ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
no baby a ja dnes jem takto:r- chleba+2-3platky 30%eidamu maslo,d-2mensie hrusky,o-hrachova hustejsia polievka kusok chlebu,o-b.jogurt+zeleninka,v-mozzarela+rajcinka.
a pohyb:rano 20drepov a 60brusakov tak ako kazde rano,ale necvicila som teda nie hodku ale asi len 8-10minut a to:3x20cviceni na nohy,potom este brusaky asi 65 a teraz fakt neviem ci som aj znovu urobila 20drepov :)
Ahojte baby vidim,ze vikend bol taky umraceny,ze sa jedlo.Ja som vcera nabehla na rezim svoj,takze som spokojna.Dnes uz som o 6,15 bola na Antolskej,kontrolu mam o rok a budem teraz k reumatologicke chodit.Takze koleno za rok sa bude menit,este mam ten rok pred sebou,co narobim.Ale doktor povedal,ani to druhe neni nic moc,a ja mu odpovedala,ved ho aj citim,ach jaj.Ale nevadi,aj s vymenenymi sa da zit.Inac dnesne ranajky sladka makovka+ kava,desiata -jablko,a malo vody bola som do 11,30 na ortopedii,a obed polievka ostro kysla+zemla fitnes,ale dam si par platkov syra,nejaka som hladna,olovrant neviem,budem mimo domu,a vecera omeleta+ syr+karelab.A musim dobehnut pitny rezim.Ale idem si kupit casak Dieta,este som ho nemala.Lilekk ja som brala vyrobky,a zacala som aj s delenou stravou vtedy,tak som dala dole 2 kila,a bola som tam 2x doktorka povedala,ze nemam nadvahu,a viem co na mna zabera,ze nemusim chodit,tak sama skusam.
ahojte danka ja sa mam merat 24.4 tak uvidim no merat sa budem pravidelne ako doteraz teda raz mesacne ale vazit sa nebudem
ahoj baculka, myslim, ze keby nebola neter u nasich, tak ten vikend prelezim a prezerem ;) mam take leziace obdobie :)))
ale tak dneska je to fajn. na obed som si prave dala mrkvovu polievku (osmazena cibula+mrkva+ zemiak, zaliat bujonom a rozmixovat) k tomu spaldova bageta. mam tu este tri jablka a dve mandarinky. musi postacit, kym dojdem domov. dnes asi o siedmej. na veceru si dam urcite nejaku polievku. mam aj polievkove obdobie :)
lilekk víkend bol strašný takže od dnes zas normálny režim :) je to ťažšie cez ten víkend, hlavne som si všimla že ak je škaredo, tak ja len jem a jem :D ja to enchápem :D
marijam : to musí byť super, ked si ludia čo ťa dlho nevideli všimnú tú zmenu :) :) máš aspoň veľkú motiváciu, že to snaženie nie je zbytočné :)
dana660xz : u mňa víkend dosť podobne :) ale ty si aspoň robila niečo zmysluplné, starala sa o neterku :) treba sa zas nakppnúť a ísť dalej :D aj ked priateľ dal celkom ranu pod pás tým tehotenstvom :D som sa zasmiala :)
ten jablkový deň som vydržala doobeda :D a poobede išlo piate cez jedenáste a dvadsiate takže
som jedla všetko čo nemalo nohy ( hrôza )
Ale začal nový týždeň, s ním nová "energia" takže všetky šup šup, ideme sa dať po tom víkende dokopy ! :)
Ja som zatiaľ raňajkovala biely jogurt s kokosom
a o 2 hodiny 1 malé jabĺčko :)
marijam www. -odkaz odstránený- davkovac-liekov-tyzdenny-cerveny-1ks/
bez medzier .
to ti velmi ulahi tie lieky, budes aj vediet tyzden dopredu, ze sa jej dajaky mina a ze treba ist doktorovi pre recept.
ahojte kocky.
takze ja osm dnes stihla zatial len jeden banan, ale staci mi to . nebolo casu. na obed mam mkrvovu polievku (zasa) . a mam tui jablka a mandarinky a tak to budem chrumkat.
