ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
maoam neboj sa si kocka s takou vahou urcite!
danka chyba tu viac bab :( a dakujem no ja to mam takto teraz ze cez tyzden jem ok a vikend menej ale som rada ze aspon daco cvicim :) danka a citis sa uz mensia teda citis sa chudsia :) ?
este som chcela srdecne privitat Lillek aj Linguistics medzi nami, vitajte baby!
Danka, dakujem ti, no to je komplikovanejsie u mna, ja mam reflux, to je tym ulahcene, vznik takeho vazneho zapalu :-/, ano je to velmi bolestive, to mas aj horucky pri tom, ja som posledne tri noci nespala, ani lezat sa mi nedalo, tak som viac-menej sedela.
Annika - tak ja si vazne robim obavy, co ked sa jej nieco stalo? Nejaka nehoda alebo co :-//, nemam z toho vobec dobry pocit.
Linguistics
ahoj vitak medzi nami, rady ta prijmeme. pekne pis, co papas, ako cvicis a ci pracujes/studujes/mamina/na volnej nohe a tak. budeme sa tesit na tvoje prispevky!
babule bojujeme! maom och moja chudatko, liec sa, toto teda je aka smola. to sa da ako ochriet na zapal ladvin? to je z nachladnutia, alebo virus? musi to byt asi aj boletive, ci? :((( drz sa, liec sa teraz kasli na vahu.
sloniatenko vy uplne krasne papate! joj zasa si musim vstupit do svedomia.
btw ziadne správy nemam o annike :( zmila z povrchu zemskeho alebo co. a kikki je kde? chyba mi tu! F N U K
Ahojte dievcence, vezmete ma medzi seba? Tiez sa mi podarilo v kratkom case (7mes.) pribrat 10 kg :( Kontrolka v hlave sa mi rozsvietila az ked som sa postavila na vahu, 64kg na 170cm :|
Myslela som, ze budem drzat Dukanovu dietu, ale vydrzala som asi 3dni. Tak na to musim inak.
Sportovala som skoro vobec, teraz uz viac, dnes som mala 45min bicykel a 40min crosstrainer. Vy cvicite? Ja musim zabrat, som cela rozkysnuta.
Uz som vylucila chlieb, robim si tie 'kolaciky' z ovsenych otrub, nic moc. Nejem uz ani vyprazane atd, zemiaky zriedka. So zavislostou na sladkom este bojujem a dlho budem :D
Inak, este dam aj miery 88-74-92. To brucho je najhorsie, aj stehna mi rozkysli, nechapem, ze som to nechala zajst tak daleko. Ani by som sem nezacinala pisat, ale myslim, ze ma to viac povzbudi, alebo ze sa budem hanbit? Ked nebudem dodrziavat pravidla, cvicit a mat vysledky. Inak, mam 23rokov.
Sloniatenko, ano, je to uz celkom OK, taka normalna hmotnost, stojim na nej uz polroka.
Tajne dufam, ze este nieco ubudne, ale nech si to telo povie samo a nech sa rozhodne, kedy ono chce.
Ale urcite vyzeram celkom OK, to je ten stav, ked si povies, uz len 4kg a je vsetko super...
Vlani o takomto case som mala 62kg, takze som samozrejme ovela spokojnejsia a aj to vidno, tych 5kg a velmi.
lileek snad mas pravdu ale ja sa uz bojim aby som takato neostala stale.no snad nie.a ty by si do leta chcela kolko schudnut?
ahoj lileek :) no takze k tym knizkam ja mam doma 2knizky od havlicka-jedna sa vola jidlo jako zivotni styl v tej je 100receptov a 100otazok a odpovedi ohladom chudnutia no a teraz dnes vysla jidlo jako zivotni styl 2 a uz ju mam objednanu a bude ma stat cca 11,20tusim a ma tam byt tusim 70receptov 70odpovedi na chudnutie no a este mam doma od havlicka knizku hezky cesky hrave zdrave a tiez je fajn su tam recepty na dietnu svieckovu na knedlu maso a kapustu aj na vanilkove rohlicky atd..
jasne ze ti drzim palce dufam ze budes spokojna :)
sloniatenko neboj sa do leta budeme kocky! za 3 mesiace sa da vies jak schudnut? :))
danka - teda naozaj sialeny mix potravin, a naozaj nie si tehotna? :D a ta roladecka jak si to zlato napisala :D neboj sa na zumbe spalis ;)
inak mozno je to naozaj tym pocasim, clovek kapri doma, mne osobne je stale zima a tak by som len jedla tiez mixovala vsetko so vsetkym :))
helus - hej spociatku je to nieco ako delena strava, ale postupne sa pridavaju aj prilohy aj ked musim uznat ze mi to normalne vyhovuje vynechavat prilohy citim sa lepsie tak neviem :) a tak to super ze ti sami od seba povedali ze nemusis chodit, aspon vidno ze nechcu nasilu zarobit :) mne povedali ze mam 15 kg tuku navyse :(( strasne ze? :((( ked mi to povedali bolo mi zle zo seba.....
sloniatenko - hej pozrem na martinuse ze co to stoji :) a ta prva knizka je dobra? ci su tam len recepty? :)) no drz palce zajtra o 17 idem na vazenie :D vies mne to vyhovuje ked sa vazim tyzdenne lebo ak uz dam dole aj to deko ma vie povzbudit ale tak som velmi velmi zvedava :)
baculka - lubim kokos, to si si tam nasypala klasicky? :) mnam mnam
no baby ja dnes:
R: celozrna zemla, 3 platky sunky, salat. listy
ol: som nestihla ale mala som capucino a kocicku cokolady :(
O: kuracie maso so sparglou, sosovicova polievka par lyziciek
Ol: ovocie nakrajane ananas, jahody a kivi, biela activia a psyllium
idem cvicit a na budem asi jedno vajce natvrto a zeleninu :)