ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
vies ale leto je tu co chvila a ja vyzeram ..ale zas kedze uz cvicim tak to snad bude lepsie :) hm
maoam ale tych 165/57kg je nahodou uz docela pekne.keby ze ich ja mam tak skacem jedna radost :)
mne ta blba vaha ukazala dnes nejak 65 a daco k tomu neviem presne kolko ale zas co sa cudovat ked som na to tak dlho kaslala..
Sloniatenko, teda pre presnu informaciu: 165/57
Sloniatenko, nie, nic :-), ale nevadi. Drzi sa to na jednom leveli, co je vzdy lepsie, ako nic.
maoam no dnes som sa odvazila len tak ze aby som vedela kedze sa teraz dlho nechcem vazit ale neubudlo nic :( nevadi chce to cas ale 24sa meriam tak som zvedava :) a ty badas na sebe zmenu?
helus pa
Helus a Sloniatenko, babule, dakujem vam, ste zlate :-*
Sloniatenko, a??? pis - kolko kg? Ubudlo nieco?
Maoam noo sem tam mame vsetky take dni,ale co narobis,ide sa dalej a bude dobre.Ideme na prechadzku,zatial pa.
heluska no neboj kolienka budu ok rok zvladnes a potom to tiez bude fajn neboj sa.
danka ja som sa dnes odvazila na dlhuuu dobu dufam naposledd lebo mam pocit ze ked sa odvazim a vidom mensi minus tak prestavam mat motivaciu a potom sa napr.mesiac prezieram a som tam kde som bola.....no danka roladka?daj aj mne :) ale nie ja si nedam nic teda dufam :)
maoam ahooj :) moja skoro sa nam uzdrav a teraz chudnutie mpc neries hlavne aby si bola fit! myslime na teba.
ahojte kocky moje, chcela som vas pozdravit, ja sa momentalne mam dost zle, zapal ladvin, zadrziavam vela vody, je mi stale na zvracanie :-/
normalne sa tesim, ze sa meriame a vazime az 30.04., lebo teraz tam musia byt hrozne cisla, ktore nechcem radsej vediet
ako sa mate?
nejake spravy o Annike?
Helus: :DD smiala som sa na tom dedovi, nadrzanom, ktory po tebe siel, boze...som rada, ze si mala pekny wellness-pobyt
baby, ja som toho pojedla teraz posledne dni skrz-naskrz, takze radsej to premlcim, ze co vsetko, lebo iba chytim depku
nejak sa nedari, no ideme dalej
servus babulky :) tak som si dala aj roladicku 2ks vnutri plnena slahackou (lepsie nez kremom :/ ) a teraz za hrat kseu orechov (nie tie prazene, ale natural). takze to mam naiesto olovrantu. ach jo. clovek sa snazi a fur tnejake to poleno (rolada) pod nohy . budem makat na tej zumbe za dve a hotovo. na zajtra planujem cicer. este neviem, ze co s nim,ale hadam daco najdem. mozno polievku, mozno nejaku natierku, uvidime, co pohladam na nete.
helus som rada, ze si prezila doobedie po doktoroch, je to hrozne cely den zabity, ale hlavne ze si v poriadku no. budem radi ze nie je horsie, no nie?
sloniatenko to je super, ani ja sa nebudem vazit, som zvedava kolko vydrzim. vecer si mozno pocvicim. uvidim, este neviem ako moc budem znicena po tej zumbe, ale nejake tie brusaky by som mohla zvladnut. no hadam hej.