ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Linguistics, tak to bolo na teba prilis malo, na tvoju vysku, taky ideal by bol asi cca. tych 57-59kg, ze? Miera, ktoru ty opisujes, sme my nazvali v susednej teme Tvrdy trening 'speky' :DDD, to je ta pneumatika, ktora trci z rifli :DD. Inak o je dane geneticky, maju to aj chude baby, ibaze tie maju mini-speky, ale ked by si ich videla zoblecene, tak by si si vsimla, ze aj uplne chude baby to maju, len menej.
Jasne, ze sa s tym da nieco robit, na to ti treba cvicit + na ten pas.
Inak mas krasne miery, nejde mi len do hlavy, ze ti ostala miera prs uplne rovnaka, hoci mas o 12kg menej, to je divne, alebo mas silikony?
Paci sa ti v zahranici? Kde si, co studujes? V akom jazyku? To je velmi narocne, takze mas moj hlboky respekt :-). Nech sa ti teda dari.
Ten pitny rezim - to je velmi dolezite, ak malo pijes, aj tam moze byt problem, skus pit viac, aspon mesiac a uvidis, ci to prospieva, ja si myslim, ze sa to odrazi.
Ahojte! Tak teda dakujem, snad sa dam rychlo dokopy! Nuz, minule leto som mala 170/52. Miery 88-63-89. Vraj som bola velmi chuda. Potom som sa prestahovala za priatelom do zahranicia, a ten sa rozhodol, ze ma vykrmi ;) Aj sa mu to podarilo, ako vidite. Chodim tu do skoly. Cize casu mam dost, len som bola leniva. Az teraz som sa rozhodla, ze musim, lebo som vela a rychlo pribrala, letne oblecenie pomaly nezapnem! Veru, to brucho je najhorsie. A este tie speky nad bokmi, ako sa to vola? :D Vidno to hlavne odzadu, paradne sa zvacsili a pomaly mi kypia z nohavic. Som velmi rozkysnuta, spravila sa mi celulitida :( Tak sa chcem aj spevnit.
Z cvicenia mam doma bicykel a orbitrek (tak sa to asi vola po slovensky). Fit loptu, no tu velmi nepouziva, svihadlo atd.
Dakujem vam za prve rady :) Este k jedalnicku - snazim sa nejest mucne jedla, vyprazane. Nekombinujem zemiaky s masom, zeleninu robim v parnom hrnci alebo s kvapkou olivoveho oleja. Teoriu asi ovladam ,uz len to previest do praxe.
S pitnym rezimom mam najvacsie problemy - pijem malo, ale zato vela kavy, ah, a z nedostatku vody mi je zle a nemam energiu.
Dufam, ze ta vasa kamaratka je teda v poriadku!
asi si urobim brokolicu s kuracim mäsom, k tomu este nejaku zeleninu, vaj. bielok
baby a co mate dnes na veceru?a zajtra co budete jest?
baby je to moc cudne ale snad je vsetko ok dufajme ze je v poriadku a nemala proste len cas napisat..achbojim sa o nu.
ano, lieci sa to dlho :-/
Danka, mna uz kadeco napadlo, ona jazdi aj na sluzobky, do Prahy a tak, nie ze mala nejaku nehodu a lezi niekde dochramana v nemocnici alebo co :-/, hadam sa jej nestalo nic take alebo nieco ine, no ale ona je prec hadam uz aj mesiac, nie? Divne, na e-maily tiez neodpoveda.
maoam mna raz pri sporte kopli do ladviny a ti poviem to bola asi najhorsia bolest v zivote (hned po vyberani mandiel) takze ked to mas mat takto... chudatko, jaj kolko sa budes liecit? ci neda sa to takto dopredu povedat? urcite si aj na antibiotikach silnych. ako to zvladas? este aj ten reflux, mas ty smolu dievca :( co sa anniky tyka, tak ja neviem :( asi zacnem patrat po nej alebo co. mam jej fotku dam ju vycapit na billboard, ze nech sa ozve, alebo co :(
linquistik vitaj!ano ta annika fakt sa uz bojime moc ved je to cudne ona neni taka ze by sa neozvala.
Linguistics, na tvoju vysku mas pekne miery, myslim prsia a boky su uplne super, tebe treba iba trocha zhodit z brucha, to pojde rychlo, ked budes pravidelne cvicit na bicykli a na crosstraineri, ocakavaj vysledky tak po prvom mesiaci urcite, inak tebe fakt netreba vela, par cm z pasu a si super stihla, to do leta das!
maly tip: pi velmi vela cistej vody, aspon 2,5-3l pocas celeho dna a vecer nejedz sacharidy, diety ako take ja osobne nedrzim takze v tom ti neviem poradit a ostatne urobi pravidelny trening, dolezite je aby si zvolila vzdy nizku zataz, inak ti porastu svaly, pri nizkej zatazi pojde dole tuk. Vela stastia! :-)