ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Bre ranko kocky,
tak novy tyzden pred nami to by mohlo znamenat dalsie schudnute kilo nie? :D uvidime vazenie mam zajtra :))
Helus - fuuu tak takto keby jeho zena vedela ze este aj v tomto veku rozhana zeny, kokos normalne som znechutena z neho. Hej aj mne nukali selijake ampulky ale tie som nevzala za prve na to nemam, za druhe tomu neverim...mna inspiruje to ze ked tam necham tyzdenne taku 20 tak si poviem ze sa mi neoplati to nedodrziavat a ta dietologicka je taka mila mne to celkom pomaha taka kontrola, tak ako mi pomaha to ze sa Vam tu mozem s mojim chudnutim vyrozpravat doma ma nema nik pocuvat :)) aj si tam chodila dlhsie, a schudla si? :)
weronika - naozaj sa z vody nepribera denne vypi tak 2/3 litre :) vlastne pri diete je najlepsia voda, a caje bylinkove
sloniatenko - vcera som si kupila to novu Dietu, mas pravdu ze tam s nimi spolupracuje Havlicek, v editoriali bolo aj ze vydaju na jar aj knihu jedlo ako zivotny styl, a bol tam aj clanok ako sa vari v jste to co jite a celkom dobre receptiky su tam taak poskusam :)inak ty nejak tu kofolu milujes ne? :DD pekne ze cvicis aj cez vikend, ja cez vikend ani nehnem prstom :)
baby vcera som bola bez prehresku tak sa vytesujem, dufam ze aj dnes budem dosledna kedze ma zajtra caka vazenie keby som sla dole z 79 tak 77/76 kg tak by som bola stastna :D idem dnes aj na spinning a sauny vecer :) ranajky som zatial mala: celozrna zemla, 3 platky 90_percentnej sunky, salat, pol litra zeleneho caju :)
baculka, danka - ako? :)
pekny dnicek, drzte sa :)
Ahoj kočky...tak po dlhej dobe sa aj ja ozývam :-)
Vôbec nemám čas si to tu prečítať :-( Ale poviem vám cítim sa lepšie...vylúčila som chlieb zo stravy..a snažím sa jesť iba ovocie ráno a doobeda :-) Tento víkend som v sobotu robila doobeda a potom som šla na chatu k svojej partii..tam som sa fajne vysaunovala a vyležala vo vírivej vani...poviem vám to bola bomba :-) včera večer som si urobila takú pohodičku..prišla som domov podriemala som si...porobila čo mi treba, nachystala veci do práce. Hodila som si sprchu, zapálila vonnú tyčinku, sviečky a šup pod deku oddychovať! :-) Proste som si urobila oddychový víkend :-) Prieteľ u mňa nebol lebo má veľa učenia :-( No nevadí....
Tak a vám sa ako darí??? Vidím, že Helus sa vrátila z dovče a má sa skvelo :-) Júúj som rada :-)
Takže dnes už mám za sebou dve jabĺčka...teraz frčím do obchodu a idem navariť nejakú polievku rozhodujem sa medzi karfiolovou alebo šampiňónovou :-) Druhé budú guľky v paradajke+knedľa (to mi ešte mamina doniesla v sobotu) A na večeru si urobím asi omeletu a tú si zoberiem do práce :-)
krááásny dník vám prajem baby moje :-)
ahojte,helus neboj to zide raz dva :) tak ja cez vikrnd no tak ako kazdy vikend nic moc. sobota bola mozno trosku lepsia ako nedela ale nevadi ved i taky den-dva musia byt aby si telo nezvklo hlavne ze nejsu stale :) a co budeme dnes jest?ja asi na obed hrachova husta polievka+chlebik vecera asi mozzarela :) pekne ranko kocky a inak vcera som mala asi 1,30h prechadzku a vsobotu 10minut rotoped a kazdy den teda sobotu i nedelu som robila tych 20drepov a 60brusakov tak ako sme sa s dankou dohodli tak aspon daco :) dnesne ranajky klasika+mam trosku kofole lebo vcera sme si otvorill sak bol vikend ::) tak dnes tu trosku dopijem a potom uz zas voda a cajiky :) a idem asi cvicit :)
Weronika z vody sa samozrejme nepribera.Baby ja som mala na veceru omeletu s tym syrom+ karelab,priatel pozeral jak puk,ci mi to chuti,a veru mi to chutilo.
Ahojte baby ja niekedy vypijem denne aj 3-4 litre je to dobré??
a z vody sa nepriberá či?
lilekk pan zenaty a mnazelka doma,a on ze chodi stale sam na kupele a welnwsy.Inac som si vsimla ho v stredu tam sedel pri panicke akolo 50 rokov,bola ceska,asi ju tiez balil.Vnucku stale dotahoval vo vode.baby ja som varila Ostro kyslu polievku,a maso na stave+ zemiaky.Obed som mala polievku zatial,a uvidim,co dalej,a vecera bude omeleta vajickova a karelab,olovrant neviem,ideme von s priatelom.Inac lilekk psylium kupujem aj ja v lekarni,a to studio a tymi susienkami poznam,ja som mala suchare od nich+ tie ampulky za 30 euri.
