ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Krásne ránko baby moje :-)
Tak v práci všetko okej..len kus ma ubíjajú tie nočné...ale to zvládam..dá sa povedať, že som si už našla aj taký stravovací režim..aj počas nočnej a aj poobednej :-) Inak nosím si stále jedlo z domu pretože (napr. ndes tam je v ponuke zeleninový tanier ale čo keď naň nadrbú tatársku omáčku) Tak doma si vždy niečopripravím :-)
No naše malé potvorky už behajú :-)
Heh ani sa nezdá ale ja užs om vyše mesiaca zamestnaná :-D Ten čas ozaj letíííí :-)
Danka babka má presne taká dávkovač, že deň: ráno, obed, večer...lenže ona to z toho aj jedla ale vždy to pomiešala!! :-/
Inak zajtra si posielam prihlášku do školy a ak ma zoberú tak si začnem hľadať brigádu ..lebo popri tejto robote sa nebudem zvládať učiť.. a ešte aj makať a starať sa o babku..to by už bolo na mňa až príliš :-) Najradšej by som bola keby ma zobrali nech odídem preč z tej fabriky ( nepozdáva sa mi to už len kvôli tým chemikáliám, lepidlám s ktorými sa tam pracuje ) A predsa brigádu si ľahšie zoženiem..:-)
Baby moje papanie je zatiaľ v pohode..ráno ovocko, potom si dám jogurt, obed: zeleninová polievka a mám neskutočnú chuť na krupicovú kašu asi si urobím..no a na večeru si urobím nejaký šalátik zeleninový a vajíčka..Inak ma hnevá to, že medzi obedom a večerou mám rozostup 5 a pol hodiny...v robote nejem olovrant..vlastne ani nemôžem. Na pracovisku sa zajedno jesť nemôže a ani by som nejedla!!!!!
Tak sa mi pekne držkajte :-)
Helus - takze normalne slivky vecer namocis a rano papas? :) to musim vyskusat este som take nemala, nepoznam stravovanie podla macingovej, musim si vygooglit :) ja som raz drzala 90 dnovku a tam boli tiez ovocne doobedia a bolo to fajn aj som celkom schudla ale potom som zas pribrala po 4 rokoch :)Helus ale keby si das to masko a kapustu, to mas ako delenu nie? :)
Sloniatenko - mas pravdu :) ale to som cela ja setko by som chcela rychlo :D aj ked je pravda ze ked som sa takto za rok vypapkala nemozem cakat ze za par mesiacov zhodim :,)
lillek ja nejem vobec susene ovocie,ale rano slivky takych 6 ks od vecera namocene,mam to od vtedy,ako som sa stravovala podla macingovej.Ked mam ovocne ranajky tak mi dobre travi.U nas dnes priatel vari,maso pecene,kapusta+ knedla,cele zle pre mna.Vymyslim si nieco ine,stravovali ste sa niektora podla krvnych skupin?ja som sa stravovala,a bolo to fajn.
lilek no neviem ale uz je skoro maj cize do konca augusta su to cca 4mesiace to by si musela mesacne schudnut asi 4kg ako nehovorim ze sa neda ale asi tak ze mozno jeden mesiac schudnes aj tie 4kg ale ze by to tak rychlo islo stale?no neviem lilek neboj schudnes a ci to bude trvat 4 mesiace alebo rok ale schudnes!a postupne sa budes citit lepsie a lepsie
Bre ranko kocky,
co dnes? zase je take naprd pocasie uz ma to nebavi:( co budete dnes papat?
sloniatenko - som myslela ze 15 kg, tak do augusta ze by som schudla :D april - august to je necelych 5 mesiacov to by som mohla dat nie? ci myslis ze je to vela? :) ked ja uz chcem byt na narodeniny chuda! chcem si este uzit mladost bez faldov :D inak divne ti je isto z pocasia, take blbe je mna strasne vcera chrbtica bolela aj hlava :(
helus - a Ty papas susene ovocie? :) lebo napr to mam ja uplne zakazane
lolka - parada, gratulujem mas moj obdiv ;)
ahojte baby ,vitm medzi nami nove clenky.Sloniatenko na prechadzke bolo dobre,musela som si ist kupit elektricenku,niektora sa pytala na skupinu som A-cka.Inac uz mam namocene slivky na ranajky,a ostatne ovocie potom teraz mam kavu+ caj.Hrozienka+ orechy som vynechala,aby som nemala tolko kalorii,a isla vaha dole,uvidime,ten v nedelu sa idem vazit.Ale nestresujem a obmedzim pecivo,dajako som sa rozjedla vselijakymi cerealnymi kaizerkami,pojde psenova kasa .pekny den vam prajem.
lileek no to je straasne vela do lete.skus sa na to pozret realnejsie troska :) somzvedava na tu knizku ze aka bude :)
lolka ahoj no chvalim ta krasne chudnes ale skus sa k nam viac zapajat a napisat co jedavas a tak :)
no baby moj vcerajsi jedalnicek:r-chleba 2platky 30% eidamu redkovky,d-2hrusky,o-hrachova polievka a kusok chlebu,o-jogurt biely a uhorka,v-mozzarela rajcina,potom este asi 2lyzice tej polievky a 1trojuholnik pizze :( :( :(
a dnes vobec neviem co jest som daaka unavena divne mi je.
kocky :) teraz som dosla z cvicenia este som bola polhodku v saune a sme sa tam zakecali tak az teraz som vecerala, sice len 2 platky sunky a 2 papriky, rajcinu nechcem teraz uz moc jest :))
sloniatenko - tak mozno zbehnem do knihkupectva mna skor ako recepty zaujimaju otazky a odpovede :D ja take velmi rada citam, inak do leta chcem schudnut 15 kg ja viem za tri mesiace asi mega vela co? :D
baculka - aka je vlastne vhodna vaha na Tvoju vysku? :)) lebo vies ja ked vidim cislo ze 65 alebo kolko si pisala tak si poviem wow sak super vaha :)
Ling - vitaj :) prepac ze som ti skratila nick len na mna kym ho opisem je strasne zlozity :D mam 172 cm a 79 kg (teda zacinala som na 79kg zajtra mam vazenie), takze podla mna mas uzasnu vahu, ja chcem schudnut na 66 kg a budem strasne spokojna ak sa mi to podari:)inak jedalnicek mas super ;) ale hlavne pi!
Helus - aka si krvna skupina? :)
Maomam - dakujeeeeeeeeem :*
baculka no ja mam kriticke fakt brucho to je najhorsie a okolo neho a i boky mam vacsie a nohy mi tiez riadne pribrall...
ja neviem co mam najradsej ohladom sladkosti..no mam rada zmrzky obcas teda aj nanuky a obcaa nieco cokoladove ale nic nemam rada tak nejak extra :) aspon ma nenapada :) baby a co nezdrave vam chuba pri chudnuti ze si to date len fakt obcas?
helus preco si uplne dala prec oriesky hrozienka?a ako bolo na prechadzke ved prsi :(