Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Maoam

ahojte baby :-),

marijam: gratulujem k rozhodnutiu ist studovat, velmi dobre :-), ja ta tipnem na socialne alebo zdravotnicke smery, evtl. este humanitne odbory ako druha moznost

Danka, aj mna si uz odhadla? :D, ja som teba zo zaciatku odhadla na ekonomku, neviem, ci som sa trafila? ale taky dojem si robila :-)

Danka, s tou celulitidou, mam to aj ja, ale rozne, zavisi od toho, ktora faza cyklu a najmä od stavu prekyslenia mojho organizmu, skus dlhodobejsie doplnat mineraly + mineralnu vodu BEZ bubliniek, cize nesytenu, aspon tyzden-dva a uvidis, ci sa to zlepsi, malo by sa, mozno zadrziavas viac vody momentalne

ak mas celkovo sklon k tomu, pomohlo by ti na nu plavanie, kedze je to pod vodou mierna lymfodrenaz pre telo

dana660xz

linguistic ahoj :) ja cvicim na tychto strojoch v posilke ako ty vravis. a mas pravdu na jednicke sa ma cvicit, najdolezitejsia je tepova frekvencia. to je to pasmo kedy spalujes. ja vo fitku idem obycajne na 3jke, lebo na jednicke mam pocit, ze to so mnou lieta. a tep sa snazim mat medzi 130-140. vtedy vraj spalujem tuky. ale aj posilnujem, lebo ja som uplne rozkysnunta ako take cesto.
baby a mam uple ze zavazny problem! dnes som so zdesenim zabdala ze mam celulitidu na nohach aj ked stojim!!! kedysi len ked som si zmackla nohy, fuj je to nechutne! aaaa co mam robit? pomoze dobri ludia. zaberala mi len lymfodrenaz, ale bohuzial nemam na to peniaze. lebo mne to zaberalo len ked som tam chodila 3xtyzdenne. a to som mala vyhodnu permanentku cez zlavu dna. baby mate celulu? co na to zabera? ved ja to mam take nechutne, fuj, uplne som si spomenula na sadelniky (kolace zo sadla), ze z mojich stehien by sa dalo narobit tych kolacov :( P O M O C

Linguistics

lilekk - kludne ma volaj ling ;) Dakujem za kompliment, aj ked s nim nesuhlasim, dokonalu vahu nemam, ale to kazda pozname podla seba. Zvykla som mat 52kil, to je moj normal, teraz s 12kil navyse sa citim zle. Ja som typovo taka 'utla' aj ked mam 170cm, jednoducho nemam velmi siroku kostru, tak s 52 kilami som bola ok. Teraz som rozkysnuta a velmi vidno, ze som pribrata.

Danka - zatial nie som nejak zavisla na cviceni, ale snad aj to pride ;D Dnes rano som sa radsej vyvalovala v posteli ako cvicila, poobede to musim dohnat. Stroje mam, uz len ich pouzivat, aby som nebola ako knedla.

Tak, dnesne ranne cvicenie nebolo, lenivost ma premohla :( Na ranajky som mala ovs. otruby s mliekom a skoricou, desiata bola 1ovseny kolacik so syreckom, kur. sunkou a chudym syrom, jeden ovseny kolacik 'sladeny' skoricou, pohar dzusu. Uz som mala aj prvu kavu, aj nejaku tu vodu. O chvilku bezim do skoly (haha to je moja kazdodenna 45min. prechadzka ;)), tak moj 'obed' bude nejake ovocie aaaa.. ovseny kolacik.

lolka00, gratulujem k schudnutym kilam! Snad aj mne sa nieco coskoro podari, nech ma to nakopne!

Inak, cvicite tu niekto? Napr. na bicykli? Orbitreku? Ja ano, ale na nizsich zataziach, vraj je to na chudnutie lepsie, neviem. Ale mam radsej orbitrek, na bicykli ma odradza to, ze tych spalenych kalorii tam je strasne malicko :D Ale je to jednoduche, tak ked sa mi nic nechce, aspon bicyklujem a ani to nevnimam.