Helus, takisto ako lilekk si myslím že tie 4 kilá pôjdu dole rýchlo , kedže to bude na 70% nedostatok tekutín a pravdepodobne aj tie večere bielkovina+sach. takže som si istá že za pár dní si znova super :)
Takže u mňa bol včerajšok totálny prepadák čo sa týk stravovanie, takže dnes som na jablkách :)
Raňajky 2 jablká + med
Kocky no vidim, ze teda vikend v plnom prude :)
Helus - dakujeeeeem si zlata ;) teda som sa riadne zasmiala na tom cassanovi preboha ty chlapy sak to je s nimi hrozne a bol slobodny, ci nevies? :D Napadla ma taka scenka bezna pri filme, ze by pri tom chudak infarkt dostal :D
Inak nevadi 4 kila mozno ze aj vodu zadrziavas, takze by to mohlo ist rychlo :) ja ked som bola v kupeloch tento rok tak som sa tam snazila prikladne delenu stravu - ale zas kto by odolal kupelnym oplatkam ze? :)) hlavne ze si prisla zrelaxovana psychicka pohoda je najdolezitejsia :)A ake psyllium papas to klasicke z lekarne take v zelenom obale? :)
vidim, ze na vikend inak nejak ludia polavuju v stave /hlavne ja a cez tyzden nam to ide lepsie nezda sa Vam? :) ja som vcera mala klasika: R: 6 susienok, OL:biely jogurt a psyllium OB: celozrnne cestoviny, olivovy olej, chily, cesnak, parmezan Ol: ananasova stava (baby ananas mam z neho pocit ze brutalne pomaha pri chudnuti:O ), biely jogurt a psyllium, potom este som si dala 3 tie susienky lebo som bola pazrava :D a V: zelenina a neudena parenica, pohar mlieka no a este som zhresila dva pohare kofoly, nafackala by som sa :D
co budete dnes varit? :) ja nikdy neviem lebo ja inak nikdy nevarim len vzdy kvoli priatelovi musim on velmi rad papa a je to na nom vidno uz aj :D
pekny dnicek kocky ;)
Ahojte baby ja som skoro odpadla na vahe mam o 4 kila viacej,ako som mala pred 2 tyzdnami.Jee to su moje ranajky v hoteli,namiesto ovocia,ale chlebik na ranajky+ maslo+ dzem,alebo varene vajicko,Malo pitia bolo okolo 1 litra denne,to viem,nejako som nestihala pit,a ked som bola v bazene tak bobec,to priznavam.A caje ziadne,a vecere bud maso+ zemiaky,alebo ryba+ zemiaky a kopec salatu.Kde je moja delenna strava.Ale nevadi idem znova na svoju stravu,ten pobyt stal zato.A obed bola v meste grilovana zeleninka a pizza.A v piatok bol sice obed dietny zeleninovy tanier,ale potom padli kupelne oplatky,a este som si dala par kofol,takze tak.Co ja kofolu nepijem a delenna strava u mna fici,tak som si dopriala,a idem dalej.Priatel uz je normis,ti chlapi,ked su sami,a svokru ani neumyval,ze nevie ako,hruza hlavne,ze je poriadkumilovny a stale vysava a prach utiera.Ale baby stari chlap asi 75 rocny ma balil,na poharik na izbu,a potom mi daval navrhy,ci viemm,ako sa miluje stary chlap,a ja ze neviem,a on aby som to vyskusala,hruza.je z Ba tak mozno ho aj niekde stretnem,v Auparku.Bolo super taky welnes som mala 1x,a mozem povedat ze vnucka bola spokojna.A perlicka bola,ze sa mi v Piestanoch otrhla brzda na kufri,a v ba pri nastupovani do autobusu odtrhla rucka na kufri,a ledva sme s dcerou dotiahli kufor domov,a po vybaleni skmoncil v kontajneri.Tak to sa este nestalo asi nikomu,a vnucka bola v autobuse nasrata,ze sa kufor rozsypal,tak som jej povedala,co tam po kufri,hlavne,ze sme sa mali dobre 5 dni.Povedala som jej,ze im kupim n oivy kufor,mal 4 roky,ale to sa moze len mne stat.Inac baby citala som si prispevky,a vitam medzi nami novu kocku ,vitaj lillek.Noo ja idem na moje psyliium+ ovocie,to mi robi dobre,este tyzden dovolenky a do prace.Ale zajtra idem k ortopedovi a tam musim byt uz o 6 rano,a bude tram uz 10 ludi,a odchadzam odtial okolo 12 hruza,tam chodia na Antolsku az zo Ziliny.Baby vidim,ze vam to ide,ja musim pridat cvicenie,inac to nepojde.Mam tu rotanu,tak skusim na nej pravidelne,aj na lopte.Prajem vam peknu nedelu.Som rada,ze som medzi vami.
ahojte kocky moje zlate :) helus no vitaj!oj to som zvedava teda :) pis nech vieme sme vsetky zvedave :) a ta ticha domacnost ja ho nechapem on sa nema co urazat..ach
ahoj danka no teda ani ja ale nejdem zdaleka na 100% ee dnes karfiol smazeny+uvarene nesolene zemiaky hlav.salat a repa.a teraz si dam kus pizze ale nevadi a sladke nebolo nic :) peknu este sobotu prajem :)
a ahoj baculka ani ja som dnes nejak pravidelne nejedla :)