Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Helus

baculka ja som to vynechala uplne,a sladkosti nejem,maalo kedy nemusim,a dzem,1x za rok,na chlieb s maslom.A med na cestoviny+ mak,to je od macingovej to mozem podla ks.teraz pijem vodu,caj uz nechcem,a dnes som aj kavy mala len 2,co u m,na nie je vo zvyku.Pekny zvysok vecera.

baculka

sloniatenko a ako sa takto cítiš ? :) a kde máš najviac tuku ? ja mám celkovo od narodenia taký typ postavy že širšie plecia aj boky, najviac sa mi nepáčia moje ruky , a stehná ...to je pre mňa nočná mora :D zadok som takisto mala vždy väčší ale ten mi tak nevadí ako tie stehná

inak bola som 1,5 hod. na bicyklu, záťaž 1 :D takže som šľapala ako o život :) a doma ešte asi 50 brušákov :)

Helus inak aj ja som vyneachala tie orechy a hrozienka, jasné že si dám ale nie toľko koľko predtým ...dnes som mala tak 5 mandlí asi , čiže v pohode :)

Celkobo by som mala JA HLAVNE vynechať sladké, ja nie som typ čo ide do obchodu a kúpi si čokoládu, doma to takisto nikto nekupuje,ale moji nepriatelia sú džem ! med ! koláče ! a suš. ovocie :D :D týchto vecí dokážem jesť kvantá :)

Helus

Ahojte babulky,ja som po prechadzke,a nejak som nebola hladna,tak som si dala na veceru biely jogurt,a kavu,a som spokojna.plan bola omeleta s vajca,ale inac sa to skoncilo.Marijam,pametam si,ked ste isli zo zajacicou,a jak ten cas nleti,uz ma aj mlade.Inac musim zacat cvicit idem vytiahnut rotanu,takto nikdy uz nemozem ostat,bez cvicenia,chyba mi v stvrtok idem plavat,a start do chudnutia.Tvrdo a nekompromisne,lebo som polavila,priznavam.Pridala som viacej peciva,a citim to.Pojdem znova na moje krvne skupiny,tak som bola uspesna,aj som sa lepsie citila.Aj teraz sa necitim zle,ale neni to ono.A vynechala som uplne orechy+ hrozienka.

sloniatenko

linquidtic musis viac pit a jest 5-6xdenne aby telo neukladalo do tukov.inak chleba si mozes kludne dat napr krajec rano to je v pohode ale tmavy chlieb. jest mozes ale iba doobeda radsej :)

Linguistics

sloniatenko, pijem dost malo, ja to aj viem. Mozno tak liter vody, + 2-3 kavy denne, pohar pomarancovej stavy. Sem tam si dam aj caj, ale len zeleny alebo cierny a bez cukru. Musim to vylepsit.
Jedalnicek? Nic moc :)
Na ranajky mam 1lyzica ovsenych otrub, 1lyzica ovs. vlociek, 1lyzica musli s bielym jogurtom. Uz som si napiekla otrubene mini chlebicky namiesto chleba, tak budem aj tieto s kuracou sunkou a zeleninou. Stale rano kava.
Olovrant a Desiatu takmer nikdy nemam. A ked ano, tak mandarinku, jablko..
Na obed mam vacsinou zeleninu, salat alebo zeleninu na pare s nejakym syrom. Vecer mam stale zeleninu (na pare alebo s troskou oliv. oleja) s nejakym masom - ale len pangasius, kur. maso alebo morske plody, s dalsou bielkovinou - vacsinou vajicko. Snazim sa obmedzovat cestoviny a zemiaky.
Moj najvacsi problem su tie 'zobkania' pri tv, alebo ked 'sa nudim', tak to si dam chrumky, chipsy, zmrzlinu.
Ale taketo stravovanie mam mozno 10dni, doteraz som jedla vela vyprazaneho - hranolky, zemiacky, maska, omacky.

sloniatenko

linquistic ale pit musis !kolko teraz vypijes za den?musis aspon 2,5l bud voda alebo i caje nesladene.a ako jedavas?

sloniatenko

baby uz mam toho dnes dost..myslim v robote.taksa tesim do postele..som daaka unavena a nervozna vsetci mi idu na nervy..teda vy nie vas mam rada myslim ludi v robote :)

Linguistics

Maoam, vraveli, ze je to malicko, neviem, ja som to nejak neriesila, mozno preto, ze aj vtedy som bola rozkysnuta, a nie pevna.
Tak hlavne musim vytrvat v cviceni. To bude asi najhorsie. :)
Ked som mala 52kil, mala som 88cm v prsiach, teraz mam 64 a tato miera ostala nezmenena. Silikony nemam. Tu si nasiel cestu do vsetkych inych partii len tam nie :D
Tu v zahranici az taka hrdinka nie som, nestudujem na univerzite, len sa pripravujem na statnice. Som v Holandsku. Chystam sa aj na univerzitu, ale externe a az vtedy, ked budem mat stabilnu pracu a nie part-time ako doteraz. Inak sa nestazujem, len som niekedy dost sama, vtedy mi bolo jedlo priatelom, haha.
Na pitie si musim zvyknut, ked pijem vela, kazdych 15min beham na wc :D

baculka

Takže dnes bol na obed šalát (1väčšia nastrúhaná mrkva,1 kyslá zhorka nakrájaná,1uvarené vajice nakrájané, 2lyžice bieleho jodurtu + lyžica bryndze a k tomu šalát.uhorka a čínska kapusta )

Medzitým som zjedla asi 150g bábovky s džemom :( :( :( už mám na seba nervy !

A na večeru polievka (uvarená mrkva osolená)

Idem aspoň na polhodinku na bicykel.
Dúfam že tá Annika je v poriadku, človek nikdy nevie :/
Inak ja ako tak čítam tak vám niektorým tak závidím tie miery :)
Ja mám na 168cm 64 kg , a oproti vám sa cítim ako také malé prasiatko :D