Pekny den vam prajem!

dana660xz

no ja neviem co to bolo za tvar, taky trhanec z pizze som si dala, akoze ani vobec nebola dobra, ze clever pizza. taka sucha, ani neviem co na nej malo byt, ale priatel ju piekol a tavril sa pri tom ako keby bol nejaky talian a robil ju on sam, tak som ho nechcela urazit, ale odvazila som si to. taky trojuholnik normalny tipujem na 150-200gramov, podla toho co je na nej. :) drzim palce pri cviceni!

sloniatenko

danka dakujem mandarinku som nejedla uzaj viac ako mesiac :) teraz jedavam hrusky :) no uz vstavam :( a idem odcvicit aspon tu nasu dohodnutu zostavu.takze aj ty si mala vcera pizzu?aj ja jeden trojuholnik :)

dana660xz

marijam ahojcek, teda ja by som ta tipla alebo na humanne vedy alebo nejake prirodovedecke. pravo, ekonomia, marketing mi k tebe nejdu (moj dojem z teba cez pismenka) ale potom sa nam nezabudni pochvalit!
aloniatenko ahojcek, ja to, co sme sa dohodli, som cvicila len raz. ja mam taky blok, ze sama neviem nic urobit. iba ked mam k tomu stroje alebo cinky :) joj ale ti zavidim este si v postielke, dobre sa ponaahuj, nacerpaj este energiu. a nezabudni na mandarinky, maju vela vitaminov, aby si si dodala energiu .

sloniatenko

ahoj danka este som necvicila ani to co sme si dohodli..nejak sa mi nic nechce len lezim v posteli ale uz budem musetvstat lebo musim potom do prace...
lileek ano kazda by sme hned chcela byt stihla :)

marijam

Danka ahoj moja pekná :-)
No hej musím sa rozbehnúť :-) Heh poviem Ti, že ja som motivácia pre ženy čo chcú chudnúť a pre mňa je motivácia môj priateľ..ktorý sa len drtí a drtí...tak to idem skúsiť aj ja!!! Celkom prichádzam nato čo by ma bavilo v živote...z čoho by som mala radosť..tak treba o tom zbierať infošky..začať sa o tom učiť a tak no :-) Tak sa idem do toho plnou parou pustiť!! S priateľom sme sa o tom rozprávali už veľa krát a myšlienky sa mi krútia v hlave a to poriadne :-) No uvidíme čo bude..nejdem prezrádzať...nechám si to pekne uležať v hlave..hlavne sa budem modliť aby ma prijali do školy a potom budem úplne šťastná!!! :-)

dana660xz

jejda babulky moje, ale ste toho popisali, ani neviem na co reagovat skorej :D
takze najprv moja spoved:vecer som si dala 200g pizze (normalne som si ju odvazila :D) a k tomu cca 4dcl cerveneho s kofolo :/, ale dnes rano som uz o 6:00 slapala na stepperi. cvicila som minimalne hodinu, riadne som si dala do tela :) na ranajky celozrnnne pecivo mozzarela, rajcina (nie cela, len 3 platky ) na obed bude ryza natural+ soja na sampionoch. medzi tym jablka mandarinky. na veceru este neviem, ale mama chut na omeletku.
baculka: ahoj, nepapas malinko?
ling - aj mne sa viac paci tento nick, budem ta tak volat, nevadi? to mas dobre, ked chces cvicit a mas doma na to stroje, uz len vytrvat a neboj z teba to pojde lahko dole. a PI, voda je dobra. alebo caje si rob, aj to sa pocita.
sloniatenko- helouuu ako sa dnes dari? cvicila si? chudenco, vcera bolo take usmoklene pocasie, takze aj rozumiem, ze si toho mala dost. a hlavne ked robis s ludmi...
helus ahoj, co budes des pre seba varit? ja by som si dala tu kapustu, mnam k tmu eggcheese a mas to! a ak nezahustuje tu kapustu mukou, tak aj podla delenej to je.
lilekk ja sa neviem dockat zajtrajska, ked si precitam tvoje vysledky, skoda ze ides az na 17stu :( lebo vecer uz nemam pristup na net, tak budem musiet cakat do zajtra. och aka som zvedava.
marijam ahojcek, no pocuj ty si sa nam ako rozbehla? to sa mi paci. skola, robota, fajn! no a ked to babka pletie uz aj s takymto davkovacom, tak jej to naozaj radsej davaj ty. a zajaciky? akej su farby? ako sa maju? a maju aj mena, ci nedavate im mena?
prajem krasny uspesny den!