoun asi menej ako polka+korrnie gyros petrz.vnat susena,bazalka trochu suseneho cesnaku a osmazila som to nasucho a najrajane na kocky+rajcina a uhorka zamiesala som to a dala malicku lyzicku olivoveho oleja :)
dobru noc a zajtra pride heluska sa tesim co napise zeako bolo. a tak :) pa.

lilekk

no baby dnes som zhresila :| horucu cokoladu som mala :( sice 70 percentnu ale aj tak jaaaaaaaaaaaaj.... a veceru som mala vajcia na tvrdo 3(je to vela?) a papriku a rajciny .... :) no nic to co uz so mnou :|

sloniatenko keby mam na to peniaze isto idem za havlickom :))

baculka / ty jes doobeda len ovocie? :) a co sladkeho si pojedla?

sloniatenko

ahojte no ja po mcdonalde fuj...mala som 0,5l cola light,mcchicken,hranolky velke a cappucino stredne ci ake....je mi z toho tasko fuj.a vtom cappucine 2smotanky a 2cukre.
no sno lileek je to cista bielkovina nejak cez 94% tusim z vajecnych bielkov. a myslim ze je to asi rovnake jak smakoun len asi ina znacka :)
baculka jasne ze sa tesime :) :) co chvila budes kocka jak hrom :)
ano ten casak dieta je fajn ja kupujem kazde cislo :) a neviem ci rpbieva uplne vsetky jedalnicky on ale asi hej minimalne velakrat ich robil on lebo mam od neho knizky receptove a su tam i tie iste recepty a co vychadza obcas cca 2x doroka ta mala brozurka ze plan na chudmutie to robieva on aj to tampisu :)
Ale bavlicek je cech ty by si isla do ciech za nim? :)

orbit-ka

suhlasim, Nela je najfalosnejsia zo vsetkych, sama chodi a kyda na kazdeho, kto je lepsi ako ona a nepodriadi sa jej, vraj je falosny a ze manipuluje. Teda podla seba sudi kazdeho, kto sa nou manipulovat neda. je plna negatinych postojov, emocii a zlych motivacii. Staci sa jej pozriet do tvare, do oci, nic dobre z nich nejde. Zda sa mi, ze je plna nevavisti k celemu svetu a kompenzuje si ju tym, ze zo seba robi bosa a generala. Totalne zakomplexovana. Myslim, ze tam nema ziadneho skutocneho priatela, Niky pri nej drzi naivita a ostatnych strach.

baculka

Dakujem baby, že sa tešíte so mnou :)
Ja som dnes mala na raňajky banán + sušené slivky
Desiata 2 jablká a obed 2 graham.rožky a 1 chlieb s bryndzou a čínskou kapustou, potom som zjedla aj dosť sladkého tak idem na korčule aspoň tak na 2 hodky to dať dole :D

lilekk

sloniatenko - mcdonalnd? jooooj dala by som si mcflurryho s lentilkami...ta ich zmrzlina mnam pre mne je navykova ani nevies jaku chut si mi spravila no nic vystavim si ananasovu stavu :D hej o tom smakounovi viem z toho casopisu dieta, velmi rada ho studujem su tam same super clanky take motivacne vidis dnes si kupim :)a tie jedalnicky co tam pridavaju som nevedela ze robi havlicek, inak ja by som k nemu isla len ze ta jeho analyza a jedalnicek udajne stoji okolo 18 000 zacnem setrit:D

dani - ahaa tak takto to vyzera, ale to nie je original smakoun ci? a to je teda cisto z bielkov? a da sa to jest surove? no nevyzera to vabne ale nabuduce to kuknem v terne v auparku, inak ja skor si kupim pri terne je taky obchod so syrmy a ja zboznujem kozi chilly syr mnam! len s jablkom k veceri :)idem sa vazit utorok ale normalne mi uz seci hovoria ze som schudla jedine co je pravda je ze mi prsa padli! to teda nastve nie? :D

a moj jedalnicek dnesny R: 6 fibre susienok (klasika), O:ovocie, biely jogurt s vlakninou O:brokolicova polievka, kura a zelenina Ol: nakrajany ananas este si dam dnes ananas vytlaceny :D a na veceru mi danka spravila chut na prazenicku so zeleninkou len:D dnes nejdem cvicit mam silne krce z menzesu tak kaprim doma :(

co chystate varit na vikendik? :) ja asi celozrne spaldove cestoviny, chilly, olivovy, olej, cesnak, a parmezan alio olio ci ako sa to vola:)