marijam: ahoj, no konecne si dala o sebe vediet. super, ako si sa zrelaxovala cez vikend, mam radost. a aj sa tesiim z malych zajacikov a ja z toho, ze babke je lepsie, ked jej davas lieky ty. nasa babka mala taku vec, kde sa davali lieky, taketo daco -odkaz odstránený- a to sme jej vzdy naplnili, aby to nemixovala, jak sa jej chce :)
baculka a planujes byt cely celucicky den na tych jablkach? lebo ked hej tak klobuk dolu, ale aj ja dneska mienim byt vegan :)
lilekk ahojcek, ako sa dari? ako sa citis? ja som velmi zvedava na tvoje vysledky zajtra. moc moc moc! drzim palce, a hned daj vediet, ze ako si dopadla a co noveho ti odporucili.
sloniatenko ahoj, no ja nemam odcvicene, priznavam sa :( ale dnes idem po praci na zumbu a potom vlastne zajtra rano cvicit do golemu posilnovat. hadam volaco uz zhodim.
ja som sa mala inak vcera merat, ale ani ma nenapadlo, nechavam to az na 30.4. a inak akrem lilekk ma sa niekto teraz niekedy merat?
ahoj marijam jeej mate male zajaciky?to je super :) a inak v praci ok?
lileek fajn casak ze?ano a tie predchadzajuce knihy msm a udem kupit i tuto uz by mala aj byt ichvilku v knihkupectvach :) ano luubim kofolu :) som zvedava na tvoje vazenie.ja som sa rozhodla ze sa daaku dobu vazit nebudem :) a co jete dnes?
ahoj danka a odcvicene ? no i ja somblbo jedla ale ideme dalej :)
dobre rano kocky moje :) weronka neboj cim viac vody, tym lepsie.
helus ahoj, no teda takehoto napadnika si ty mala, ved ty mu mozes byt dcerou :D nikdy nevies, kedy ho stretnes :) a ten tvoj chlap normalne sa smejem na nom, ze ju nepoumyval, ze nevedel ako :))) pevne verim, ze si ta pre to este viacej vazi a nosi ta doma na rukach! zasluzis si to ( anielen za opateru maminky)
lilek ahojcek, neboj sa ze to nebolo na 100% od pondelka zasa vzorovo .
moj vikend nebudem radsej ani popisovat, lebo to by bola katastrofa. pol soboty som bola u nasich, jedla som tak hala-bala, co bolo, mali sme tam 5 rocnu neterku, co chudera dostala ovcie kiahne, tak som asa jej musela venovat na 300%, stale ju zabavat, aby sa neskriabala. lebo ked sa zacala skriabat, tak sa rozlutostila, ze jej chyba maminka a taketo pistanie ja uplne neznasam, trha mi to srdce, ked vidim ako place za maminou. takze som ani nerozmyslal, co jem (spagety, chlieb a pod).
v nedelu som bola u nasich tiez skoro cely den a to som toho tiez pojedla hala-bala aj 4 rezne (nie rezne, ale len to cesticko osmazene)a potom aj vifonka a tak ... aj chlebik s maslom, no ziva katastrofa. dnes mam na plane ovocno-zeleninovy den. ocista po vikende. frajer sa ma uz pytal ci som neni tehotna , ze tak jem piate cez deviate :D pekny den!!!!
Hehe a inak zobrala som si nastarosť babkine lieky..dávam jej ich pekne ako sa majú úžívať až vyše týždňa a sa mi zdá, že je jej lepšie...ktovie ako ona tie lieky pojedla :-/
Inak na tej chate..boli tam aj chalani čo sme sa dlho nevideli...keď som vyliezla zo sauny šla sa prezliecť do plaviek a šup do vírivky..tak len čumeli..:-D :-D Kukali ako puky :-P Trošku mi to sebavedomie dvihlo sa priznám..a aj baby čo ma dlho poznajú..žiadna ma nevidela v plavkách nikdy a teraz..ozaj čumeli ako vyvalené :-) Jedna mi povedala, že môže rebrá na mne počítať :-D
Ozaj a neviem či si pamätáte ale kedysik sme boli na záletoch s našou zajačou samočkou...heh tak na veľkonočnú nedeľu sa nám okotila a máme 4 malé ušaté babuľky :-)